23 Haziran 2017, Cuma 09:00:52

THY'den bayram özel ek seferler

Türk Hava Yolları yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bazı noktalar ek sefer koyduğunu açıkladı.
  • ORDU GİRESUNA 2 SEFER YETMEZKİ O BİLE DOLDU TASTI UCAK BUYUTUN BİLET LAZİM ORDU GİRESUNA BİDE ÖGLE SAATİ 11,45 ARASİ EK SEFER VE GECE 23,24 ARASI SEFER TALEB EDİYORUZ
  • THY Adana uçuşlarına a330 'ları koyarak akıllılık etmiş, business sınıf bile dolmak üzere.
  • Amsterdam yine yok
  • thynin boş a330ları yönlendirilsin pistleri uygunsa
  • Hatay hiç yer yok yarın için Hatay'a ek sefer istiyoruz
  • atlas'da rusyadan çıkmış kimileri ek sefer alır kimileri hat kapatır
  • Ordu-Giresun havalimanı yapılmaya başlandığından bu yana her fırsatta "vergilerim çarçur oldu" falan diye dalga geçen zatı muhteremler 55 havalimanından bayram için ek sefer koyulma ihtiyacı duyulan 6 havalimanı içinde OGU'yu görünce utanmışlardır herhalde. Siyasi yorumlar yapıp havalimanının başarısını gölgelemeyin.
  • Yerdeki arkadaşlar kahve sigara yapıp cici cici giyinip takılırken, Ben 4 bacak maksimum mesaiyle yazılan (thanks to ekip planlama) uçuşun 25 dakika sonraki 3. bacağına bir yerlerim terleyerek sırılsıklam yetişiyorsam. Pegasusçu gibi short cut kovalarken ekip planlama hala optimize edeceğim diye 3 kuruşun hesabını yapıp programları altüst edip emniyeti hiçe sayarken ben yine kan kusup kızılcık şerbeti içiyorsam. PRİMLE FALAN KANDIRMAYINIZ. BEN MAAŞ ZAMMIMI İSTİYORUM.

Türk Hava Yolları yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bazı noktalar ek sefer koyduğunu açıkladı.

THY tarafından yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı için 57 iç hat, 26 dış hat olmak üzere toplam 83 ilave sefer planlandığı duyuruldu.

Türk Hava Yolları'nın ek sefer koyduğu hatlar şu şekilde:



THY'DEN YOLCULARINA UYARI

Türk Hava Yolları, Ramazan Bayramı sürecinde kendilerini tercih eden yolcularına da önemli uyarılarda bulundu.

THY'nin yolcularına yaptığı duyuru şu şekilde:

Ramazan Bayramıyla birlikte özellikle İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı ve varışlı uçuş yapacak yolcularımızın, oluşabilecek yoğunluğu dikkate alarak, yurt içi uçuşlarda uçuştan en az 2 saat, yurt dışı uçuşlarda ise uçuştan en az 3 saat önce havalimanında bulunmalarını rica ederiz.

Yolcularımızın yoğunluktan etkilenmemeleri  için;

Terminale gelmeden önce mobil uygulamamızdan veya internet sitemizden check-in işlemlerini gerçekleştirmeleri ve biniş kartlarını  bastırmaları,

Check-in işlemlerini yaptıktan sonra bagajlarını “online check-in” / “Bagaj Teslim”      yazılı kontuarlarımızdan teslim etmelerini,

Mobil uygulamamızdan ya da internet sitemizden check-in yapamamaları halinde terminallerde bulunan kiosklarımızdan check-in işlemlerini gerçekleştirmelerini önemle rica ederiz.

Türk Hava Yolları olarak tüm yolcularımızın Ramazan Bayramını kutlar, hayırlı yolculuklar dileriz.

THY'den bayram özel ek seferler

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

FIRAT ~ 6 yıl önce
ORDU GİRESUNA 2 SEFER YETMEZKİ O BİLE DOLDU TASTI UCAK BUYUTUN BİLET LAZİM ORDU GİRESUNA BİDE ÖGLE SAATİ 11,45 ARASİ EK SEFER VE GECE 23,24 ARASI SEFER TALEB EDİYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easybook ~ 7 yıl önce
THY Adana uçuşlarına a330 'ları koyarak akıllılık etmiş, business sınıf bile dolmak üzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nl ~ 7 yıl önce
Amsterdam yine yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bence ~ 7 yıl önce
thynin boş a330ları yönlendirilsin pistleri uygunsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatay ~ 7 yıl önce
Hatay hiç yer yok yarın için Hatay'a ek sefer istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KK ~ 7 yıl önce
atlas'da rusyadan çıkmış kimileri ek sefer alır kimileri hat kapatır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 7 yıl önce
Ordu-Giresun havalimanı yapılmaya başlandığından bu yana her fırsatta "vergilerim çarçur oldu" falan diye dalga geçen zatı muhteremler 55 havalimanından bayram için ek sefer koyulma ihtiyacı duyulan 6 havalimanı içinde OGU'yu görünce utanmışlardır herhalde. Siyasi yorumlar yapıp havalimanının başarısını gölgelemeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAK ~ 7 yıl önce
Yerdeki arkadaşlar kahve sigara yapıp cici cici giyinip takılırken, Ben 4 bacak maksimum mesaiyle yazılan (thanks to ekip planlama) uçuşun 25 dakika sonraki 3. bacağına bir yerlerim terleyerek sırılsıklam yetişiyorsam. Pegasusçu gibi short cut kovalarken ekip planlama hala optimize edeceğim diye 3 kuruşun hesabını yapıp programları altüst edip emniyeti hiçe sayarken ben yine kan kusup kızılcık şerbeti içiyorsam. PRİMLE FALAN KANDIRMAYINIZ. BEN MAAŞ ZAMMIMI İSTİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000