18 Ocak 2013, Cuma 12:22:35

THY'DEN BAŞKENTLER ATAĞI

Türk Hava Yolları, hem yeni hatlar açıyor hem de mevcut hatlarda frekans artışına gidiyor...
  • thy boston seferleri aciklanmisdi fakat hala ne zaman baslayacagi hakkinda bir bilgi yok: http://www.thepetitionsite.com/722/204/528/demand-turkish-airlines-thy-direct-flights-to-boston/
  • Kac yildir gzt-ist ucuslarinda son dakika yer bulmak o kadar zorki buna ragmen gunde 5 sefer yapiliyor.Ucaklar tika basa dolarken neden frekans artisi olmaz hala anlamak zor.Gaziantep ulkenin sanayisinde basi ceken buyuksehir olmasina ragmen 250 km batimizdaki cok fazla sanayii sahasi olmayan Adanada gunde 10 sefer yapilir.Ustelik bu seferler o kadar fazlaki gunde en az 3 sefer %70 bos ucuyor ucaklar.Ustelik Gzt-Ist ucuslarini kullananlarin buyuk bir kismi yurtdisina gitmektedir.THY yurtici problemlerini cozmedikten sonra istedigi baskente ucsun nafile...
  • Sn. Airporthaber Yetkilileri Kuala Lumpur yeni(den) uculan bir nokta. Sefer artisi söz konusu degil. THY yillar önce uctu oraya, ama durdurduktan sonra tekrar basliyor.
  • başkentine yüklense THY çok iyi olur...yüklenmiyorsada meydanı başkalarına bıraksa yani...
  • Corum seferi istiyoruz...
  • Arkadaskar Türkiyenin baskenti degisti bizimmi haberimiz yok acaba, yoksa ileride degisme planlari var???
  • Malesef Ankara icin hic bir gelisme yok gene. THY bence ikinci bir Hub Ankarayi büyütmesi gerekiyor. Istanbul ve trafigi bunu nasil kaldiracak. Yoksa ikeride Türkiyenin baskenti Ankara degilde Istanbulmu okacak.
  • THY'nin artık en azından Başkent'ten Başkent'e şeklinde bir program yürütmesi gerekli.Hergün Ankara'dan en azından Dünya'nın başkentlerine sefer koymak neden bu kadar zor? Hemde Avrupa'nın en iyi havalimanı ödülüne sahip esenboğa gibi bir havalimanımız varken? İllaki istanbul'danda yolcu alacam diyorsanız Batı ülkelerine uçarken tek uçakla aktarmasız olarak Ankara Kalkış>İstanbul stop>Varış , uzakdoğu ülkelerine giderkende İstanbul Kalkış >Ankara stop>Varış şeklinde uçmak zormu oluyor? 2 ay önce Tokyo'ya giderken nerden baksanız 7-8 saat kaybım oldu bu saçmalıklar yüzünden. Ankara>İstanbul>~6 saat AHL'de bekle>aktarma yap>Tokyo. İstanbul>Ankara>Tokyo yapsa aynı yolcu sayısıyla uçacak ve kendi yolcusuna 7 saat boştan eziyet etmeyecek. Anlamadımki ne yapmaya çalışıyor bu THY! Havacılığı internetten öğrendik diyorlardı.Ama tam öğrenememişler.Tek HUB'tan çalışarak hiç bir zaman büyük bir havayolu şirketi olunamayacağı noktası gözlerinden kaçmış galiba.
  • Kuala Lumpur ile ilgili şöyle bir bilgi var: Nisan ayında 3 frekans ile başlayacaklar, Haziran'da frekansı 4'e çıkaracaklar. THY bu hatta 1992 yılına kadar çalışmış. İlginç bir bilgi daha, THY'nin A343 uçağı Kuala Lumpur'da 6 saat yerde duracak. 3 saat yolcu indirme ve bindirme olsa, yarısı boşa harcanmış olacak.
  • Ankara baskent degil ki Istanbul baskent.

Dünya’nın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olan Tük Hava Yolları, uçuş ağına yeni noktalar katmaya devam ediyor.

Türk Hava Yolları, Haziran ayında Litvanya’nın başkenti Vilnius’a  ve Estonya’nın  başkenti Tallinn’e sefer başlatma kararı aldı.

11 Haziran 2013 tarihinden itibaren başlaması planlanan seferlerin haftada üç kez gerçekleştirileceği öğrenildi.

DAKKA, DOHA VE KUALA LUMPUR SEFERLERİNDE ARTIŞ

Türk Hava Yolları ayrıca Bangladeş’in başkenti Dakka, Katar’ın başkenti Doha ve Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’a düzenlediği seferlerin sayısını da artırma kararı aldı.

Buna göre Türk Hava Yolları; Haftada 4 frekans olarak icra edilen İstanbul–Dakka seferlerini 31 Mart 2013 tarihi itibariyle 5 frekans, 2 Haziran 2013 tarihi itibariyle 7 frekans olarak, haftada 8 frekans olarak icra edilen İstanbul-Doha seferlerini, 31 Mart 2013 itibariyle haftada 10 frekans olarak, haftada 3 frekans olarak icra edilen İstanbul-Kuala Lumpur seferlerini, 25 Nisan 2013 itibariyle haftada 4 frekans olarak olarak uygulayacak.

Ayrıca Türk Hava Yolları’nın da yüzde 50 ortaklığı bulunan SunExpress de Nisan ayından itibaren Strazburg seferlerine başlama kararı aldı.

©AirportHaber.com

THY'DEN BAŞKENTLER ATAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

efe ~ 11 yıl önce
thy boston seferleri aciklanmisdi fakat hala ne zaman baslayacagi hakkinda bir bilgi yok: http://www.thepetitionsite.com/722/204/528/demand-turkish-airlines-thy-direct-flights-to-boston/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaziantep ~ 11 yıl önce
Kac yildir gzt-ist ucuslarinda son dakika yer bulmak o kadar zorki buna ragmen gunde 5 sefer yapiliyor.Ucaklar tika basa dolarken neden frekans artisi olmaz hala anlamak zor.Gaziantep ulkenin sanayisinde basi ceken buyuksehir olmasina ragmen 250 km batimizdaki cok fazla sanayii sahasi olmayan Adanada gunde 10 sefer yapilir.Ustelik bu seferler o kadar fazlaki gunde en az 3 sefer %70 bos ucuyor ucaklar.Ustelik Gzt-Ist ucuslarini kullananlarin buyuk bir kismi yurtdisina gitmektedir.THY yurtici problemlerini cozmedikten sonra istedigi baskente ucsun nafile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-AKK ~ 11 yıl önce
Sn. Airporthaber Yetkilileri Kuala Lumpur yeni(den) uculan bir nokta. Sefer artisi söz konusu degil. THY yillar önce uctu oraya, ama durdurduktan sonra tekrar basliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ükemizin de ~ 11 yıl önce
başkentine yüklense THY çok iyi olur...yüklenmiyorsada meydanı başkalarına bıraksa yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corum seferi?? ~ 11 yıl önce
Corum seferi istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tellak ~ 11 yıl önce
corum`a sefer olur zafer olur.
Sky ~ 11 yıl önce
Arkadaskar Türkiyenin baskenti degisti bizimmi haberimiz yok acaba, yoksa ileride degisme planlari var???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky ~ 11 yıl önce
Malesef Ankara icin hic bir gelisme yok gene. THY bence ikinci bir Hub Ankarayi büyütmesi gerekiyor. Istanbul ve trafigi bunu nasil kaldiracak. Yoksa ikeride Türkiyenin baskenti Ankara degilde Istanbulmu okacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 11 yıl önce
THY'nin artık en azından Başkent'ten Başkent'e şeklinde bir program yürütmesi gerekli.Hergün Ankara'dan en azından Dünya'nın başkentlerine sefer koymak neden bu kadar zor? Hemde Avrupa'nın en iyi havalimanı ödülüne sahip esenboğa gibi bir havalimanımız varken? İllaki istanbul'danda yolcu alacam diyorsanız Batı ülkelerine uçarken tek uçakla aktarmasız olarak Ankara Kalkış>İstanbul stop>Varış , uzakdoğu ülkelerine giderkende İstanbul Kalkış >Ankara stop>Varış şeklinde uçmak zormu oluyor? 2 ay önce Tokyo'ya giderken nerden baksanız 7-8 saat kaybım oldu bu saçmalıklar yüzünden. Ankara>İstanbul>~6 saat AHL'de bekle>aktarma yap>Tokyo. İstanbul>Ankara>Tokyo yapsa aynı yolcu sayısıyla uçacak ve kendi yolcusuna 7 saat boştan eziyet etmeyecek. Anlamadımki ne yapmaya çalışıyor bu THY! Havacılığı internetten öğrendik diyorlardı.Ama tam öğrenememişler.Tek HUB'tan çalışarak hiç bir zaman büyük bir havayolu şirketi olunamayacağı noktası gözlerinden kaçmış galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg10 ~ 11 yıl önce
Kuala Lumpur ile ilgili şöyle bir bilgi var: Nisan ayında 3 frekans ile başlayacaklar, Haziran'da frekansı 4'e çıkaracaklar. THY bu hatta 1992 yılına kadar çalışmış. İlginç bir bilgi daha, THY'nin A343 uçağı Kuala Lumpur'da 6 saat yerde duracak. 3 saat yolcu indirme ve bindirme olsa, yarısı boşa harcanmış olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
obur uc saat ~ 11 yıl önce
Yerde durdugu obur uc saat ucak reklam panosu gorevini yapacak. Oh! bi dakka, o ucak hep bir kac saat gec kalirsa, problem yok zaten.
Ankara ~ 11 yıl önce
Ankara baskent degil ki Istanbul baskent.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000