21 Ocak 2015, Çarşamba 23:02:05

THY'DE YILIN TOPLANTISI BAŞLADI

Türk Hava Yolları'nda bütün müdürler, büyümenin sürdüğü 2014 yılını değerlendirmek için Antalya'da toplandı.
  • Arkadaşım sen kargodaki 2 müdüre takmışsın Kartal İmam hatipli diye.ne 2 si bisürü var o okuldan thy de hepside pırlanta gibiler. Biz onları seviyoruz lisede naptıkları tembel olup olmadıkları önemli değil.sana vermedilermi müdürlük belliki onlardansın sende?
  • şirketimiz güzel, çalışanlar güzel , yöneticiler de güzel...kıskananlar çatlasın :)))
  • Şirketimize Allah zeval vermesin
  • Dunyanın takdir ettiği milli havayolumuz olduğu inanmak çok mu zor? THY yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum.
  • Ulan millet ne zeki birdaha evlenirsem kayınpederin sağlamını seçecem. Memur damadı olursan bakarsın böyle.
  • Aaa çok kıskançsınız . Bırakında adamlar biraz birşey görsün sonra uyum sağlayamıyoruz. Bize sıkıntı oluyoooo. Pazartesi gelirler birde off çok yorulduk deyip bütün gün odalarında uyurkar
  • Damatlar, bacanaklar, ailecek thy de müdür olanlar toplantısı. Toptan herkes size hakkını haram etti haberiniz ola ağalar. Bu arada siz ortalıkta yokken şirket çok güzel. Bize verilecek zam i almayalım o para ile hep orada kalın lütfen ne olur. Antalya sizi seviyor dönmeyi.
  • Valla damatlarin ikiside orada bacanaklar toplantisi
  • çıkan sonuç :hadi yine evcilik oynayalım. :)) Benim oğlum şirket açsın. Siz 2. el uçak parçalarını benim oğluma 1e satın. Sonra ona ihtiyac duyun oda size 1000e satsın:)) Bu tamemen gerçek bir evcilik oyunudur TK da yaşandı! bilen bilir:)
  • İYİ TOPLANTILAR DİLİYORUM. GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN. HAMDİ ABİ BURADA. YANLIZ DİKKAT EDİN BU TOPLANTI UZUN SÜRMESİN. SİZLER YOKKEN HER ŞEY SÜTLİMAN GİDERSE KISA BİR SÜRE SONRA BUNLAR GEREKSİZMİŞ DE DİYEBİLİRLER.

Türk Hava Yolları, büyümesini sürdürdüğü 2014 yılını Antalya'da değerlendirecek. Rixos Otel'de gerçekleştirilecek toplantıya THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve THY Genel Müdürü Temel Kotil ile birlikte THY bünyesinde görev yapan bütün müdürler de katılıyor.

2014 yılında THY'nin yolcu ve filo artışı, havacılıktaki büyümenin yanı sıra 2015 yılı hedeflerinin ele alınacağı motivasyon toplantısının Cuma gününe kadar süreceği öğrenildi.

Bugün başlayan üst düzey buluşmaya katılmak üzere öğleden sonra tüm müdürler Antalya'ya hareket ederek toplantıya katıldı.

Her yıl rutin olarak yapılan, bugün başlayan ve Cuma gününe kadar devam edecek olan toplantının tamamı Antalya'da gerçekleştirilecek.

©AirportHaber

THY'DE YILIN TOPLANTISI BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

2 müdür ~ 9 yıl önce
Arkadaşım sen kargodaki 2 müdüre takmışsın Kartal İmam hatipli diye.ne 2 si bisürü var o okuldan thy de hepside pırlanta gibiler. Biz onları seviyoruz lisede naptıkları tembel olup olmadıkları önemli değil.sana vermedilermi müdürlük belliki onlardansın sende?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 9 yıl önce
şirketimiz güzel, çalışanlar güzel , yöneticiler de güzel...kıskananlar çatlasın :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 9 yıl önce
Şirketimize Allah zeval vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dunyanın takdir ettiği milli havayolumuz olduğu inanmak çok mu zor? THY yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış seçim ~ 9 yıl önce
Ulan millet ne zeki birdaha evlenirsem kayınpederin sağlamını seçecem. Memur damadı olursan bakarsın böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskançsınızzz ~ 9 yıl önce
Aaa çok kıskançsınız . Bırakında adamlar biraz birşey görsün sonra uyum sağlayamıyoruz. Bize sıkıntı oluyoooo. Pazartesi gelirler birde off çok yorulduk deyip bütün gün odalarında uyurkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aile saadeti ~ 9 yıl önce
Damatlar, bacanaklar, ailecek thy de müdür olanlar toplantısı. Toptan herkes size hakkını haram etti haberiniz ola ağalar. Bu arada siz ortalıkta yokken şirket çok güzel. Bize verilecek zam i almayalım o para ile hep orada kalın lütfen ne olur. Antalya sizi seviyor dönmeyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TG ye cevap ~ 9 yıl önce
Valla damatlarin ikiside orada bacanaklar toplantisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tg ~ 9 yıl önce
çıkan sonuç :hadi yine evcilik oynayalım. :)) Benim oğlum şirket açsın. Siz 2. el uçak parçalarını benim oğluma 1e satın. Sonra ona ihtiyac duyun oda size 1000e satsın:)) Bu tamemen gerçek bir evcilik oyunudur TK da yaşandı! bilen bilir:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YERE SIKI BASIN ~ 9 yıl önce
İYİ TOPLANTILAR DİLİYORUM. GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN. HAMDİ ABİ BURADA. YANLIZ DİKKAT EDİN BU TOPLANTI UZUN SÜRMESİN. SİZLER YOKKEN HER ŞEY SÜTLİMAN GİDERSE KISA BİR SÜRE SONRA BUNLAR GEREKSİZMİŞ DE DİYEBİLİRLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000