04 Aralık 2012, Salı 10:25:41

THY'DE ŞOK GELİŞME! MÜDÜR VE MUHASEBE ŞEFİ GÖZALTINDA...

Türk Hava Yolları Tel Aviv Müdürü ve Muhasebe Şefi gözaltına alındı...
  • ne torpilsizi kardesim,hepsinin torpili var,sen israili gordundemi konusuyorsun,harika bir ulke
  • Adamlarin torpili olsa savasin ortasina mi giderler Patlayan bombalar,atilan fuzeler Hangi torpilli Israile gitmis,Avrupada amerikada rahat icinde yasamak varken
  • Israil`de yapilacak secimler oncesinde hukumetin Turkiye`ye vurarak arti puan hedeflemesi bu beyler, Ayni seyi Gazze`de de yapmiyorlar mi ? Guya iliskilerin gergin oldugu Turkiye`ye catarak puan toplayacaklar.Israil`de TR ile ilgili baska bir mekan olmadigindan en kolayi bu oldu onlar icin.
  • alinan maaslar,vergiden kacmak icin dusuk gosterilmis,aciklandi ama aciklamazlar
  • Baylar Bayanlar, bu olay Paris'te yada Londra'da yada Frankfurt'ta olsa ne farkeder. Konunun Israil ile ne alakasi var, ne yani herkes bize dusman, herkes bize gicik mi yani ??? Nedir bu paranoya ??? Bence biz sebepsiz yere herkese gicik oluyoruz. Milliyetcilik iyide abartmasi kotu. Konunun ozunu anlamak lazim. Kacakci heryerde kacakcidir. Ugursuz olsunda bizden olsun varmi ??? Temiz toplum istiyoruz !!! Burada bu sekilde Israil havayoluna baskin yapilsa iyi tabi ama sebebi ne olursa olsun bize yapilmasin varmi ??? Tarafsiz yazanlari hemen oraya buraya Israil'e gondermek komiklik yani !!!
  • Burada THY' ye her ne pahasına olursa olsun destek çıkıp toz kondurmayanlar, olur da yarın öbürgün bir bahane ile işinizden edilirseniz --hani THY özelleştirilir falan yeni patronda "bu ne uçak başına 130 kişi, kimin arpalığı burası, çıkarın bunların yarısını" diye talimat verir --bundan burada yorum yazan şakşakçılar da nadibini alırsa aynı tepkilerinizi görmek isteriz.
  • Vardir Hamdi agalarinin Israilde bir iliskisi yada bir tanidigi muhakkak canim. Adam globaly dunyaca bir sirketin Chairman idir nede olsa.. Girmistir devreye Hemdi agabey.
  • aldiklari maaslarin vergilerini tam olarak yatirmamislar,kucuk hesap icin ulkeyi rezil etmisler anlasilan
  • bu nasil bir ayiptir,nedeni ne olursa olsun,,,
  • evet sirf THY yi karalamak icin Israil'i destekleyen omurgasizlar cok seviyorsaniz defolun Israile gidin.

Türk Hava Yolları'nın Tel Aviv Müdürü F.D. ve Muhasebe Şefi S.D. vergi kaçırdıkları ve usulsüzlük yaptıkları gerekçesiyle İsrail Maliye Ekipleri tarafından dün gece gözaltına alındı.

THY'nin havalimanı ve kent merkezindeki ofislerine eş zamanlı baskın düzenleyen maliye ekiplerinin AirportHaber'in edindiği bilgiye göre bilgisayarlara da el koyduğu öğrenildi. Baskın sonrasında haklarındaki suçlama nedeniyle THY Tel Aviv Müdürü F.D. ve Muhasebe Şefi S.D.'nin gözaltına alındığı ve sorgularına hala devam edildiği öğrenildi.

Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz...

©AirportHaber Özel

THY'DE ŞOK GELİŞME! MÜDÜR VE MUHASEBE ŞEFİ GÖZALTINDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

torpil ~ 11 yıl önce
ne torpilsizi kardesim,hepsinin torpili var,sen israili gordundemi konusuyorsun,harika bir ulke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Adamlarin torpili olsa savasin ortasina mi giderler Patlayan bombalar,atilan fuzeler Hangi torpilli Israile gitmis,Avrupada amerikada rahat icinde yasamak varken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mudur ~ 11 yıl önce
Israil`de yapilacak secimler oncesinde hukumetin Turkiye`ye vurarak arti puan hedeflemesi bu beyler, Ayni seyi Gazze`de de yapmiyorlar mi ? Guya iliskilerin gergin oldugu Turkiye`ye catarak puan toplayacaklar.Israil`de TR ile ilgili baska bir mekan olmadigindan en kolayi bu oldu onlar icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 11 yıl önce
alinan maaslar,vergiden kacmak icin dusuk gosterilmis,aciklandi ama aciklamazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Baylar Bayanlar, bu olay Paris'te yada Londra'da yada Frankfurt'ta olsa ne farkeder. Konunun Israil ile ne alakasi var, ne yani herkes bize dusman, herkes bize gicik mi yani ??? Nedir bu paranoya ??? Bence biz sebepsiz yere herkese gicik oluyoruz. Milliyetcilik iyide abartmasi kotu. Konunun ozunu anlamak lazim. Kacakci heryerde kacakcidir. Ugursuz olsunda bizden olsun varmi ??? Temiz toplum istiyoruz !!! Burada bu sekilde Israil havayoluna baskin yapilsa iyi tabi ama sebebi ne olursa olsun bize yapilmasin varmi ??? Tarafsiz yazanlari hemen oraya buraya Israil'e gondermek komiklik yani !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Şakşakçıları ~ 11 yıl önce
Burada THY' ye her ne pahasına olursa olsun destek çıkıp toz kondurmayanlar, olur da yarın öbürgün bir bahane ile işinizden edilirseniz --hani THY özelleştirilir falan yeni patronda "bu ne uçak başına 130 kişi, kimin arpalığı burası, çıkarın bunların yarısını" diye talimat verir --bundan burada yorum yazan şakşakçılar da nadibini alırsa aynı tepkilerinizi görmek isteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
130 ha ~ 11 yıl önce
evet ya zaten thy de personel bolluğu var o yüzden kabin ve kokpit üst limitler zorlanarak uçuruluyor...
Globally Hemdi ~ 11 yıl önce
Vardir Hamdi agalarinin Israilde bir iliskisi yada bir tanidigi muhakkak canim. Adam globaly dunyaca bir sirketin Chairman idir nede olsa.. Girmistir devreye Hemdi agabey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kucuk ~ 11 yıl önce
aldiklari maaslarin vergilerini tam olarak yatirmamislar,kucuk hesap icin ulkeyi rezil etmisler anlasilan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayip ~ 11 yıl önce
bu nasil bir ayiptir,nedeni ne olursa olsun,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAHUDIMISINIZ ~ 11 yıl önce
evet sirf THY yi karalamak icin Israil'i destekleyen omurgasizlar cok seviyorsaniz defolun Israile gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000