27 Ağustos 2017, Pazar 09:23:51

THY'de "Heroes" devri kapandı!

FETÖ sanığının giydiği ‘Hero’ tişörtüne yönelik yurt çapında gözaltı işlemleri yapılırken, THY de isim benzerliği yaşanan uygulamasından vazgeçti.
  • Allah akıl fikir versin
  • Görülüyorki bu olay fetöcülere çok dokunmuş, yorumlar sanki tek ağızdan çıkmış gibi aynı şablonda. Görülüyorki kurumsal iletişim dibine kadar fetö olayının içinde. Olayı ne kadar trollesenizde akıbetiniz değişmeyecek. Vatan hainleri, hepinize lanet olsun. Bu bayram haram zıkkım olsun hepinize.
  • Olur da Enrique Iglesias da ucaga binerse fetoculuktan tutuklansin bence!
  • Hala THY'de fetocular cirit atıyor, özellikle abd ve avrupadaki cv ve referansları apaçık belli olan şef ve müdürler yerlerinde duruyor,kargo'dakiler yerlerinde duruyor hatta terfi ettiriliyor yetmiyor taşeron'daki fetocular thy'ye geçiriliyor sen neden bahsediyorsun? Fetoyla mücadele ediyoruz lafları na inanmıyorum zira herkes yerli yerinde duruyor hesap bile sorulamıyor !
  • Şaka gibi ülkede yaşıyoruz,nelerle uğraşıyolar dünyada başka kahraman kalmadı yani Sizin peşnden koştğnz adam hero:) Baştaki fetöcüleri temizlemek aklınıza gelmiyo ama
  • cok zekice.. ayakta alkisliyorum.. neyden neyi çıkarcaklarını şaşırmışlar
  • peki ya fetocu yurtdisi mudurleri neden hala calisiyorlar ?
  • Bu fetöcüler kendilerinin seçilmiş olduklarını düşünen ruh hastası ezoterik tipler. Bu nedenle gizli şifreli iletişim şekilleri kullanıyorlar. Böylece kendilerinin çok zeki olduklarını düşünüp tatmin oluyorlar. Zaman gazetesinin sirenli-bebekli reklamını hatırlayın. Hero içerikli ürünlerde bunlardan birisi. Bunu bir tür meydan okuma ve propaganda şekline çevirdiler. O yüzden yasaklanması gayet normal. Bu alçak sinsi tipleri fazla hafife alıyorsunuz.
  • Milletçe Paranoyaklaştık. Yakında enrique iglesisias'ın hero parçasınıda dinleyemeyeceğiz.
  • Hero baby mama falan onlarda yasaklamanın. Ya hero ya mero olsun.

Türk Hava Yolları (THY), Nisan 2014’te, İngilizce ‘kahramanlar’ anlamına gelen ‘Heroes’ adlı kurum içi bir marka geliştirdi. Bu kapsamda ‘Heroes’ adlı bir çocuk dergisi ile denizaşırı uçuşlarda dağıtılmak üzere çocuk kitleri hazırlandı. Piyasada satılan aynı isimli çocuk maması da ürünler arasına alındı.

Geçen ay Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik suikast girişimi davasında sanık astsubay Gökhan Güçlü’nün ‘Hero’ yazılı tişörtle duruşmaya gelmesinin yarattığı tepki üzerine THY bu uygulamayı rafa kaldırdı.

FETÖ sanığının giydiği ‘Hero’ tişörtüne yönelik yurt çapında gözaltı işlemleri yapılırken, THY de isim benzerliği yaşanan uygulamasından vazgeçti.
Şirket, ‘Heroes’ adlı çocuk dergisinin dağıtımını durdurdu. İçerisinde terlik, walkman kulaklığı ve çorap bulunan çocuk kitinin ‘Heroes’ yazılı poşeti değiştirildi. Piyasadan satın alınan ‘Hero’ marka mamanın yerine yeni bir marka kondu. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, markanın Nisan 2014’te kurum tarafından geliştirildiğini ancak altı ay önce değiştirilmesine karar verildiğini ifade etti. Üstün, “Altı aydır marka ile ilgili çalışma yapıyorduk. Değişim bugünlere denk geldi. ‘Hero’ meselesi çıkınca iş hızlandırıldı” dedi. (Hürriyet)

THY'de "Heroes" devri kapandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

.. ~ 7 yıl önce
Allah akıl fikir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuç belli ~ 7 yıl önce
Görülüyorki bu olay fetöcülere çok dokunmuş, yorumlar sanki tek ağızdan çıkmış gibi aynı şablonda. Görülüyorki kurumsal iletişim dibine kadar fetö olayının içinde. Olayı ne kadar trollesenizde akıbetiniz değişmeyecek. Vatan hainleri, hepinize lanet olsun. Bu bayram haram zıkkım olsun hepinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusbeyin ~ 7 yıl önce
Olur da Enrique Iglesias da ucaga binerse fetoculuktan tutuklansin bence!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahya efendi ! ~ 7 yıl önce
Hala THY'de fetocular cirit atıyor, özellikle abd ve avrupadaki cv ve referansları apaçık belli olan şef ve müdürler yerlerinde duruyor,kargo'dakiler yerlerinde duruyor hatta terfi ettiriliyor yetmiyor taşeron'daki fetocular thy'ye geçiriliyor sen neden bahsediyorsun? Fetoyla mücadele ediyoruz lafları na inanmıyorum zira herkes yerli yerinde duruyor hesap bile sorulamıyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyumaya devam et ~ 7 yıl önce
Siz uymaya devam edin, işimiz gücünüz var kardeşim.., gidin tiyatro izleyin, tacon kesim vs.. Koş Sevim , Hulusi Akar saraya gitmiş .. Hahaha
Ha ha cvp ~ 7 yıl önce
Bir şey mi kaçtı gülüp duruyorsun adi trol getöcü...
... ~ 7 yıl önce
Şaka gibi ülkede yaşıyoruz,nelerle uğraşıyolar dünyada başka kahraman kalmadı yani Sizin peşnden koştğnz adam hero:) Baştaki fetöcüleri temizlemek aklınıza gelmiyo ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tiyatro ~ 7 yıl önce
Eh, uyanda Balığa gidelim... Gözyaşı döktü ya, kandırıldık dedi ya, daha ne yapsın, Allahın bir Lütfu dedi ya.. Ne çabuk unuttunuz?? Koş Sevim, gemiciler gelmiş
sanane ~ 7 yıl önce
cok zekice.. ayakta alkisliyorum.. neyden neyi çıkarcaklarını şaşırmışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 7 yıl önce
peki ya fetocu yurtdisi mudurleri neden hala calisiyorlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerede? ~ 7 yıl önce
Hangi müdür? Hepsi yandaş oldu, koltuk korkusundan .. Uyumaya devam et sen!!
doğru bir karar ~ 7 yıl önce
Bu fetöcüler kendilerinin seçilmiş olduklarını düşünen ruh hastası ezoterik tipler. Bu nedenle gizli şifreli iletişim şekilleri kullanıyorlar. Böylece kendilerinin çok zeki olduklarını düşünüp tatmin oluyorlar. Zaman gazetesinin sirenli-bebekli reklamını hatırlayın. Hero içerikli ürünlerde bunlardan birisi. Bunu bir tür meydan okuma ve propaganda şekline çevirdiler. O yüzden yasaklanması gayet normal. Bu alçak sinsi tipleri fazla hafife alıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne? ~ 7 yıl önce
Yani hiç bir yönetici istifa etmesin.. ? Suçu kime attınız? Günah keçisi kim olacak? Kimse sesini çıkarmadı, ? Yani hepsi korkak!!!
O derece ~ 7 yıl önce
Milletçe Paranoyaklaştık. Yakında enrique iglesisias'ın hero parçasınıda dinleyemeyeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mama ~ 7 yıl önce
Hero baby mama falan onlarda yasaklamanın. Ya hero ya mero olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000