04 Aralık 2015, Cuma 15:40:14

THY'de flaş gelişme

THY'de İcra Komitesi üyesi İsmail Gerçek, komiteden çıkarıldı.
  • Mülkiyelilerin en kalitesizlerindendi.Hamdinin kuyruğuna takıldı. Yıllarca en tepede THY nin imkanlarını sömürdü. Hiç bir işe yaramayan bir adamdı. Ne akar ne kokardı. Tek marifeti çetenin elemanı olmasıydı. Ben hakkımı helal etmiyorum.zira Benim bilet hakkımı gasp ettiler, bu işe yaramaz adama ömür boyu bedava rezervasyonlu bilet hakkı verdiler.
  • Bunların nadıl yozlaşmış cıvımış ilişkiler olduğunu cümle alem biliyor. Bu arada çok övündükleri CİP LOUNGE da lahmacun salonuna döndü. Sadece pide hamur işi, baska bi numarasi yok.
  • THY'de tümden değişim olmalı. vıcık vıcık hale gelen ilişkiler temizlenmeli
  • Önemli bir değişiklik deil. Siyasi bir uyarlama.
  • Gerçekten çok temiz bir insan, bu tür insanların önemli yerlerde olmasını temenni ediyoruz.
  • Vay be. Vaybe. Neyse biliyoruz o ne Vakfı
  • Ensar vakfindan gelecek tabii baska nerelerden gelebilir ki ??? Ismail,Cenk vs bu tarz adamlarla havayolu sirketi yonetilemez,sirf adamimiz diye boyle kisilere boyle sirketlerin icra kurulu vs makamlarinda yer verilemez ama kimin umurunda?
  • Tertemiz bir insanı daha sildiler yazık yazık
  • Yaşasın kartal imam hatip.Ya yeterki kartal imam hatipli ol marangoz olsan Sunexpress e genel müdür olursun.
  • Yeni yilla birlikte ve bu degisimle birlikte yas kriterleri yukselmis kabin alimlarini bekliyoruz sn.ayci..

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Genel Müdür Temel Kotil ve Yönetim Kurulu üyesi İsmail Gerçek'ten oluşan icra komitesinde bir ayrılık yaşandı. Bugün toplanan THY yönetim kurulu, Gerçek'in icra komitesinden alınmasını karara bağladı.

İsmail Gerçek'ten boşalan göre İsmail Cenk Dilberoğlu getirildi. 

THY'nin ilerleyen saatlerde borsaya konuya ilişkin açıklamada bulunacağı öğrenildi.

İsmail Gerçek Kimdir?

1963 yılında Çanakkale'nin Çan ilçesinde doğdu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1992-94 yılları arasında ABD'de ekonomi yüksek lisansı yaparak para-banka anabilim dalında MA (Master of Arts) derecesi aldı. İstanbul Üniversitesinde Mali Hukuk alanında doktora tez çalışmasını sürdürmektedir. 1985 yılında Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu’nda Maliye Müfettiş Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Gerçek, 1998 yılına kadar Maliye Müfettişi ve Maliye Başmüfettişi olarak görev yaptı. 1995-1997 yılları arasında İstanbul Defterdar Yardımcılığı görevine vekalet etti. TEKEL, Birleşik Fon Bankası gibi çeşitli kurumlarda denetim kurulu üyeliği yaptı. Halen, Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak mesleki faaliyetini sürdüren Gerçek, ayrıca, Türkiye Katılım Bankaları Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu Denetim Kurulu üyeliği, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı görevini yürütmektedir.

İsmail Cenk Dilberoğlu kimdir?

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan 1975 İstanbul doğumlu  İsmail Cenk Dilberoğlu,  Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimini almıştır. 1999–2003 yılları arasında İstanbul Cağaloğlu semtinde kendi ofisinde, 2003 yılından bugüne değin ise Taksim ‘ de Kollektif Hukuk bürosu ismi altında ortaklık yapısı içerisinde, yoğunluklu olarak ticaret hukuku, şirketler hukuku, iş hukuku, vergi hukuku, icra-iflas hukuku alanlarında olmak üzere şirketler danışmanlığı şeklinde avukatlık mesleğini icra etmektedir. Ensar Vakfı Mütevellisine 1999 yılında seçilmiş ve 2011 yılına kadar Mütevelli Heyet Başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır.  2011 yılından bu yana Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanlığı görevinde bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

THY'de flaş gelişme

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

ismail ~ 8 yıl önce
Mülkiyelilerin en kalitesizlerindendi.Hamdinin kuyruğuna takıldı. Yıllarca en tepede THY nin imkanlarını sömürdü. Hiç bir işe yaramayan bir adamdı. Ne akar ne kokardı. Tek marifeti çetenin elemanı olmasıydı. Ben hakkımı helal etmiyorum.zira Benim bilet hakkımı gasp ettiler, bu işe yaramaz adama ömür boyu bedava rezervasyonlu bilet hakkı verdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NailDiken ~ 8 yıl önce
Bunların nadıl yozlaşmış cıvımış ilişkiler olduğunu cümle alem biliyor. Bu arada çok övündükleri CİP LOUNGE da lahmacun salonuna döndü. Sadece pide hamur işi, baska bi numarasi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlker Aycı ~ 8 yıl önce
THY'de tümden değişim olmalı. vıcık vıcık hale gelen ilişkiler temizlenmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BirtanK ~ 8 yıl önce
Önemli bir değişiklik deil. Siyasi bir uyarlama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tayyare ~ 8 yıl önce
1-2 haftaya kadar anlarsın ne kadar önemli değişiklik olduğunu , bundan önemlisi can sağlığı
Hayırlı olsun ~ 8 yıl önce
Gerçekten çok temiz bir insan, bu tür insanların önemli yerlerde olmasını temenni ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ensar Vakfı ~ 8 yıl önce
Vay be. Vaybe. Neyse biliyoruz o ne Vakfı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ensar ~ 8 yıl önce
Ensar vakfindan gelecek tabii baska nerelerden gelebilir ki ??? Ismail,Cenk vs bu tarz adamlarla havayolu sirketi yonetilemez,sirf adamimiz diye boyle kisilere boyle sirketlerin icra kurulu vs makamlarinda yer verilemez ama kimin umurunda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 8 yıl önce
Tertemiz bir insanı daha sildiler yazık yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Savulun İmam Hatipliler geliyor ~ 8 yıl önce
Yaşasın kartal imam hatip.Ya yeterki kartal imam hatipli ol marangoz olsan Sunexpress e genel müdür olursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni yil yeni ilan ~ 8 yıl önce
Yeni yilla birlikte ve bu degisimle birlikte yas kriterleri yukselmis kabin alimlarini bekliyoruz sn.ayci..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000