10 Eylül 2015, Perşembe 16:41:28

THY'de flaş atama

THY Genel Müdürü Temel Kotil'in özel kalem müdürü Mehmet Karataş görevden alındı.
  • Nevşehir genç suvermezliler dernek başkanıyım bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık mehmet abi ile benim ömrüm boyunca gördüğüm en mütevazi insanlardan birisi yeni görevinde allahdan kolaylık başarı diliyorum allah yolunu acık etsin güzel yürekli insan mehmet karataş abim
  • Mehmet KARATAŞ Tanıdığım gördüğüm en dürüst en alçak gönüllü insan kim ne derse desin Güneş Balçıkla sıvanmaz Başkası olsa havasından geçilmez herkesle muhabbet eden Allah dostu alçak gönüllü Mütevazi insan ALLAH Yolunu açık etsin başarılar diliyorum..
  • Mehmet Kardeşim , Rabbim Yar ve Yardımcın olsun , Çekemeyenler Anten Taksın
  • Müdürüm yolun açık olsun İnşAllah daha iyi yerlerde görürüz
  • THY nin karakutusu. Ülke ve millet menfaatleri için gece gündüz çalışan tam bir operasyon adamı. Ortaklık kendisine çok şey borçlu. Bilinmeyen cevherlerden birisi de kendisidir. Allah yolunu, bahtını açık eylesin.
  • Mehmet bey on numara adamdır sallayan sallayana azıcık insaf bee adam çalısarak tirnaklariyla kazanarak geldi bu seviyeye RABBIM YAR ve ysrdimcisi olsun ...
  • YOLUN ACIK HER SEY GONLUNCE OLSUN DOSTUM
  • Durmadan atamalar yapiliyor. Benim oglumun ne hatasi vardi sucu ne idi ki. Boyle kaliteli. Elemanin isine son verdiler. Ben THY. De. 33 senemi verdim namusumla serefimle Dogru. Durust. Allah korkusu. Yalan soylemiyen ve. Haramdan kacinan bir kisi olarak. Benim oglumu sebepsiz yere isten cikarmak benim icin Buyuk bir adaletsiz lik olarak kabul ediyorum. Oglum. Turkiye koleji bitirdikten sonra. Amerikaya. Universite okumaya gitti. Universite bitirdi. Sonra MBE. Mastir. Bitirdi. 15 Sene. USA. Cesitli islerde. Calisti ve. Askerlik gorevini yapmak icin turkiyeye geldi. Askerden sonra THY. De. Uzmanlik. Sinavi acildi. Sinavda birinci oldu. 3.5 Sene calisti. Hic bir gerekce Gostermeden Bazilari kiskandiklari icin Oglumu cekemediler ilerde basimiza gecmesin diye. Bunu her zaman yazarim. Asla unutamam.
  • Mehmet bey Hakkı ve adaleti savunmuş, yıllarca gece gündüz makam icin değil Türkiye icin gayretle çalışmıştır. O stratejik işlerin adamıdır. Yolun acık olsun genc adam. Seni eleştirenler ya seni tanımazlar yada adam görmemişlerdir. Aynen bildigin yolda devam et.
  • Mehmet Karatas kendisini son derece gelistirmis caliskan mutavazi ve alcak gonullu bir yoneticidir. Isini layikiyla yerine getirir bu isi de yapacaktir. Paralel felan da degildir. Onunuze gelene bilmeden anca laf atarsiniz. Mehmet Bey yolunuz acik olsun.

THY Genel Müdürü Temel Kotil'in özel kalem müdürlüğünü yapan Mehmet Karataş terfi ettirilerek Güvenlik Başkanı görevine atandı.

Karataş, CRM Müdürü iken 2008 yılında özel kalem müdürlüğüne getirilmişti.

THY İcra Komitesi'nin aldığı kararla Karataş'ın yerine ise özel kalem şefi olarak görev yapan Fatma Gencay getirildi.

Bu arada Ramazan Tiryaki de Risk Değerlendirme ve Soruşturma Müdürü olarak atandı. Bir dönem Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğü yapan Ramazan Tiryaki'nin Türk Hava Yolları'nda göreve başlamak için emniyetten ayrılacağı öğrenildi.

Airporthaber.com ÖZEL

THY'de flaş atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

Ziya ~ 8 yıl önce
Nevşehir genç suvermezliler dernek başkanıyım bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık mehmet abi ile benim ömrüm boyunca gördüğüm en mütevazi insanlardan birisi yeni görevinde allahdan kolaylık başarı diliyorum allah yolunu acık etsin güzel yürekli insan mehmet karataş abim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorgun Trakyalı ~ 8 yıl önce
Mehmet KARATAŞ Tanıdığım gördüğüm en dürüst en alçak gönüllü insan kim ne derse desin Güneş Balçıkla sıvanmaz Başkası olsa havasından geçilmez herkesle muhabbet eden Allah dostu alçak gönüllü Mütevazi insan ALLAH Yolunu açık etsin başarılar diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REİS ~ 8 yıl önce
Mehmet Kardeşim , Rabbim Yar ve Yardımcın olsun , Çekemeyenler Anten Taksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özgür küpeli ~ 8 yıl önce
Müdürüm yolun açık olsun İnşAllah daha iyi yerlerde görürüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKİ ~ 9 yıl önce
THY nin karakutusu. Ülke ve millet menfaatleri için gece gündüz çalışan tam bir operasyon adamı. Ortaklık kendisine çok şey borçlu. Bilinmeyen cevherlerden birisi de kendisidir. Allah yolunu, bahtını açık eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 9 yıl önce
Mehmet bey on numara adamdır sallayan sallayana azıcık insaf bee adam çalısarak tirnaklariyla kazanarak geldi bu seviyeye RABBIM YAR ve ysrdimcisi olsun ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARDESIM ~ 9 yıl önce
YOLUN ACIK HER SEY GONLUNCE OLSUN DOSTUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawaii. ~ 9 yıl önce
Durmadan atamalar yapiliyor. Benim oglumun ne hatasi vardi sucu ne idi ki. Boyle kaliteli. Elemanin isine son verdiler. Ben THY. De. 33 senemi verdim namusumla serefimle Dogru. Durust. Allah korkusu. Yalan soylemiyen ve. Haramdan kacinan bir kisi olarak. Benim oglumu sebepsiz yere isten cikarmak benim icin Buyuk bir adaletsiz lik olarak kabul ediyorum. Oglum. Turkiye koleji bitirdikten sonra. Amerikaya. Universite okumaya gitti. Universite bitirdi. Sonra MBE. Mastir. Bitirdi. 15 Sene. USA. Cesitli islerde. Calisti ve. Askerlik gorevini yapmak icin turkiyeye geldi. Askerden sonra THY. De. Uzmanlik. Sinavi acildi. Sinavda birinci oldu. 3.5 Sene calisti. Hic bir gerekce Gostermeden Bazilari kiskandiklari icin Oglumu cekemediler ilerde basimiza gecmesin diye. Bunu her zaman yazarim. Asla unutamam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mevlana ~ 9 yıl önce
Mehmet bey Hakkı ve adaleti savunmuş, yıllarca gece gündüz makam icin değil Türkiye icin gayretle çalışmıştır. O stratejik işlerin adamıdır. Yolun acık olsun genc adam. Seni eleştirenler ya seni tanımazlar yada adam görmemişlerdir. Aynen bildigin yolda devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
John Waynen ~ 9 yıl önce
Katılıyorum. Aynen.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Mehmet Karatas kendisini son derece gelistirmis caliskan mutavazi ve alcak gonullu bir yoneticidir. Isini layikiyla yerine getirir bu isi de yapacaktir. Paralel felan da degildir. Onunuze gelene bilmeden anca laf atarsiniz. Mehmet Bey yolunuz acik olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ateş ve duman ~ 9 yıl önce
Vah vah..demek bu kadar yorum ve beğeni boşuna..
himm ~ 9 yıl önce
Temel kotil yerini saglamlastirmis. Garip bir hamle.Ilker o temel 1. Araya kwsin buyukler girmistir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000