02 Ekim 2018, Salı 15:32:36

THY'de dikkat çeken atama!

Türk Hava Yolları’nın medyatik pilotu Ebru Ünsal mesleği bıraktı, Los Angeles’ta sürpriz bir göreve atandı.
  • ilker ayci:))
  • Bugun gayri ihtiyarı baktım 29 yaşında 10 yıllık pilot filan geçin o işleri 4 yıldır Tk da öncesinde kısa süreli tecrübeleri olan bir arkadaşımız sağlık sorunları sebebi ile hem fiziki hemde diksiyonu sağlam bir arkadaşımız. Lax da gereken başarıyı sağlayamazsa zaten kaşına gözüne bakmazlar merak etmeyin. Bir kıskançlık havları var etrafta bence kim lursa olsun kurumun neresinde görev yaparsa yapsın bir şekilde desteklenmeli işini yapmasa destekleyenler gerekeni yapmalı ;)
  • Kızı neden kıskanıyorsunuz ki gayet güzel estetiksede estetik
  • Bir kadindan iyi bir anne olur , evinde oturur cocuk bakar kocasina yemek yapar. Iste bukadar
  • Kaptanlar idare ediyormuş falan kim yazmış bunları? Ebru, FCOM'u siler baştan yazar. Kendisi Los Angeles'ta mükemmel bir hayat yaşarken, sen dört bacak uçmaktan yorulacaksın diye kıskançlık etme bence. :)
  • Sistemde memur gozukuyor. İse geliyor mu acaba? Gelmiyorsa ona puantaj yok mu? Tk ta tum calisanlara puantaj var ona yok oyle mi?
  • Ablamız 29 yaşında 19 yaşında mesleğe mi atılmış üniyi ne zaman bitirmiş teallam ya Çok iyi üniversite mühendislik mezunu deneyimli personele yazık !
  • Ya bi gidin burun estetik dudaklar botox parayı akllıca kullanmış ablamız instada duruyosa eski fotolarına bakın tam bir varoş :) kendini öven yorumlarıda kendi yazmıştır aşık olmuşlarmışmış peh yersen :p
  • Bi talimat mi gelmis bir anda instagrami kapatmis. Tabi ne Ebru ne TK olayin bu kadar duyulacagini dusumedi. Olay kontrolden cikti
  • Thy nin pilotlara yaptigi zam cok yuksek ve dolar da dusmeye basladi. Pilotlarin maas zammi geri alinsin yada alinamiyosa pilotlar da zamli maaslarindan vergi versinler. Hem ulkemiz kalkinmis olur.

Türk Hava Yolları’nda bir yolcunun rahatsızlanması sonrası Atatürk Havalimanı’na acil iniş yapan uçağın pilotlarından biri olan Ebru Ünsal, pilotluk kariyerini noktaladı.


Acil iniş sonrası hava trafik kontrolörü ile yaşadığı telsiz konuşmaları sonrası basının ilgisini çeken Ünsal’ın iki yıl önce yaşadığı olay adeta önünü açtı.

Gazetelere röportaj veren ve popüleritesi artan Ünsal, röportajlarında pilotluk mesleğine methiyeler dizse de sürpriz bir kararla gökyüzüne veda etti.

Ünsal’ın THY yönetim kurulu kararı ile Los Angeles’a Pazarlama şefi olarak tayin edilmesi sürpriz olarak değerlendirildi.
THY’nin pilot sıkıntısı yaşadığı bir dönemde bir pilotunu ABD’ye başka bir göreve tayin etmesi şaşkınlıkla karşılandı.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY'de dikkat çeken atama!

Yorumlar Tüm Yorumlar (189)

hayz ~ 2 yıl önce
ilker ayci:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ferager ~ 5 yıl önce
Bugun gayri ihtiyarı baktım 29 yaşında 10 yıllık pilot filan geçin o işleri 4 yıldır Tk da öncesinde kısa süreli tecrübeleri olan bir arkadaşımız sağlık sorunları sebebi ile hem fiziki hemde diksiyonu sağlam bir arkadaşımız. Lax da gereken başarıyı sağlayamazsa zaten kaşına gözüne bakmazlar merak etmeyin. Bir kıskançlık havları var etrafta bence kim lursa olsun kurumun neresinde görev yaparsa yapsın bir şekilde desteklenmeli işini yapmasa destekleyenler gerekeni yapmalı ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskanma ? ~ 5 yıl önce
Kızı neden kıskanıyorsunuz ki gayet güzel estetiksede estetik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 5 yıl önce
Bir kadindan iyi bir anne olur , evinde oturur cocuk bakar kocasina yemek yapar. Iste bukadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ebru Bir Tanedir ~ 5 yıl önce
Kaptanlar idare ediyormuş falan kim yazmış bunları? Ebru, FCOM'u siler baştan yazar. Kendisi Los Angeles'ta mükemmel bir hayat yaşarken, sen dört bacak uçmaktan yorulacaksın diye kıskançlık etme bence. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birde yaızına bak ~ 5 yıl önce
lax muthis bir hayat surerken millileşme ügrana her şeyinden feregat edip yanında getirdiği dunyada benzeri olmayan bir teknoass ila yurdumuza nekadarda katkıda bulundu tebirkler ebru
İse geliyor mu ~ 5 yıl önce
Sistemde memur gozukuyor. İse geliyor mu acaba? Gelmiyorsa ona puantaj yok mu? Tk ta tum calisanlara puantaj var ona yok oyle mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 yıldır nasıl çalışıyor ~ 5 yıl önce
Ablamız 29 yaşında 19 yaşında mesleğe mi atılmış üniyi ne zaman bitirmiş teallam ya Çok iyi üniversite mühendislik mezunu deneyimli personele yazık !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Estetikli ~ 5 yıl önce
Ya bi gidin burun estetik dudaklar botox parayı akllıca kullanmış ablamız instada duruyosa eski fotolarına bakın tam bir varoş :) kendini öven yorumlarıda kendi yazmıştır aşık olmuşlarmışmış peh yersen :p

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 5 yıl önce
Kesinlikle katiliyorum size. Reelde boyle gozukmuyor. Yorumlari bence de kendi yaziyor
İnsta ~ 5 yıl önce
Bi talimat mi gelmis bir anda instagrami kapatmis. Tabi ne Ebru ne TK olayin bu kadar duyulacagini dusumedi. Olay kontrolden cikti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy pilot zammi ~ 5 yıl önce
Thy nin pilotlara yaptigi zam cok yuksek ve dolar da dusmeye basladi. Pilotlarin maas zammi geri alinsin yada alinamiyosa pilotlar da zamli maaslarindan vergi versinler. Hem ulkemiz kalkinmis olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan garsona ~ 5 yıl önce
Bu konular seni asar. Kahve getir bana yanina da meyve tabagi.
Ah şöför ah ~ 5 yıl önce
Hiç akıllanmayacaksınız babanızın parasıyla f/o oluyorsunuz ama adam olamıyorsunuz
Teknik ~ 5 yıl önce
Arkadasim Allah aşkina pilota verilen maaş sizin cebinizden mi çıkıyor. Geri alınsa size nasıl bir faydası olacak? Bu kıskançlik niye? Şayet şirket çalışani iseniz insallah size daha fazla zam yapılır ama boyle haset duymak iyiye işaret degil

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000