07 Temmuz 2015, Salı 12:50:03

THY'de bir uçak daha acil iniş yapıyor

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-New York seferini yapan uçağı İrlanda'ya acil iniş yapıyor.
  • Yasasin bir maymun daha evrim gecirip okuma yazma ogrenmis , ama daha dusunme yetisi olgunlasmamis. NOT : Findik fistik atmayin eski haline geri donuyor ...
  • Uçakta taşkınlık yapan çocuk ve ailesinin az önce uçaktan indirildi ve THY uçağının az sonra New York'a doğru hareket edecek. gibi bir cumleyi haber olarak yazan da 9 yasinda ilkokul 3. sinif galiba :)
  • km lar alip koltuguna baglasaydi cocugu. ne bu disiplinsizlik. hersey biyere kadar. 9 yasinda kucuk terroriste ayak uyduramam
  • Çakamamışlar mı ağzına 2 tane? Çocuklarını kontrolsüz bir şekilde şımartan salak ebeveynler yüzünden inanılmaz psikopat bir nesil geliyor, kollayın kendinizi. 10-15 yıl sonra sokaklarda dahi yürüyemez olacağız.
  • Tgs'ye alım var mı?
  • 9 yaşında çocuk hostes yaralasın millet de izlesin. Uçucu teknisyen yokmu uçakta ben olsam trash compactor e sokardım o cocuğu.
  • Cocuga zaten sakinlestirici verilmis buna ragmen bence cocuk ve ailesini ucaktan indirmek bence mantiksizlik olmus.cocuk gidip kokpite girip pilotlari tehlikeye duszurmedigi surece bu nasil bi tehlike olabilir.ozurlu bi cocuga sahip olmak sucmu.insanlari sacma sapan nedenlerle magdur etmek ayiptir gunahtir yaziktir.
  • kimse firma ve kabin ekibini suçlamasın. uçakta taşkınlık yapan birini sokak kültürüyle yaka paça oturtup bağlayıp dövüp sövemezsiniz, bu ne havacılıkla ne insani değerlerle bağdaşan bir davranış şekli değildir, hele ki 9 yaşında bir çocuktan bahsediyorsanız! O kişiyi kontrol altına almaya çalışırken kendini sağa sola atıp kafasını bile yarsa ülkesi ve diplomasi devreye girer. Hariçten gazel okumak keyifli oluyor di mi ? Emin olun konu dövmek sövmek olsa, o kadar insanın gücü yeter.
  • Pilot un yaptigi dogru harekettir, bunun tartismasini bile yapmak yanlistir. Cocugu ailesi ile birlikte Irlanda Shannon Airport ta indirmisler. Uluslararasi havacilik kanunlarina gore ucus emniyeti ve yolcularin guvenligi her zaman bir numaradir. Bundan taviz verilemez. THY yi tebrik ederim.
  • Begenmeyen gider baska sirketle ucar. ELAL tavsiyemdir :) anlayana ;) 330 divert ediyormus :)))))))) bosuna yasadiginin farkinda misin?

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-New York seferini yapan 266 yolculu TK3 sefer sayılı uçağı İrlanda'nın Shannon kentine iniş için alçalmaya başladı.

Airporthaber'e gelen bilgilere göre, TC-JNH tescilli Airbus 330 tipi uçakla gerçekleştirilen seferde Atina üzerinden İstabul'a gelerek ailesi ile birlikte New York'a giden 9 yaşında bir çocuğun kontrolsüz davranışlarda bulunduğu ve kabin ekibinden birini de yaraladığı öğrenildi.

Uçakta doktor anonsu yapıldıktan sonra uçakta bulunan bir doktorun saldırgan yolcuya sakinleştirici verdiği ve sonrasında uçaktaki erkek kabin memurları ile arka koltuklara oturtulduğu öğrenildi. Tüm bunlar yaşanırken  uçağın kaptan pilotunun İrlanda'ya iniş kararı aldığı kaydedildi.

13:38:

Uçakta taşkınlık yapan çocuk ve ailesinin az önce uçaktan indirildi ve THY uçağının az sonra New York'a doğru hareket edecek.

14:30:

THY uçağı New York'a gitmek üzere yeniden havalandı.





Airporthaber.com

THY'de bir uçak daha acil iniş yapıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (68)

Monkey mi ~ 9 yıl önce
Yasasin bir maymun daha evrim gecirip okuma yazma ogrenmis , ama daha dusunme yetisi olgunlasmamis. NOT : Findik fistik atmayin eski haline geri donuyor ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilkokul 3 ~ 9 yıl önce
Uçakta taşkınlık yapan çocuk ve ailesinin az önce uçaktan indirildi ve THY uçağının az sonra New York'a doğru hareket edecek. gibi bir cumleyi haber olarak yazan da 9 yasinda ilkokul 3. sinif galiba :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F.evrensel ~ 9 yıl önce
Yaş cinsiyet önemsiz.Ruhsal problemli çoçuk ve doktor raporu var...Önemli olan çoçuğun sağlığı.
fo ~ 9 yıl önce
km lar alip koltuguna baglasaydi cocugu. ne bu disiplinsizlik. hersey biyere kadar. 9 yasinda kucuk terroriste ayak uyduramam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F.evrensel ~ 9 yıl önce
Atması kolay.Uçakta doktor var ve ruhsal problemli çoçugun acil olarak hastaneye kalkması ve derhal inilmesi raporu veriyor.Çoçugu bağla iyi ya ölürse...bu nasıl vicdan pes soğrusu
Pedagog ~ 9 yıl önce
Çakamamışlar mı ağzına 2 tane? Çocuklarını kontrolsüz bir şekilde şımartan salak ebeveynler yüzünden inanılmaz psikopat bir nesil geliyor, kollayın kendinizi. 10-15 yıl sonra sokaklarda dahi yürüyemez olacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nuri ~ 9 yıl önce
Tgs'ye alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turbofan celebi ~ 9 yıl önce
9 yaşında çocuk hostes yaralasın millet de izlesin. Uçucu teknisyen yokmu uçakta ben olsam trash compactor e sokardım o cocuğu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
Cocuga zaten sakinlestirici verilmis buna ragmen bence cocuk ve ailesini ucaktan indirmek bence mantiksizlik olmus.cocuk gidip kokpite girip pilotlari tehlikeye duszurmedigi surece bu nasil bi tehlike olabilir.ozurlu bi cocuga sahip olmak sucmu.insanlari sacma sapan nedenlerle magdur etmek ayiptir gunahtir yaziktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 9 yıl önce
Ben herşeyden önce tıbben handikaplı bu çocuğun niye (ya da yeterli tıbbi tedbir alınmadan) bu kadar uzun bir yolculuğa çıkarıldığını anlamakta zorlandım. Burada yorum yapan ve kabin ekip üyesi olan bir kişi, dün bu çocuğu ve refaketçisinin (anneannesi imiş galiba...) Atina-Istanbul arasında uçtuğunu ve sakinleştirici verilmiş olduğunu belirtiyordu. 1 saatlik uçuş için bu tedbir alınmışken, çok daha uzun olacak bu New York uçuşu için niye aile bir tedbir almamış?
apple strore ~ 9 yıl önce
Ozurlu bir cocuga sahipseniz bunun getirdigi yukumluluklerinde farkinda olmaniz gerekir. O ucakta siz olsaniz, o cocuk size ya da kucuk cocugunuza zarar verse ne dusunursunuz ? Eminim ucaktan indirilsin diyeceklerin basinda siz olurdunuz.Sakinlestiricinin etkisinin ne kadar surecegin ne kadar eminsiniz ya da yan etkisi sebebiyle cocuga bir sey olsa sorumlulugu siz mi alacaksiniz ?
evren ~ 9 yıl önce
havacılık güvenliğinden çok, kendi pozisyonunu korumak, thy'ninde isteyeceği bir karar verip, sorumluluk alamamak....bir parça iyi niyetli olmak, herkesin deneyemeyeceği bir olay...
Çocuk ~ 9 yıl önce
Konuyu fakir edebiyatı haline getirmeyelim lütfen. İlla kokpite girmesi gerekmiyor. Uçakta bulunan yüzlerce yolcuya verdiği rahatsızlık ne olacak ? Zaten bu çocuğu nasıl uçağa almışlar anlayamadım. Raporsuz uçması mümkün değil.
hadi ya ~ 9 yıl önce
kimse firma ve kabin ekibini suçlamasın. uçakta taşkınlık yapan birini sokak kültürüyle yaka paça oturtup bağlayıp dövüp sövemezsiniz, bu ne havacılıkla ne insani değerlerle bağdaşan bir davranış şekli değildir, hele ki 9 yaşında bir çocuktan bahsediyorsanız! O kişiyi kontrol altına almaya çalışırken kendini sağa sola atıp kafasını bile yarsa ülkesi ve diplomasi devreye girer. Hariçten gazel okumak keyifli oluyor di mi ? Emin olun konu dövmek sövmek olsa, o kadar insanın gücü yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Huseyin ~ 9 yıl önce
Pilot un yaptigi dogru harekettir, bunun tartismasini bile yapmak yanlistir. Cocugu ailesi ile birlikte Irlanda Shannon Airport ta indirmisler. Uluslararasi havacilik kanunlarina gore ucus emniyeti ve yolcularin guvenligi her zaman bir numaradir. Bundan taviz verilemez. THY yi tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Begenmeyen gider baska sirketle ucar. ELAL tavsiyemdir :) anlayana ;) 330 divert ediyormus :)))))))) bosuna yasadiginin farkinda misin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 9 yıl önce
Son zamanlardaki "asılsız bomba ihbarlarını" da dikkate alırsak THY e yakında ELAL benzeri tedbirlere başvurmak zorunda kalabilir!... -:(((

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000