16 Haziran 2008, Pazartesi 15:51:35

THY’DE YAPRAK DÖKÜMÜ SÜRÜYOR

Türk Hava Yolları’nda bir süredir devam eden yaprak dökümünün sonuncusu az önce yaşandı. Özel Kalem Müdürü Yasin Şener de görevinden alındı.
  • TEMEL KOTIL 'DE HAVACILIK PROF.U DEIL MI TKTK ??????? KIMI KANDIRIYORSUNUZ BUNU ANLAMIS DEGILIM ...
  • sıra uçuş işletmeye gelmişti, orasınıda dağıttılar nihayet, hemde hepsi yine kendi adamları.. başkan yardımcısı kamuran başoğlu paşa da görevden alındı.. ve geriside gelecek. thy hiç bu kadar güvensiz inançsız ne yaptığını bilmeyen çıkarları için herşeyi yapmaktan çekinmeyen, bilgi birikimden yoksun bir yönetim kadrosu tarafından yönetilmemişti.. bu arada orhan ikiz beyefendiye dikkat.. bir bomba da o patlatabilir.. benden söylemesi
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yasin beye bundan sonraki görevinde başarılar dilerim kendisi çok kibar ve efendi bir beydi
  • kendisi son derece ukala ve kendını bılmez ustelık ne soyledıgı dahı anlasılmayan bırıydı ve o gorevı haketmıyodu. yasın bey ınsanları asla kucumsemeyın!!! özellikle hostesleri
  • Fransız özdeyişi : İhtilal kendi evlatlarını yiyor. Hayırlısı.
  • yazik olmus bence
  • Hic onemi yok..BU muhtesem yonetim 2004 yilinda goreve geldiginden beri gonderdikleri kendileri alipta gene gonderdikleri insanlarin sayisini kendileri dahi bilemez..O makama oynayan biri vardir bu vesileylede bu arkadasada GULE GULE demislerdir..Gelen muhakkak HAVACILIK PROF.DUR..Bugune kadar hic havacilktan anlamayan bir kisiyi goreve veya iDARECI olarak atadilarmi???????
  • bence giden üzerinde pek durmamak lazım ... asıl gelecek kişi nerden ve hangi görevden gelecek onları görmemiz lazım ... THY 'de yaprak dökümleri devam edicek ... Temel ne zaman gidecek ????
  • ne oluyor nıye gıdıyorlar. turızm profesorlerı, havacı profesorlerı acıklasınlar ya...

AirportHaber yazarı Murat Herdem’in bu haftaki yazısında bahsettiği ancak ismini açıklamadığı görevden alma az önce gerçekleşti. Cuma günü alınan karar, bugün açıklandı. Genel Müdür Temel Kotil’in Özel Kalem Müdürü Yasin Şener görevinden alındı.
THY’de birkaç ismin daha sırada olduğu belirtiliyor.

THY’DE YAPRAK DÖKÜMÜ SÜRÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

CAN ~ 16 yıl önce
TEMEL KOTIL 'DE HAVACILIK PROF.U DEIL MI TKTK ??????? KIMI KANDIRIYORSUNUZ BUNU ANLAMIS DEGILIM ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski toprak ~ 16 yıl önce
sıra uçuş işletmeye gelmişti, orasınıda dağıttılar nihayet, hemde hepsi yine kendi adamları.. başkan yardımcısı kamuran başoğlu paşa da görevden alındı.. ve geriside gelecek. thy hiç bu kadar güvensiz inançsız ne yaptığını bilmeyen çıkarları için herşeyi yapmaktan çekinmeyen, bilgi birikimden yoksun bir yönetim kadrosu tarafından yönetilmemişti.. bu arada orhan ikiz beyefendiye dikkat.. bir bomba da o patlatabilir.. benden söylemesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzrumuz ~ 16 yıl önce
Yasin beye bundan sonraki görevinde başarılar dilerim kendisi çok kibar ve efendi bir beydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi olmus ~ 16 yıl önce
kendisi son derece ukala ve kendını bılmez ustelık ne soyledıgı dahı anlasılmayan bırıydı ve o gorevı haketmıyodu. yasın bey ınsanları asla kucumsemeyın!!! özellikle hostesleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 16 yıl önce
Fransız özdeyişi : İhtilal kendi evlatlarını yiyor. Hayırlısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
yazik olmus bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TKTK ~ 16 yıl önce
Hic onemi yok..BU muhtesem yonetim 2004 yilinda goreve geldiginden beri gonderdikleri kendileri alipta gene gonderdikleri insanlarin sayisini kendileri dahi bilemez..O makama oynayan biri vardir bu vesileylede bu arkadasada GULE GULE demislerdir..Gelen muhakkak HAVACILIK PROF.DUR..Bugune kadar hic havacilktan anlamayan bir kisiyi goreve veya iDARECI olarak atadilarmi???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 16 yıl önce
bence giden üzerinde pek durmamak lazım ... asıl gelecek kişi nerden ve hangi görevden gelecek onları görmemiz lazım ... THY 'de yaprak dökümleri devam edicek ... Temel ne zaman gidecek ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gıden gıder, acaba kım gelecek ~ 16 yıl önce
ne oluyor nıye gıdıyorlar. turızm profesorlerı, havacı profesorlerı acıklasınlar ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000