15 Mayıs 2018, Salı 09:14:52

THY Yönetimi personelini ödüllendirdi

Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binasında gerçekleştirilen etkinlik ile Bireysel Öneri Sistemi ve +1 Ödülleri sahiplerini buldu.
  • Şimdi bunların hepsi İH lisesi mezunu mu ? Hani mecburi ya o yüzden sordum
  • Yazık! Bir tane Yer Işletme ve yurtdışı istasyon personeli yok. Çok beklersiniz 5.yıldızı.
  • Sayin thy yonetimi odul ne peki depoda tarihi gecmis findiklar mi
  • Kiraz kaptana neden ödül verdiler ? Kendini askerliğe elverişsiz hale getirdiği için mi ??? Tebrikler....
  • Kabin AS olucak asparagas haberleri atanlar. Sirket yetkilileriyle konussunlar. Kesinlikle boyle birsey yok.
  • Şirkete gireli 4 yıl olucak. Daha 1 tane rapor almadık. Sicil tertemiz ama kimse altın madalya vermedi. Gereksiz hareketler bunlar.. Yapmacık
  • Thy personellerine ödül veriyormuş sanki çok umrumda thyninde biri gider biri gelir biz reklamımıza bakalım diyor şunu söyliyim gerçeklere bakın 28 haziran 2016 tarihinde atatürk havalimanında gerçekleşen terör saldırısında ölen ve yaralanan arkafaşlara naptılar şimdi o arkadaşlar nodu kim sahip çıktı özellikle tgs çalışanlarına kim sahip çıktı size şunu söyliyim olan ilk başlarda oldu güzel reklamlar yaptılar şimdi gelin sorun o yaralı kurtulan arkadaşlara kim var yanınızda hiç kimse derler aralarında türk hava yollarına geçen varmı şef veya müdür olan varmı yok olmaz tabi herşey reklam gerçekleşene kadar ölen öldüğüyle kaldı bizlerin başına geldi yarın birgün allah korusun sizlerin başınada gelebilir sakın güzel şeyler beklemeyin personellere bir ödülle sözde değer veriliyor
  • 2017 ITB Berlin fuar dönüşü müthiş kalabalıktı, Tegel havalimanında sadece bizim uçaklar operasyon yapıyordu o gün orda olduğum için çok şanslıydım ve o duygu müthişti. Tüm ekibe bir kez daha teşekkürler.
  • performans ödülü alıp , peşine hastalanıp , mecburen rapor alıp 3 ay içinde atılan personel var . Bu gazlara gelmeyin , bi hatanıza bakar , kendinizi şirkete çok angaje etmeyin. işinizi yapın , kendinizi şirketin sağibi ,kurtarıcısı ,vazgeçilmezi sanmayın . bu tipler kendi reklamlarını yapmak ön plana çıkmak için bu tarz ödülleri organize ederler , yoksa emin olun umurlarında değilsiniz ...
  • Yeşil ceket vay vay vay!

Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binasında gerçekleştirilen etkinlik ile Bireysel Öneri Sistemi ve +1 Ödülleri sahiplerini buldu. Kurum çalışanlarının uzmanlık alanlarıyla ilgili projelerinin değerlendirildiği Bireysel Öneri Sistemi’nin 2017 Yıl Birincisinin açıklandığı törende, bu yıl ilk defa verilen +1 Ödülleri de sahiplerine takdim edildi.

Türk Hava Yolları Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Ekşi önderliğinde düzenlenen +1 Ödülleri, özverili çalışmalarıyla kuruma artı değer katan personelin ilham veren hikayelerini gün yüzüne çıkarmayı hedefliyor.

Bireysel Öneri Sistemi Ödüllerinin ardından kürsüye çıkan Türk Hava Yolları Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Ekşi, +1 Ödüllerini tanıttığı konuşmasında “Ortaklığımız 2023 hedeflerine sağlam bir iradeyle yürümeye devam ediyor. Her bir çalışma arkadaşımızın gayretiyle kurumuza kattığı artı bir değer sayesinde bayrak taşıyıcı havayolumuz daha da yükseklerden uçacaktır. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz +1 Ödülleri vesilesiyle çalışma arkadaşlarımızın ilham veren hikayelerini Türk Hava Yolları ailesi ile paylaşacağız.” cümlelerini kullandı. Ekşi, konuşmasının ardından +1 Ödüllerini sahiplerine takdim etti.

+1 Ödülleri kapsamında, 2017’de Berlin Havalimanı’ndaki handling kuruluşlarının grevi esnasında self-handling kararı verip check-in, ramp hizmeti, loading & deloading, körük kullanımı, conveyer kullanımı gibi süreçleri gerçekleştirerek tüm uçuşların iptal olduğu bir ortamda sadece Türk Hava Yolları seferlerinin icra edilebilmesini sağlayan Türk Hava Yolları Berlin istasyonu çalışanları ödüllendirildi. Bunun yanı sıra, uçuş esnasında annesi ile birlikte seyahat eden 7 aylık bebeğin tam tıkanma yaşaması üzerine kabin memuru Gülnihal Pire tarafından ilk yardımda bulunularak yaşama döndürülen bebek yolcu gibi daha pek çok ilham verici hikayenin kahramanları, düzenlenen törenle +1 Ödülleri’ni aldı.

Ödül töreninin kapanış konuşmasını yapan Türk Hava Yolları Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Ekşi, “Milletimizin gururu olan Türk Hava Yolları, ülkemizin en önemli markalarının başında geliyor; ülkemizi dünyada gururla temsil ediyor. 7 gün 24 saat durmaksızın görevinin başında olan çalışma arkadaşlarımızla birlikte Ortaklığımız kocaman bir aile. 2016 hepimiz için zor bir yıl oldu. Ama, çok şükür ki 2017’yi rekorlarla kapattık. 2018 daha da güzel neticeleri alacağımız bir yıl olacak. Bu başarı öyküsünün kahramanı olan tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Türk Hava Yolları çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği ödül töreninde anlatılan ilham verici hikayeler salona duygu dolu anlar yaşattı. Etkinlik, tüm ödül sahiplerinin kürsüye davet edilmesiyle çekilen toplu fotoğrafla sonlandı.















THY Yönetimi personelini ödüllendirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Bunlar ~ 6 yıl önce
Şimdi bunların hepsi İH lisesi mezunu mu ? Hani mecburi ya o yüzden sordum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YER IŞLETME ~ 6 yıl önce
Yazık! Bir tane Yer Işletme ve yurtdışı istasyon personeli yok. Çok beklersiniz 5.yıldızı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Odul ne ~ 6 yıl önce
Sayin thy yonetimi odul ne peki depoda tarihi gecmis findiklar mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Kiraz kaptana neden ödül verdiler ? Kendini askerliğe elverişsiz hale getirdiği için mi ??? Tebrikler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km6 ~ 6 yıl önce
Kabin AS olucak asparagas haberleri atanlar. Sirket yetkilileriyle konussunlar. Kesinlikle boyle birsey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MinikPurser ~ 6 yıl önce
Şirkete gireli 4 yıl olucak. Daha 1 tane rapor almadık. Sicil tertemiz ama kimse altın madalya vermedi. Gereksiz hareketler bunlar.. Yapmacık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kelek turşusu ~ 6 yıl önce
Istersen 40 yil rapor alma,bir gece de sutlarlar adami:) 4 senedir nerede çalıştığını öğrenememişsin.
Reklamlar bitsin ~ 6 yıl önce
Thy personellerine ödül veriyormuş sanki çok umrumda thyninde biri gider biri gelir biz reklamımıza bakalım diyor şunu söyliyim gerçeklere bakın 28 haziran 2016 tarihinde atatürk havalimanında gerçekleşen terör saldırısında ölen ve yaralanan arkafaşlara naptılar şimdi o arkadaşlar nodu kim sahip çıktı özellikle tgs çalışanlarına kim sahip çıktı size şunu söyliyim olan ilk başlarda oldu güzel reklamlar yaptılar şimdi gelin sorun o yaralı kurtulan arkadaşlara kim var yanınızda hiç kimse derler aralarında türk hava yollarına geçen varmı şef veya müdür olan varmı yok olmaz tabi herşey reklam gerçekleşene kadar ölen öldüğüyle kaldı bizlerin başına geldi yarın birgün allah korusun sizlerin başınada gelebilir sakın güzel şeyler beklemeyin personellere bir ödülle sözde değer veriliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efsane berlin ekibi ~ 6 yıl önce
2017 ITB Berlin fuar dönüşü müthiş kalabalıktı, Tegel havalimanında sadece bizim uçaklar operasyon yapıyordu o gün orda olduğum için çok şanslıydım ve o duygu müthişti. Tüm ekibe bir kez daha teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 6 yıl önce
performans ödülü alıp , peşine hastalanıp , mecburen rapor alıp 3 ay içinde atılan personel var . Bu gazlara gelmeyin , bi hatanıza bakar , kendinizi şirkete çok angaje etmeyin. işinizi yapın , kendinizi şirketin sağibi ,kurtarıcısı ,vazgeçilmezi sanmayın . bu tipler kendi reklamlarını yapmak ön plana çıkmak için bu tarz ödülleri organize ederler , yoksa emin olun umurlarında değilsiniz ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Yeşil ceket vay vay vay!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tırsık mısınız? ~ 6 yıl önce
Şu kadının torpilli olduğunu, torpilinin de başta Karadenizli olmasınında mütevellit olduğunu bir kez bile yayınlayamadınız? Yoksa siz de mi korkaksınız?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000