17 Temmuz 2013, Çarşamba 17:49:10

THY YİNE REDDEDİLDİ!

Geçtiğimiz günlerde THY hakkında ihtiyati tedbir kararı veren mahkeme kararına itiraz eden Türk Hava Yolları'na İcra Müdürlüğü'nden olumsuz yanıt geldi...
  • Topçu Hava Yollları
  • Dava talebini reddeden icra mahkemesidir. Açıkça diyor ki ben icra mahkemesiyim, benim konum alacak verecektir, bu benim konum değil 5. İş mahkemesinin verdiği karar hakkında yorum yapamam. Boşanma davalarına bakan aile mahkemesi de aynı şekilde reddeder bu davayı. Bumudur kazanım. Açıkça oyun oynanıyor biraz uyanık olun.
  • Greve kayılmayıp hak arayan zavallılar şirket ne isterse onu yapmaya mecbursunuz bu memlekette satılmamış bi sendika başkanı varsa o da Atilay başkanıdır sen git kendin gibi çakma yalaka sendikacık başkanlarını seç
  • Ucmayin ve ucurtmayin sevdikleriniz... Berbat otesi bir firma...
  • Artık söz sizde hamdi bey. Biz çalışan personel de sıkıldık artık bu durumdan. Gösterin iyiniyetinizi imzalayın tis'i. Biz aralıkta zaten pos bıyıklıyı göndericez. Artık son bulsun huzursuzluk.
  • Bizide kapsam icine alin. Eger imzalayacaginiz bu tis sadece greve katilan 200 kisiyi ve ucretsiz izinde olan hamileleri kapsarsa bir kisi bile kapmaz havaiste. Sendika fes olunca da hayirli isler bol gunesler grevcilere. En basitinden hamdi özlük haklarinizi istiyorsanız X sendikaya gecin derse birgunde havaisi siler. Bu gücü hamdiye vermek istiyorsaniz buyurun dışarıda birakin bizi
  • A.Kıdık Bey in son yazısına ilk cevaptır bu "RET Kararı".Diğer cevaplarda pek yakında,bekleyelim.Grevde olan THY işçisi arkadaşlarım,haklılığımız aşikardır,yavaş yavaş ıspat ediliyor.Sevgiler!
  • Birileri hukuka uyucazmı demişti ??? !!!!!!!!!!!!!!!
  • ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR...
  • Şimdi sayın ali bey o muhteşem görüşleriyle ki hani bizlere sendika yalakalrı demiştiya !!!! Önümüzdeki haftaki yazısında bu kararlarıda aynı kararlılıkla ve düşüncelerle yorumlayabilirmi acaba merak ettim ???

Hava İş Sendikası ile THY arasında devam eden gerilim mahkeme koridorlarına yansımaya devam ediyor.

Hava İş Sendikası'nın THY'nin grev sürecinde işçi alımı ve grev kırıcılığı yaptığı gerekçesiyle mahkemeye yaptığı başvuru, mahkemece haklı bulunmuş ve THY hakkında ihtiyati tedbir kararı verilmişti. Bu karara itiraz eden THY'ye yanıt ise olumsuz oldu. İstanbul 32. İcra Müdürlüğü THY'nin itirazına ret kararı verdi.

Hava İş Sendikası tarafından yapılan açıklamada:

THY'de oluşturulan grev kırıcılığı ile ilgili İHTİYATİ TEDBİR kararının uygulanması için İstanbul 32. İcra Müdürlüğünce THY'na tebliğ edilen İcra Emrine yönelik THY tarafından yapılan itiraz talebi İcra Müdürlüğünce REDDEDİLDİ. İcra Müdürlüğü Kararı aşağıdadır.



 

THY YİNE REDDEDİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

THY Uzman ~ 11 yıl önce
Topçu Hava Yollları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grp ~ 11 yıl önce
Dava talebini reddeden icra mahkemesidir. Açıkça diyor ki ben icra mahkemesiyim, benim konum alacak verecektir, bu benim konum değil 5. İş mahkemesinin verdiği karar hakkında yorum yapamam. Boşanma davalarına bakan aile mahkemesi de aynı şekilde reddeder bu davayı. Bumudur kazanım. Açıkça oyun oynanıyor biraz uyanık olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avukat ~ 11 yıl önce
yorumu okudum çok güldüm. bilmediğiniz anlamadığınız konularda yorum yapmayın. dava talebi ne? reddeden icra mahkemesi nereden çıktı. bahsi gecen kararı veren icra müdürlüğü. icra müdürlüğü farklı icra mahkemesi farklı. icra müdürlüğünün görevi sadece alacak verecek işleri değildir adı üstünde mahkeme kararlarını da icra eder yani uygular. olayda 5. iş mahkemesi karar vermiş 32. icra müdürlüğüne uygula demiş 32. icra da thy ye yazı göndermiş demiş ki başkalarını çalıştırmayın. thy itiraz etmiş 32. icra da mahkeme kararına itiraz edemezsin uygula demiş olay bu.
kırıcı ~ 11 yıl önce
Greve kayılmayıp hak arayan zavallılar şirket ne isterse onu yapmaya mecbursunuz bu memlekette satılmamış bi sendika başkanı varsa o da Atilay başkanıdır sen git kendin gibi çakma yalaka sendikacık başkanlarını seç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 11 yıl önce
Ucmayin ve ucurtmayin sevdikleriniz... Berbat otesi bir firma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasas ~ 11 yıl önce
Artık söz sizde hamdi bey. Biz çalışan personel de sıkıldık artık bu durumdan. Gösterin iyiniyetinizi imzalayın tis'i. Biz aralıkta zaten pos bıyıklıyı göndericez. Artık son bulsun huzursuzluk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bizide kapsam icine alin. Eger imzalayacaginiz bu tis sadece greve katilan 200 kisiyi ve ucretsiz izinde olan hamileleri kapsarsa bir kisi bile kapmaz havaiste. Sendika fes olunca da hayirli isler bol gunesler grevcilere. En basitinden hamdi özlük haklarinizi istiyorsanız X sendikaya gecin derse birgunde havaisi siler. Bu gücü hamdiye vermek istiyorsaniz buyurun dışarıda birakin bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enteresan ~ 11 yıl önce
İki ay boyunca parasız kalan evini arabasını satmak zorunda kalan. Yönetim tarafından sürekli taciz, mobbing, ve tehtid alan, dalga geçilen... Kamuoyuna "vatan haini", "marjinal", "yemek yediği kaba tükürenler" olarak lanse edilen grevdeki arkadaşlarınızla birlikte sözleşmeden aynı şekilde faydalanmak mı istiyorsunuz ? Ben sizin yerinizde olsam bunu içimden geçirmeye bile utanırdım... NOT: personel değilim ama grevde olan arkadaşlarım var. Neler çektiklerini yakından görüyorum..
yazık ~ 11 yıl önce
böyle bir yorumda senin gibi grev kırıcıdan gelirdi ki sen bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın de ondan sonra işler yoluna girmeye başlayınca bende faydalanayım de insanların neler çektiğini gittiğin ülkelerde yer bildirimi yaparak anlayamassın bu sözleşme imzalanır merak etme sendikada düşmez senin sandığın gibi 200 kişi grevde de değil ki ilk çıkarılacak işçiler sözleşmesi olmayan siz olursunuz o zaman sana da bye bye
KARAN ~ 11 yıl önce
A.Kıdık Bey in son yazısına ilk cevaptır bu "RET Kararı".Diğer cevaplarda pek yakında,bekleyelim.Grevde olan THY işçisi arkadaşlarım,haklılığımız aşikardır,yavaş yavaş ıspat ediliyor.Sevgiler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
Birileri hukuka uyucazmı demişti ??? !!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
340 ~ 11 yıl önce
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
Şimdi sayın ali bey o muhteşem görüşleriyle ki hani bizlere sendika yalakalrı demiştiya !!!! Önümüzdeki haftaki yazısında bu kararlarıda aynı kararlılıkla ve düşüncelerle yorumlayabilirmi acaba merak ettim ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000