07 Kasım 2017, Salı 14:01:28

THY yeniden Faslı kabin memuru alacak

Türk Hava Yolları, yolcularına daha iyi hizmet verebilmek için bünyesinde çalıştırdığı yabancı kabin memurlarına Faslı kabin memurlarını da ekleyecek.
  • Kapadokya myo gayet de öğrenci yetiştirmiş v yerleştirmiş bir myo dur. mülakatları dahi çok zorlayıcıdır.
  • Bir kac yil once thye basvurmustum olumsuz cvp almistim. Arapca biliyorum, fasli arkadaslarim ogreti. Tekrar basvuru yapmak isterim ama evlendim 3 cocugum var gidemiyorum. Thy cok iyi sirket!!! 2023 kadar 18.000 memurlari olcakmis. Masallah.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Dil biliyorlar oylemi?emirates veya etihad da kac maroccan hostes calisiyor?sadece dil bilmekle olsa,qatar hava yollari toplardi bunlari.alni secdeye varan hostes ariyor bizimkiler akillari sira.1haftaligina yurtdisina ciktim,giderken ikramda makarna felaketti,yemedim.donuste kofte pilav,nohut.baktim saga sola kimse yemiyor,o guzelim ikram gitti,tereyagini kaldirmislar,dusunun artik.bunlarla ilgilensinler.maroc kizlarida guzel olur ha!demedi demeyin
  • - Kapadokya Meslek Yüksekokulu ve diğerlerinden mezun olmuş yüzlerce insanımız boşta iken faslı kabin memuru almanın mantığını anlamadım, anlayan varsa yazsın lütfen
  • Beyaz Rus ve Ukraynalı da alınsın da bari yatılarda şenlenelim.
  • İmam hatipliler arapça bilmiyor mu?
  • O degil de, bu haberdeki Yasemin Ozilhanin ikizi falan degil mi?
  • Ingilizce grameri ile ise yerlesmis iki kelimeyi biraraya zorla getiren kabin ekiplerinden biktik. Akici dil konusan ister fasli ister papua yenigineli olsun kabine alinmali. Ha ayrica burnu havada kedili kabin amirlerine gelince sizde umarim en kisa zamanda isine son verilmis son pismanligi fayda etmeyen zavallilar olarak hayatiniza devam edersiniz !
  • cabin crew yerine cabin cruise diye okuyan kabin amirleri var B777 lerde, cok dogru bir karar

Türk Hava Yolları, Faslı kabin memuru almak için çalışmalara başladı.

100 Faslı Kabin memuru alımı yapacağının duyurusu yaptıktan sonra, 250’ye yakın başvuru alan THY mülakat yapıyor. Türk Hava Yolları, expat olarak adlandırılan kendi ülkeleri dışında çalışan kabin memurları sayısını arttırmak için mülakatlarını sürdürüyor.

THY şirket bünyesinde görev yapacak 100 Faslı kabin memuru alımı için 2-11 Ekim tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka şehrinde bir değerlendirme gerçekleştirdi. Mülakatlara 250’ye yakın Faslı katılırken, aralarından seçilen 100 kabin memuru adayı önümüzdeki günlerde eğitimlere başlayacak. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından Faslı kabin memuru sayısı 124’e çıkacak.

THY yeniden Faslı kabin memuru alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (111)

melisa ~ 6 yıl önce
Kapadokya myo gayet de öğrenci yetiştirmiş v yerleştirmiş bir myo dur. mülakatları dahi çok zorlayıcıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G. ~ 6 yıl önce
Bir kac yil once thye basvurmustum olumsuz cvp almistim. Arapca biliyorum, fasli arkadaslarim ogreti. Tekrar basvuru yapmak isterim ama evlendim 3 cocugum var gidemiyorum. Thy cok iyi sirket!!! 2023 kadar 18.000 memurlari olcakmis. Masallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Co ~ 6 yıl önce
Örnek Kadın kocasina ve cocuklarina bakar. Calismak erkek icin. Helal. Bende oyle isterim ilerde.
Fasliymismis ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slm ~ 6 yıl önce
Dil biliyorlar oylemi?emirates veya etihad da kac maroccan hostes calisiyor?sadece dil bilmekle olsa,qatar hava yollari toplardi bunlari.alni secdeye varan hostes ariyor bizimkiler akillari sira.1haftaligina yurtdisina ciktim,giderken ikramda makarna felaketti,yemedim.donuste kofte pilav,nohut.baktim saga sola kimse yemiyor,o guzelim ikram gitti,tereyagini kaldirmislar,dusunun artik.bunlarla ilgilensinler.maroc kizlarida guzel olur ha!demedi demeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerli ~ 6 yıl önce
- Kapadokya Meslek Yüksekokulu ve diğerlerinden mezun olmuş yüzlerce insanımız boşta iken faslı kabin memuru almanın mantığını anlamadım, anlayan varsa yazsın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Referans ~ 6 yıl önce
Türkiye'de ne okuduğun, ne de nerelerde çalıştığın önemlidir.Önemli olan CV'inde yazan referans ve sana verilen kartvizitlerdir.
Myo ~ 6 yıl önce
Myo'lara yönelikte istihdam süreci yapıldı yakın zamanda. Kaç tanesi başarılı olabilmiş acaba? Bastır parayı al diplomayı mantığı var birazda malesef...
Km ~ 6 yıl önce
Beyaz Rus ve Ukraynalı da alınsın da bari yatılarda şenlenelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biscolata ~ 6 yıl önce
Biscolata erkeği de isterük.
İmam Hatip ~ 6 yıl önce
İmam hatipliler arapça bilmiyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 6 yıl önce
Duymasın
xyz ~ 6 yıl önce
hahaha çok komik valla doğru söylemişssin
Kepçe ~ 6 yıl önce
Haklisin
kusbeyin ~ 6 yıl önce
O degil de, bu haberdeki Yasemin Ozilhanin ikizi falan degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ego ~ 6 yıl önce
Ingilizce grameri ile ise yerlesmis iki kelimeyi biraraya zorla getiren kabin ekiplerinden biktik. Akici dil konusan ister fasli ister papua yenigineli olsun kabine alinmali. Ha ayrica burnu havada kedili kabin amirlerine gelince sizde umarim en kisa zamanda isine son verilmis son pismanligi fayda etmeyen zavallilar olarak hayatiniza devam edersiniz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpilli ~ 6 yıl önce
Torpilli adam alma o zaman
ingilizce basit birşey önemli olan insanlık ~ 6 yıl önce
bu kadar nefret dolu söylemlere gerek yok not: k/a değilim
Bazıları dış kapı mandalı ~ 6 yıl önce
Senşn bu yorumun dış kapının mandalı yorumu.O kedili amirler 20 yıl tadını çıkarmış thy nin ya sen anca airport haberde klavyeden havacılık yaşa
İsimsiz k/m ~ 6 yıl önce
Tanımadığın insanların İngilizce seviyesine laf etmeden önce Türkçe öğren biraz. Yazık ki ne kadar komik duruma düştüğünü dahi anlayamayacaksın.
ek olarak ~ 6 yıl önce
cabin crew yerine cabin cruise diye okuyan kabin amirleri var B777 lerde, cok dogru bir karar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 6 yıl önce
Doğrusu cabin cruises deel mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000