09 Şubat 2018, Cuma 12:55:44

THY yeni yıla rekorla başladı!

Türk Hava Yolları 2018 yılına rekor tazeleyerek başladı; bayrak taşıyıcı %79,8 ile tarihinin en yüksek Ocak ayı doluluk oranına ulaştı.
  • Torpilli yöneticilerinin hiçbiri işin içinden gelmediklerinden hiçbir şeyden haberleri yok hesap soran, eden de yok o yüzden de sözde yönettikleri şirket en ufak kriz anında yaprak gibi sallanır, 40 uçağı yatırır, tasarruf diye işçiye zam vermez hava atmaya geldi mi de devletten el altından aldıkları destekle şöyle rekor kırdık, böyle büyüdük masalları anlatırlar...Yersennnnn. ..
  • Primler ödendi mi bi de tgs ye alım var mı
  • Aksini idda eden yöneticiler varsa çıksın basın açıklaması yapsın. Thy kamu değildir diye. Hadi hodri meydan!!!!
  • Cumhurbaşkanımızın kit bit anlamam aracı ortadan kalkacak demesine rağmen oralık olmayan Thy yönetimi. Ak partinin oyları düşerse reisin karşısına geçip hesap vereceksin İlker bey!! Bilgin olsun....
  • Taşeronları kadroya almak için daha ne bekliyorsun Thy yönetimi??
  • Rabbim korusun...Tüm emeği geçenlere helâl olsun
  • Operasyonu
  • İkramiye ve kar payı isteriz ozaman
  • Hayırlı olsun
  • 1 maas ikramiye diyip yarisini vererek mi?

Türk Hava Yolları 2017 yılındaki başarısını yeni yılın ilk ayında da sürdürdü. Açıklanan 2018 Ocak ayı yolcu rakamlarına göre bayrak taşıyıcı havayolu geçen yılın aynı dönemine göre yolcu sayısını yüzde 36,6 artırarak 5,7 milyon yolcu taşıdı. Diğer yandan bayrak taşıyıcı, havayolu şirketleri için yılın en sakin dönemi olarak görülen kış mevsiminin bu ayında önemli bir doluluk oranına ulaştı. Ocak 2017 döneminde yüzde 72,5 olan yolcu doluluk oranı Ocak 2018 döneminde 7.3’lük bir artışla  yüzde 79,8 olarak gerçekleşti.

Ocak 2018 Trafik Sonuçlarına Göre:

Kapasitenin (Arz Koltuk Kilometre) %17,1 arttığı Ocak ayında toplam doluluk geçen yılın aynı dönemine göre 7,3 puan artışla %79,8, Dış Hat doluluk ise 7,5 puanlık artışla %78,6 olarak gerçekleşti. İç Hat ve Dış Hat uçuşlarında Türk Hava Yolları tarihinin en yüksek Ocak ayı doluluk oranlarına ulaştı.

2017 yılının Temmuz ayında başlayan talepteki (ücretli yolcu kilometre) çift haneli hızlı büyüme %28,9 artış ile 2018 yılının Ocak ayında da devam etti.

Ocak 2017’ye göre, taşınan yolcu sayısı %36,6 artarak 5,7 milyon yolcuya ulaştı. Böylelikle, Türk Hava Yolları tarihinde ilk defa Ocak ayında 5 milyon yolcu rakamı aşılmış oldu.

Dıştan dışa transfer yolcu (transit yolcu) hariç tutulduğunda yurtdışı yolcu sayısında %44,6’lık artış yaşandı.

Bu ayda taşınan Kargo ve Posta hacmi geçen yılın aynı dönemine göre %33,5 artmıştır. Kargodaki bu büyümeye en fazla katkı yapan bölgeler %44,9 artış ile Orta Doğu, %43,5’lük artış ile İç Hatlar ve %39,3’lük artış ile Avrupa oldu.

Ocak ayında geçen yılın aynı dönemine göre tüm bölgelerde yolcu doluluk oranı artış gösterdi. K. Amerika 13,3 puan, Orta Doğu 10,7 puan, Orta ve Güney Amerika 8,5 puan ve Afrika 7,7 puan artarak en fazla artış gösteren bölgeler oldu.

THY yeni yıla rekorla başladı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Tehaye ~ 6 yıl önce
Torpilli yöneticilerinin hiçbiri işin içinden gelmediklerinden hiçbir şeyden haberleri yok hesap soran, eden de yok o yüzden de sözde yönettikleri şirket en ufak kriz anında yaprak gibi sallanır, 40 uçağı yatırır, tasarruf diye işçiye zam vermez hava atmaya geldi mi de devletten el altından aldıkları destekle şöyle rekor kırdık, böyle büyüdük masalları anlatırlar...Yersennnnn. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prim ~ 6 yıl önce
Primler ödendi mi bi de tgs ye alım var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy kamudur!!! ~ 6 yıl önce
Aksini idda eden yöneticiler varsa çıksın basın açıklaması yapsın. Thy kamu değildir diye. Hadi hodri meydan!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suç Thy yönetiminde ~ 6 yıl önce
Cumhurbaşkanımızın kit bit anlamam aracı ortadan kalkacak demesine rağmen oralık olmayan Thy yönetimi. Ak partinin oyları düşerse reisin karşısına geçip hesap vereceksin İlker bey!! Bilgin olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeronnnnnn ~ 6 yıl önce
Taşeronları kadroya almak için daha ne bekliyorsun Thy yönetimi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaşallah ~ 6 yıl önce
Rabbim korusun...Tüm emeği geçenlere helâl olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Algi ~ 6 yıl önce
Operasyonu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qwerty ~ 6 yıl önce
Kıskananlar çatlasın
İkramiye ~ 6 yıl önce
İkramiye ve kar payı isteriz ozaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ikramiye ~ 6 yıl önce
1 maas ikramiye diyip yarisini vererek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000