21 Mart 2018, Çarşamba 16:12:31

THY yeni bir hat açmaya hazırlanıyor

Türk Hava Yolları (THY), Antalya’dan Rusya’nın Voronej kentine düzenli direkt sefer düzenlemeye hazırlanıyor.
  • Atlasglobal'le rekabet edemez, kalanları toplar anca.
  • Böyle giderse atlas onur felan kalmaz.
  • neyine rekabet edecek, thy sayesinde ufak şirketler batıyor. thy piyasada tek el olmak istiyor. sonra bilet fiyatları alır başını gider. thy nin arkasında koskoca devlet var. sırtını yaslamış devlete. zarar etsede karda, kar etsede... siz siz olun ufak şirketlere sahip çıkın. eğer ucuza bilet bulabiliyorsanız atlas pegasus corendon sayesinde...
  • TK, Kalitede Atlas ile rekabet edemez.
  • İki Türk firmasının yurt dışındaki bir nokta için birbiri ile rekabet edip bir tarafı öldürmeye çalışmasındansa herkes iş yapabileceği hatlara yönelip farklı yerlerde Türkiye' yi temsil etse bu ülkenin daha çok adını duyursa...Daha çok büyüksek olmaz mı?İlla bir hava yoluna mı düşürelim koskoca ülkeyi?
  • Pislik insanlar. TK ' dan bahsediyorum tabii ki.
  • Bu AtlasJet ve Onurair cok geride kaldi artik rekabette. Dunun Pegasus’u ikisinide gecip katladi. Ikisininde ucaklari eski, secenek yok, zor bu iki havayolunun isleri.
  • bilgisi olan yeşillendirsin!!
  • Bir zamanlar özel havayolları THY'nı taklit ederdi. Son on yıldır THY özel havayollarını takip edip örnek almaya çalışıyor. Neymiş ? Vizyonsuz bu işler olmaz.

Türk Hava Yolları (THY), Antalya’dan Rusya’nın Voronej kentine düzenli direkt sefer düzenlemeye hazırlanıyor. THY, İstanbul’dan Voronej’e halihazırda haftada karşılıklı 3 sefer gerçekleştiriyor.

Rus basınının THY Rusya Müdür Mefail Deribaş’a dayandırdığı habere göre, Voronej’den Antalya’ya direkt seferler düzenlenecek. Deribaş, uçuş programının onay prosedüründen geçtiğini belirtti. Uçuşların başlama tarihi ve sefer sıklığı henüz belirlenmedi. Uçuş programının onaylanmasının ardından THY bilet bedelini belirleyecek.

Voronej’deki havalimanı ve THY yönetimlerinin uçuş programı üzerinde yapacakları görüşmelerde seferlerin ve bilet tarifelerinin ayrıntılarının belirleneceği kaydedildi. Düzenli seferlerin ilkbaharda başlayabileceği ifade ediliyor.

İKİ TÜRK HAVAYOLU ŞİRKETİ REKABET YAPACAK

Gerekli görüşmelerin ardından seferler açılırsa THY’nin Voronej’e ikinci güzergâh açmış olacak. THY, Nisan 2017 başında Voronej-İstanbul seferlerine başlamıştı. Bu uçuşlar hafta 3 kez yapılıyor.

Bu arada, Türk havayolu şirketi Atlasglobal de, 29 Nisan’dan itibaren Antalya’ya direkt seferlere başlayacağını duyurmuştu. Böylece Voronej-Antalya arasında iki Türk havayolu şirketi arasında rekabet yaşanacak.

DİĞER SEFERLER

Öte yandan, havayolu şirketi UVT Aero, Voronej’den Khanty-Mansiysk bölgesine ilkbaharda düzenli sefer başlatacağını duyurdu. Buna ek olarak, Voronej aktarmalı olarak Soçi’ye de uçuş yapacağı belirtildi.

Scat Havayolları da, Voronej’den Kazakistan Aktau’ya seferler başlatacak. İlk uçuş 31 Mayıs’ta planlandı.

1 Haziran’dan itibaren de Fly One, Voronej’den Moldova Kişinev’e direkt uçuşlar başlatacak.

Nordwind Havayolları ise, Voronej’den Kırım Simferopol’e 7 Haziran’dan itibaren sefer düzenleyecek.

THY yeni bir hat açmaya hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

UFO technic ~ 6 yıl önce
Atlasglobal'le rekabet edemez, kalanları toplar anca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 yıl önce
Böyle giderse atlas onur felan kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATLAS BATIYOR... ~ 6 yıl önce
neyine rekabet edecek, thy sayesinde ufak şirketler batıyor. thy piyasada tek el olmak istiyor. sonra bilet fiyatları alır başını gider. thy nin arkasında koskoca devlet var. sırtını yaslamış devlete. zarar etsede karda, kar etsede... siz siz olun ufak şirketlere sahip çıkın. eğer ucuza bilet bulabiliyorsanız atlas pegasus corendon sayesinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sirtini yaslamak? ~ 6 yıl önce
Her sene kar zarar tablosunu acikliyor, nihayetinde kumulatifte kar ediyor. Arastirirsan ogrenirsin. Sirtini dayayip yuk oldugu yok.
Vergi ~ 6 yıl önce
Vergi verdiği de yok ne alan vergisi ne park ne elektrik su. Kullan baba dönelim. Hamdolsun...
Atlas ~ 6 yıl önce
TK, Kalitede Atlas ile rekabet edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 6 yıl önce
İki Türk firmasının yurt dışındaki bir nokta için birbiri ile rekabet edip bir tarafı öldürmeye çalışmasındansa herkes iş yapabileceği hatlara yönelip farklı yerlerde Türkiye' yi temsil etse bu ülkenin daha çok adını duyursa...Daha çok büyüksek olmaz mı?İlla bir hava yoluna mı düşürelim koskoca ülkeyi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 6 yıl önce
Pislik insanlar. TK ' dan bahsediyorum tabii ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkan ~ 6 yıl önce
Bu AtlasJet ve Onurair cok geride kaldi artik rekabette. Dunun Pegasus’u ikisinide gecip katladi. Ikisininde ucaklari eski, secenek yok, zor bu iki havayolunun isleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkan ~ 6 yıl önce
Alamancı mısın ? Türkiyeden haberin yok herhalde. PGT düşük ücretli taşıyıcı, Atlas tarifeli ve THY ile rekabet eden bir havayolu.
737 mi gider 320 mi ~ 6 yıl önce
bilgisi olan yeşillendirsin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir zamanlar ~ 6 yıl önce
Bir zamanlar özel havayolları THY'nı taklit ederdi. Son on yıldır THY özel havayollarını takip edip örnek almaya çalışıyor. Neymiş ? Vizyonsuz bu işler olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BEST ONE İS COMİNG... ~ 6 yıl önce
FİNALLY TURKISH AİRLİNES...
hamdolsun ~ 6 yıl önce
ufak havayolları bizi kıskanıyor...
Utanmaz TK ~ 6 yıl önce
Kardeşim adam zorda, orayı bulmuş açmazdan çıkayım diye sen kalk onunla aynı destinasyona sefer koy. Bu rekabet değil dampingtir. Daha ucuz girip öldüreceksin.
Havacı ~ 6 yıl önce
Tek bir örnek üzerinden yorum yapmak hatalı olur
Fatih Mehmet ~ 6 yıl önce
THY nin ikramı olsun uçakları olsun gayet güzel.Ne alaka vizyonsuzluk.Fiyatları makul beğenmeyenler, başka havayollarını tercih edebilirler.
Fatih Mehmet ~ 6 yıl önce
Ayrıca değerlendirme yaparken eskilerden THY kaç noktaya uçuyordu ? Ne kadar yolcu taşıyordu .Toplumun hangi kesimlerini taşıyordu.Bunlara bakmak lazım.Sadece ideolojik olarak yaklaşıp gereksiz çamur at izi kalsın yaklaşımıyla yorum yapmamak lazım.
luzumsuz ~ 6 yıl önce
gereksiz yorumlar yapma istersen
Bir zamanlar ~ 6 yıl önce
THY nin bu hale gelmesinin en büyük sebebi vizyonsuzluk ve profesyonel olmayan yöneticiler. Özel havayolları profesyonelce çalışıyor. Orada badem vs iş bulamaz zaten. Dolayısı ile de her zaman özel havayolları bir adım önde. THY daha önce de pegasusu taklit etmişti. NEyse en azından taklit yeteneği var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000