28 Kasım 2014, Cuma 16:33:14

THY UÇAĞINDAN ACİL İNİŞ

Türk Hava Yolları'nın Frankfurt-İstanbul seferini yapan uçağı Viyana'ya yönlendirildi.
  • Xyz nın yazdıkları doğru bazı kişiler bunu dayanamıyor, farklı fikirlere saygı gösterelim .
  • Saw da ne iyi ki
  • Haberinizde "yönlendirildi"diye okuyunca,kaçırıldı ya da önleme yapıldı veya bir zorlama var gibi anlaşılıyor.Halbuki,uçak basınçlama arızası nedeniyle "emergency descent"yapıyor ve Viyana ya kendi istegi ile inmek istiyor.Bu arada yanlış kod nedeniyle,radarlar tarafından önce,kaçırıldı gibi anlaşılmış ve sizin de bu esnada haberiniz olmuş anlaşılan..Yine de uçak daha havadayken,anında haber yapılması ilginç..Tebrikler..
  • TURKISH 1964 LGW-SAW ucagı Viyana kontrola ,bu ucagın acil alçalma istegine aracılık ediyor.Çünkü konuşmalar Viyana kontrol tarafından anlaşılmıyor.Bu gibi durumlarda,aracılık etmek her ucagın görevidir.
  • Herkes atıo tutuyor F serisi dökülüyormuş bilmemneymiş ? Arkadaşım sen ne sıfatla bunu diyebiliyorsun ? Dökülen uçak yok adam gibi bakım yapmayan kalifiye olmayan bir ekibe uçağın uzun dönemli bakımları geldiğinde işin rengi değişiyor.Özellikle sawda yapılan modifikasyon hataları , eksik bakımlar , itelenen itemlar günden güne artmakta.Bunların düzelmesi ile birlikte ortada sorun kalmayacaktır.Pilotaj olarak savunulacak hiçbirşey yok yazık.
  • Xyz, cok konusma
  • VAH VAH VAH CCAANIM THY KIMLERLE UÇUYOR 2 LAFI BİRARAYA GETIRIP KONUŞAMAYAN PILOTLAR YANLIŞ BAĞLANAN KOD TAM BIR REZALET AYRICA TAM AÇILMAYAN OKSIJEN MASKELERI NERESINDEN TUTAYIM OLAYIN , YÖNETIM UYUMA HEPSININ IFADESINI ALIN SUÇLULARI AYIRIN , YADA KONTROLA ALIN (ingilizce sınavı uçuş bilgisi sınavı) YAZIKTIR YAV YAZIK
  • Boeing ve airbus tk için ortak geliştirme yapmış, bugun açıkladılar, kısa sürede tüm tayyarelere uygulanacakmış. Kısaca şöyle, 7500 e geçildiğinde eminmisiniz, son kararınızmı diye iki kere daha teyit isteyecekmiş tayyare ondan sonra verecekmiş squawkı :)
  • Yorumlar mesnetsiz diyen arkadaş açsın kule kayıtlarını dinlesin, ingilizcesi yeterse mesneti bulur..
  • Canimizi kimlere emanet ediyoruz

THY'nin Frankfurt-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapan TC-JFV kuyruk tescilli Boeing 737-800 uçağı Viyana'ya yönlendirildi.

Uçaktaki kabin basıncı arızası sebebiyle Viyana'ya inme kararı alındığı öğrenildi.

 Airporthaber.com

THY UÇAĞINDAN ACİL İNİŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Fox ~ 9 yıl önce
Xyz nın yazdıkları doğru bazı kişiler bunu dayanamıyor, farklı fikirlere saygı gösterelim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Saw da ne iyi ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Haberinizde "yönlendirildi"diye okuyunca,kaçırıldı ya da önleme yapıldı veya bir zorlama var gibi anlaşılıyor.Halbuki,uçak basınçlama arızası nedeniyle "emergency descent"yapıyor ve Viyana ya kendi istegi ile inmek istiyor.Bu arada yanlış kod nedeniyle,radarlar tarafından önce,kaçırıldı gibi anlaşılmış ve sizin de bu esnada haberiniz olmuş anlaşılan..Yine de uçak daha havadayken,anında haber yapılması ilginç..Tebrikler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TURKISH 1964 LGW-SAW ucagı Viyana kontrola ,bu ucagın acil alçalma istegine aracılık ediyor.Çünkü konuşmalar Viyana kontrol tarafından anlaşılmıyor.Bu gibi durumlarda,aracılık etmek her ucagın görevidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik! ~ 9 yıl önce
Herkes atıo tutuyor F serisi dökülüyormuş bilmemneymiş ? Arkadaşım sen ne sıfatla bunu diyebiliyorsun ? Dökülen uçak yok adam gibi bakım yapmayan kalifiye olmayan bir ekibe uçağın uzun dönemli bakımları geldiğinde işin rengi değişiyor.Özellikle sawda yapılan modifikasyon hataları , eksik bakımlar , itelenen itemlar günden güne artmakta.Bunların düzelmesi ile birlikte ortada sorun kalmayacaktır.Pilotaj olarak savunulacak hiçbirşey yok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Xyz, cok konusma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xyz ~ 9 yıl önce
VAH VAH VAH CCAANIM THY KIMLERLE UÇUYOR 2 LAFI BİRARAYA GETIRIP KONUŞAMAYAN PILOTLAR YANLIŞ BAĞLANAN KOD TAM BIR REZALET AYRICA TAM AÇILMAYAN OKSIJEN MASKELERI NERESINDEN TUTAYIM OLAYIN , YÖNETIM UYUMA HEPSININ IFADESINI ALIN SUÇLULARI AYIRIN , YADA KONTROLA ALIN (ingilizce sınavı uçuş bilgisi sınavı) YAZIKTIR YAV YAZIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Boeing ve airbus tk için ortak geliştirme yapmış, bugun açıkladılar, kısa sürede tüm tayyarelere uygulanacakmış. Kısaca şöyle, 7500 e geçildiğinde eminmisiniz, son kararınızmı diye iki kere daha teyit isteyecekmiş tayyare ondan sonra verecekmiş squawkı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yorumlar mesnetsiz diyen arkadaş açsın kule kayıtlarını dinlesin, ingilizcesi yeterse mesneti bulur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay bee ~ 9 yıl önce
Canimizi kimlere emanet ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000