18 Ekim 2014, Cumartesi 09:48:20

THY UÇAĞINDA SAHİPSİZ TELEFON KRİZİ

Türk Havva Yolları’nın İstanbul-Ankara seferini yapacak olan yolcu uçağında unutulan cep telefonu yolcuları uçaktan indirdi. Kontrollerde olumsuz bir durum tespit edilmeyince yolcular uçağa alınarak gecikmeli olarak Ankara’ya gönderildi.
  • tem calısan biri olarak okadar enterasan yerlerde buluntu buluyoruzkı gözden kaçması cok normal
  • Burada bir şeyler eksik. Uçuştan önce safety check esnasında bulunsa kayıp eşyaya gönderilir, check tamamlandıktan sonra yolcu kabul edilirdi. Muhtemel safety checkte bulunamayan telefonu yolcu buldu ve safety check'i tekrar yapmak için yolcu indirildi. Yoksa neredeyse her uçuşta yolcular uçakta laptop, cep telefonu, çanta, giysi, şemsiye, ,,,, unutuyorlar. Safety Check önemli, temizlik görevlilerinden, yüklemecilere, operasyondan, kabin ekibine...

Türk Havva Yolları’nın İstanbul-Ankara seferini yapacak olan yolcu uçağında unutulan cep telefonu yolcuları uçaktan
indirdi. Kontrollerde olumsuz bir durum tespit edilmeyince yolcular uçağa alınarak gecikmeli olarak Ankara’ya gönderildi.

Türk Hava Yolları’nın TK2162 sefer sayılı İstanbul-Ankara seferini yapacak uçağında cep telefonu unutulunca yolcular güvenlik gerekçesiyle uçaktan indirildi. Yapılan kontroller sonrası herhangi bir olumsuzluk tespit edilemeyince yolcular tekrar uçağa alındı.

Uçağın 16.00'da Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapması planlanırken yaşanan olay nedeniyle THY uçağı 1 saat 45 dakikalık gecikmenin ardından havalanabildi.

THY UÇAĞINDA SAHİPSİZ TELEFON KRİZİ

Yorumlar

enterasan ~ 10 yıl önce
tem calısan biri olarak okadar enterasan yerlerde buluntu buluyoruzkı gözden kaçması cok normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber eksik ~ 10 yıl önce
Burada bir şeyler eksik. Uçuştan önce safety check esnasında bulunsa kayıp eşyaya gönderilir, check tamamlandıktan sonra yolcu kabul edilirdi. Muhtemel safety checkte bulunamayan telefonu yolcu buldu ve safety check'i tekrar yapmak için yolcu indirildi. Yoksa neredeyse her uçuşta yolcular uçakta laptop, cep telefonu, çanta, giysi, şemsiye, ,,,, unutuyorlar. Safety Check önemli, temizlik görevlilerinden, yüklemecilere, operasyondan, kabin ekibine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2. selim ~ 10 yıl önce
safety check değil security check olacak doğrusu.. birbirinden tamamen farklı terimler..
3.Hasan ~ 10 yıl önce
14 saat sonra eve gelince sefety security karıştı bilader kusura bakma

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000