25 Şubat 2015, Çarşamba 19:15:35

THY UÇAĞINDA 'İZİNSİZ YOLCU' KRİZİ

Türk Hava Yolları'nın bugün Fransa'nın Lyon kentinden İstanbul'a gelecek uçağı pist başından döndürüldü ve uçakta bulunan başörtülü bir kız uçaktan indirildi.
  • Kahramanmaras ucagi neden Lyon seferi yapiyor? Lyon ucaginin bu seferi gerceklestirmesi gerekmez miydi?
  • IŞİD in cihadcılarına vermek için gönüllü giden fahişeler bunlar. Bu yolla cennetten rezervasyon yapacaklarmış. Testislerim bile gülerken birbirine çarpıyor :)))))
  • K.marasli olarak hic mi güzel bir haber göremiycegiz :-(
  • Dunkofca bir durum sen checkin i geç pasaportu geç güvenliği geç boarding kapıyı geç cânin sayımını geç ... Bunlar ne iş yapar .. Başta havaalanı güvenliği olmak üzere tk ekibinin de ifadesi alınmalı
  • thy az önce basın açıklaması yaptı. biz öyle bir olay işid'medik diyolla
  • Enteresan ve eksik bilgi olan bir haber. Ucus izni olmayan yolcu ne demek ? Kule fark etti ne demek ? Kapilar kapanmadan kabin ekibinin sayimlarda, yer ekibinin de boarding karti sayimlarinda bunun ortaya cikmasi lazim. Yani yolcu biletsiz mi binmis ? Aradan mi sivisip ucaga girmis. Basortulu yonunden cok olaya nasil gerceklestigi acisindan bakmak lazim. Eger haberdeki gibiyse tek olasilik ailesinin son dakika uyanip kule uzerinden ucaktan indirtmesi olabilir cunku daha 18 inde degil anlasilan.
  • Basortusu olmasi bence isid ile alakasi olmayacaginin kaniti. Zira bu kadar olay olmus herkes alarm halindeyken isidin kendini ele verecek seyler yapacagini sanmam. Gelen kiz cocuklarini gorduk sanki tatile gider gibi geliyorlar. Ver bizdeki gibi ailesinin izni olmadan ucamaz muvafakatname falan bakalim cikabiliyorlar mi disari. Birazda Yabanci ulkelere dusuyor bu gorev.
  • bircok suriyeli danimarkaya gidiyor. Danimarka bunlara siginma izni vermis herbirine 1500 euro maas baglamis. istanbuldakilerde oraya gitsin hepsinden kurtulalim
  • Bırak bırak savunma
  • Bu isid gitmek icin binen yolcular nasil pasaport kontrolunden geciyor ?gecen ingiltere de thy yi sucluyodu e bu kizlar kontrolden nasil gecti?thy hergun binlerce yolcunun hesabini mi tutsun bu ajan bu terorist bindirmeyin diye

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK1810 sefer sayılı Lyon-İstanbul uçuşunda 15-16 yaşlarında bir kız, uçaktan indirildi.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Türk Hava Yolları'na ait TC-JGS tescilli uçak, Lyon'daki St Exupéry Havalimanı'ndan saat 17.35'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelmek üzere havalanmak için pist başına geldi.

Daha sonra St Exupéry Havalimanı kulesi THY'nin 'Kahramanmaraş' isimli uçağı ile irtibata geçerek uçuş izni olmayan bir yolcu olduğunu söyledi. Bunun üzerine THY uçağı park pozisyonuna geri döndü.

Uçağa gelen polisler 15-16 yaşlarında olduğu tahmin edilen başörtülü bir yolcuyu uçaktan indirdi ve el bagajları aranmaya başladı. Daha sonra yerel saat ile 18.00'da uçuş izni alan THY uçağı, İstanbul'a gelmek üzere havalandı.

Uçaktan indirilen izinsiz yolcunun ise IŞİD'e katılmak üzere Suriye'ye geçmek için İstanbul'a gelebileceği iddia edildi.





©AirportHaber ÖZEL

THY UÇAĞINDA 'İZİNSİZ YOLCU' KRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kahramanmaras ucagi neden Lyon seferi yapiyor? Lyon ucaginin bu seferi gerceklestirmesi gerekmez miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kahramanmaraş ~ 9 yıl önce
abi o öyle değil. :/ uçağın adı kahramanmaraş.
adam haklı ~ 9 yıl önce
çok haklısın keşke bakan olsan
Nasıl ~ 9 yıl önce
Bu söylediklerin şaka amaçlı mıydı yoksa hakkaten bu kadar süzme misin?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
IŞİD in cihadcılarına vermek için gönüllü giden fahişeler bunlar. Bu yolla cennetten rezervasyon yapacaklarmış. Testislerim bile gülerken birbirine çarpıyor :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 9 yıl önce
K.marasli olarak hic mi güzel bir haber göremiycegiz :-(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Web ~ 9 yıl önce
Dunkofca bir durum sen checkin i geç pasaportu geç güvenliği geç boarding kapıyı geç cânin sayımını geç ... Bunlar ne iş yapar .. Başta havaalanı güvenliği olmak üzere tk ekibinin de ifadesi alınmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy açıklama ~ 9 yıl önce
thy az önce basın açıklaması yaptı. biz öyle bir olay işid'medik diyolla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 9 yıl önce
Enteresan ve eksik bilgi olan bir haber. Ucus izni olmayan yolcu ne demek ? Kule fark etti ne demek ? Kapilar kapanmadan kabin ekibinin sayimlarda, yer ekibinin de boarding karti sayimlarinda bunun ortaya cikmasi lazim. Yani yolcu biletsiz mi binmis ? Aradan mi sivisip ucaga girmis. Basortulu yonunden cok olaya nasil gerceklestigi acisindan bakmak lazim. Eger haberdeki gibiyse tek olasilik ailesinin son dakika uyanip kule uzerinden ucaktan indirtmesi olabilir cunku daha 18 inde degil anlasilan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Basortusu olmasi bence isid ile alakasi olmayacaginin kaniti. Zira bu kadar olay olmus herkes alarm halindeyken isidin kendini ele verecek seyler yapacagini sanmam. Gelen kiz cocuklarini gorduk sanki tatile gider gibi geliyorlar. Ver bizdeki gibi ailesinin izni olmadan ucamaz muvafakatname falan bakalim cikabiliyorlar mi disari. Birazda Yabanci ulkelere dusuyor bu gorev.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hmm. ~ 9 yıl önce
bizimle ilgili her görev yabancı ülkelere düşüyor zaten
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
bircok suriyeli danimarkaya gidiyor. Danimarka bunlara siginma izni vermis herbirine 1500 euro maas baglamis. istanbuldakilerde oraya gitsin hepsinden kurtulalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Bırak bırak savunma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 9 yıl önce
Bu isid gitmek icin binen yolcular nasil pasaport kontrolunden geciyor ?gecen ingiltere de thy yi sucluyodu e bu kizlar kontrolden nasil gecti?thy hergun binlerce yolcunun hesabini mi tutsun bu ajan bu terorist bindirmeyin diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000