15 Mayıs 2015, Cuma 16:08:27

THY UÇAĞINDA EVLENDİLER

Geçtiğimiz yıl, Türk Hava Yolları’nın TK 342 seferinde, bulutların üzerinde birbirine aşık olan iki yolcu tam bir yıl sonra, TK 1082 sefer sayılı Belgrad-İstanbul seferinde gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.
  • adam yaşlı ve paralı, kadın ise daha genç ve muhtemelen maddi durumu adama göre daha düşük. e daha ne olsun.neyse sonuç olarak türk hava yollarının global bir marka oldugunun bir ispatı daha
  • bir sunnet dugunu verseler,tam olurdu ama deve kesecekler..,
  • Cok romantik bu haberii avrupa birligi heyeti gorse bizi hemen avrupa birligine alirlar.
  • Bende birkaç defa uçakta yanımda oturan bayanlarla sohbet ettim ama konu bukadar ilerlemedi, sohbetin ilk anlarinda gözlerinde olan ışık benım sadece basit bir çalışan olduğumu öğrendiklerinde o büyü bozuluyor.uçakta tanışıp evlenmek için galiba iş adamı yada doktur olmak lazım galiba
  • Güzel bi hostes bulamamışlar mı.
  • ...mükemmel bir şey,çoğu kişi ister herhalde böyle güzel bir şey yaşamayı..Ne diyelim onlara mutluluklar thy'ye bravo ve bizimde böyle güzel şeyler yaşayacağını umalım ;)
  • Wooow
  • Ahahaaa çok güzel gerçekten:))))
  • 5-a ile 5-c nasıl hemen sohbete başlamış. 5-b boşmuymuş ?
  • Acaba masraflar sadece bilet mi reklam gideri mi :))

2014 yılında, bir oyuncu ve bir doktor, İstanbul'dan Moğolistan'ın başkenti Ulan Batur'a gitmek üzere Türk Hava Yolları uçağına bindiklerinde, bu yolculuğun hayatlarını sonsuza dek değiştireceğinden habersizlerdi.

Vjera Mujović Belgrad’dan, Stefan Preis ise Almanya’dan gelerek İstanbul aktarmalı Ulan Batur seyahatleri için kendilerine rezerve edilmiş 5-a ve 5-c koltuklarına yerleşmenin akabinde sohbet etmeye başladılar. Birbirinden farklı seyahat amaçlarıyla farklı dünyaları keşfetmeye kararlı bu iki yolcu, kısa süre sonra paylaştıkları ortak değer ve düşüncelerden hareketle yakınlık kurup, uçak Ulan Batur’a iniş yapmadan önce tekrar görüşmek için birbirlerinden söz aldılar.

Zaman içerisinde arkadaşlıklarını farklı bir boyuta taşıyan çift, bundan tam bir sene sonra (6 Mayıs 2015), tam da tanıştıkları yerde, TK 1082 sefer sayılı Belgrad-İstanbul uçağının 5B ve 5C sayılı koltuklarında,  yakın dostları ve ailelerinin eşliğinde, birlikte yeni bir hayata adım atmaya karar verdiler.

Çiftin öyküsü, dünyada sayıca en fazla ülke ve en çok enternasyonel destinasyona uçuş sağlayan Türk Hava Yolları’nın kültürler ve insanlar arasında köprü oluşturma misyonuna ne kadar bağlı olduğunun önemli bir örneği.

Farklı kültürlerden iki birey arasında sembolik bir aşk köprüsünün tesisine zemin hazırlayan ve düğünlerini beklentilerin çok daha ötesinde, unutulmaz bir seremoniyle taçlandıran Türk Hava Yolları, bu ve benzeri ilklere imza atarak, yolcu memnuniyetini daha yukarılara taşımak adına, tüm detayları farklı yaklaşımıyla ele almaya devam edecek.









THY UÇAĞINDA EVLENDİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

havacı ~ 9 yıl önce
adam yaşlı ve paralı, kadın ise daha genç ve muhtemelen maddi durumu adama göre daha düşük. e daha ne olsun.neyse sonuç olarak türk hava yollarının global bir marka oldugunun bir ispatı daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
bir sunnet dugunu verseler,tam olurdu ama deve kesecekler..,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 9 yıl önce
Cok romantik bu haberii avrupa birligi heyeti gorse bizi hemen avrupa birligine alirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
Bende birkaç defa uçakta yanımda oturan bayanlarla sohbet ettim ama konu bukadar ilerlemedi, sohbetin ilk anlarinda gözlerinde olan ışık benım sadece basit bir çalışan olduğumu öğrendiklerinde o büyü bozuluyor.uçakta tanışıp evlenmek için galiba iş adamı yada doktur olmak lazım galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 9 yıl önce
Güzel bi hostes bulamamışlar mı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türk ~ 9 yıl önce
doktur diye bişey yoktur türkçeyi düzgün kullan. özgüven eksiği embesil :)
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
...mükemmel bir şey,çoğu kişi ister herhalde böyle güzel bir şey yaşamayı..Ne diyelim onlara mutluluklar thy'ye bravo ve bizimde böyle güzel şeyler yaşayacağını umalım ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Wooow

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ahahaaa çok güzel gerçekten:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
5-a ile 5-c nasıl hemen sohbete başlamış. 5-b boşmuymuş ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Acaba masraflar sadece bilet mi reklam gideri mi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000