28 Temmuz 2014, Pazartesi 20:02:07

THY UÇAĞINA YİNE KUŞ ÇARPTI

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Kilimanjaro'ya gitmek üzere havalanan uçağına kuş çarptı. Uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü...
  • Önce eminyet! Doğru bi karar, tebrikler. Safety fly!!!!!!!!!
  • Tam havalimanin in yanina Akvaryum (Florya) yapilirsa ,tabiki buranin temizligi sirasinda tum kuslar oraya birikiyor ,tam pistin onunde arasinda 1 km yok bile
  • Paralel devletin kuşları bunlar :)))yoksa faiz lobiside devrede mı ?:)))
  • kaptanlarimizin BIRDTAM'lere daha dikkat etmeleri gerekli.
  • Uçak kuşa çarpmış olabilir mi ?
  • KUSLAR BE DURUMDA?ONU HIC SORAN YOK!
  • 26 Temmuz Cumartesi Salzburg - İstanbul seferini yapacak THY A319 tipi uçak kalkıştan iki kez vazgeçerek bakıma alınmış. Uçakta tanıdıklarım vardı. Yolcular çok korkmuş ama yetkililerden bir açıklama gelmemiş. Konu hakkında biligisi olan var mı?
  • Geçmiş olsun. Neyseki kimseye bişey olmamış.
  • boş konuşan o kadar çok insan kuş çarpmış geri dönmüş ne olmuş ki.. jfk Chicago o hare ve los Angeles havalimanlarındada olan şeyler ataturkte de oluyor garip mi geldi size minnoşlar..şu thy uçakları nasıl arızalansa geri dönse diye beklersiniz durursunuz ak babalar gibi..
  • ahhahahahahahahhahahaah yav he he evet evinden motora kus giedigini gormus adam :))))) ilahi su havacilik sevdalilari siz yok musunuz ?

Türk Hava Yolları'nın (THY) bugün saat 18.15'de İstanbul'dan Tanzanya'nın Kilimanjaro şehrine gitmek üzere havalanan uçağına kuş çarptı.

TK673 sefer sayısı ile Atatürk Havalimanı'ndan hareket eden TC-JYB tescilli Boeing 737-900ER tipi uçak, havalandıktan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne girdi.

Uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı kulesi ile irtibat kurarak geri dönme kararı aldı. Atatürk Havalimanı'na güvenli bir şekilde inen uçağın yolcuları terminale alınırken, uçak teknik ekip tarafından incelemeye başlandı. 

Yapılan incelemeler sonrasında TC-JYB tescilli uçak, TC-JYH tescilli bir başka B737-900ER tipi uçakla değiştirildi ve İstanbul-Kilimanjaro seferi yaklaşık 2 buçuk saatlik gecikmeyle 20.50'de gerçekleştirildi.

©AirportHaber

THY UÇAĞINA YİNE KUŞ ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Önce eminyet! Doğru bi karar, tebrikler. Safety fly!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 10 yıl önce
Tam havalimanin in yanina Akvaryum (Florya) yapilirsa ,tabiki buranin temizligi sirasinda tum kuslar oraya birikiyor ,tam pistin onunde arasinda 1 km yok bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Paralel devletin kuşları bunlar :)))yoksa faiz lobiside devrede mı ?:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keptin ving ~ 10 yıl önce
kaptanlarimizin BIRDTAM'lere daha dikkat etmeleri gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mümü ~ 10 yıl önce
Uçak kuşa çarpmış olabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuslar ~ 10 yıl önce
KUSLAR BE DURUMDA?ONU HIC SORAN YOK!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salzburg uçağı ~ 10 yıl önce
26 Temmuz Cumartesi Salzburg - İstanbul seferini yapacak THY A319 tipi uçak kalkıştan iki kez vazgeçerek bakıma alınmış. Uçakta tanıdıklarım vardı. Yolcular çok korkmuş ama yetkililerden bir açıklama gelmemiş. Konu hakkında biligisi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geçmiş olsun. Neyseki kimseye bişey olmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amaroth ~ 10 yıl önce
boş konuşan o kadar çok insan kuş çarpmış geri dönmüş ne olmuş ki.. jfk Chicago o hare ve los Angeles havalimanlarındada olan şeyler ataturkte de oluyor garip mi geldi size minnoşlar..şu thy uçakları nasıl arızalansa geri dönse diye beklersiniz durursunuz ak babalar gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
ahhahahahahahahhahahaah yav he he evet evinden motora kus giedigini gormus adam :))))) ilahi su havacilik sevdalilari siz yok musunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000