16 Haziran 2018, Cumartesi 13:00:27

THY uçağı slide patlattı!

Türk Hava Yolları'nın Amman'dan İstanbul'a gelen uçağının slide'ı patladı. Uçak, bir sonraki seferden çekildi.
  • Demekki fikriniz bu ki zikrinizde bu kimsenin böyle bir derdi yok. Ama sanirim km olmayi çok istersiniz
  • Ne kadar cahilce ve seviyesizce yorumlar. Dalgınlık ile yapılmayacak bir şey değil. Siz kendi işlerinizde hiç mi hata yapmıyorsunuz? Bu ne hostes kinidir arkadaş! Kimbilir ne kadar korknuştur. Şok şükür cana gelmesin. Yok botoksu gelmiş yok yabancı sevgili nerden biliyorsunhz? Bu kadar basit dimi insan karalamak, günahına girmek. Belki de o bir anne! İnsanlara iftira atmadan önce at gözlüklerinizi çıkartıp bi etraflıca düşünün. Kendinizi o kişinin yerine koyun. Geçmiş olsun tüm camiaya.
  • Tk kabin anca slide patlaymayi, bc yolculara asilmayi, yabanci pilotlara pasaport icin kapak atmayi, botoksu, burun estetigini bilir...
  • Basina geleceklere 1 gram uzulmuyorum.
  • Slide patlatip eve giderken duty free’ye her zamanki gibi ugrayip yine eve gidip kafayi bulmustur
  • Bir kere daha tk dunyaya rezil oldu. Karai parkta british airways vardi kabin ekibinin hepsi bizim ucagi izleyip guluyorlardi. Yine rezil ettiler bizi
  • Bu ülkede herkes herşeyi ne çok biliyor.Biraz az bilip oz konussak ne kadar da iyi olacak. Herkeste isini dört dörtlük yapiyor ve hic hata yapmiyor sanirim kimse hata yapmak istemez hatanin olmadigi bir is kolu varda bizim mi haberimiz yok ölümcül bir şey olmamis şükür başka şeylerle uğraşmak yerine önce bir geçmiş olsun diyelim insan olarak ve kendi islerimizi o kadar iyi yapalim ki hersey dort dortluk olsun ve biz en cok gelisen ulke olalim.Takmislar bi yabanci pilot sevgili lafina kimsenin öyle bir kaygisi yok çoğumuz anne veya baba onlar için gece gündüz her ana ve babanin yaptigi gibi calisiyoruz. Onlar uyurken duymasin görmesin diyerek parmaklarimizin ucunda yürüyerek her gun arkamizdan ağlarken bir akarak kaciyoruz evden keyfimizden degil annesiz veya babasiz çocuk büyütmek zorunda kalisimiz ama kaybedilen zamanin bir telafisi de olmadigina gore kazanclari da haklaridir keşke herkes iyi kazansada burada haset etmekten ve gereksiz ve acayip yorumlar yapmaktan vazgecebilse.Kimin nasil bir özel yasami olduğu kendini ilgilendirir ve sahsiyla alaka ildir ama görüyorum ki bazi arkadaşlar hostes pilot muhabbeti yapmaktan öteye geçmiyor .Biz birbirimizin çalışma arkadasiyiz herşeyden önce ve birbirimize saygi duyuyoruz bunun ötesinde biseyler düşünenler varsa kendi sorunudur.
  • Yabancılara kapat atıyorlar diye dert yanan yerli, sana niye bu kadar dokunuyor?? Beyin olarak da Türk erkekleri küçük!! Elle tutulur hiçbir yeriniz yok Türk egolu kıllı maço ve karaktersiz pilotlar thy den başka hiçbir yerde uçamayacak kro aksanlı Türk pilotlar:)) Daha çok yabancı pilota evett!!!!
  • sadece tazeleme 1500 slayt+3 gün boş adam
  • Tk’yi patlatan patlatana ;)

Türk Hava Yolları'nın Amman'dan İstanbul'a gelen uçağının slide'ı patladı. Uçak, bir sonraki seferden çekildi.

TK813 sefer sayısı ile Amman'dan İstanbul'a gelen uçak yolcularını indirdikten sonra kabin memurunun yanlışlıkla slide patlattığı öğrenildi.

Bir kabin memuru tarafından yanlışlıkla patlatılan slide (acil tahliye botu) nedeniyle uçak Atatürk Havalimanı'ndaki  THY Teknik Hangarı'na çekildi.

Airbus A330-200 tipi uçak bakım için hangara alınırken, TC-JIR kuyruk tescilli uçağın bir sonraki seferden çekildiği öğrenildi.

©AirportHaber

THY uçağı slide patlattı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (206)

Km ~ 6 yıl önce
Demekki fikriniz bu ki zikrinizde bu kimsenin böyle bir derdi yok. Ama sanirim km olmayi çok istersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun! ~ 6 yıl önce
Ne kadar cahilce ve seviyesizce yorumlar. Dalgınlık ile yapılmayacak bir şey değil. Siz kendi işlerinizde hiç mi hata yapmıyorsunuz? Bu ne hostes kinidir arkadaş! Kimbilir ne kadar korknuştur. Şok şükür cana gelmesin. Yok botoksu gelmiş yok yabancı sevgili nerden biliyorsunhz? Bu kadar basit dimi insan karalamak, günahına girmek. Belki de o bir anne! İnsanlara iftira atmadan önce at gözlüklerinizi çıkartıp bi etraflıca düşünün. Kendinizi o kişinin yerine koyun. Geçmiş olsun tüm camiaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk kabin ~ 6 yıl önce
Tk kabin anca slide patlaymayi, bc yolculara asilmayi, yabanci pilotlara pasaport icin kapak atmayi, botoksu, burun estetigini bilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 6 yıl önce
kim yüz vermedi sana?
Tgs ~ 6 yıl önce
Basina geleceklere 1 gram uzulmuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 6 yıl önce
Sizin başınıza gelen herşeye üzülüyorum yazık ya maaşlarınız dahil.
Bence ~ 6 yıl önce
Slide patlatip eve giderken duty free’ye her zamanki gibi ugrayip yine eve gidip kafayi bulmustur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 6 yıl önce
Bir kere daha tk dunyaya rezil oldu. Karai parkta british airways vardi kabin ekibinin hepsi bizim ucagi izleyip guluyorlardi. Yine rezil ettiler bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mu ha ha ~ 6 yıl önce
British airways hostesler 3bin pound yani 25bin tl aliyorlar.
Sen ~ 6 yıl önce
Bu ezik kafanla daha çok ezilirsin
Km arkadas ~ 6 yıl önce
Bu ülkede herkes herşeyi ne çok biliyor.Biraz az bilip oz konussak ne kadar da iyi olacak. Herkeste isini dört dörtlük yapiyor ve hic hata yapmiyor sanirim kimse hata yapmak istemez hatanin olmadigi bir is kolu varda bizim mi haberimiz yok ölümcül bir şey olmamis şükür başka şeylerle uğraşmak yerine önce bir geçmiş olsun diyelim insan olarak ve kendi islerimizi o kadar iyi yapalim ki hersey dort dortluk olsun ve biz en cok gelisen ulke olalim.Takmislar bi yabanci pilot sevgili lafina kimsenin öyle bir kaygisi yok çoğumuz anne veya baba onlar için gece gündüz her ana ve babanin yaptigi gibi calisiyoruz. Onlar uyurken duymasin görmesin diyerek parmaklarimizin ucunda yürüyerek her gun arkamizdan ağlarken bir akarak kaciyoruz evden keyfimizden degil annesiz veya babasiz çocuk büyütmek zorunda kalisimiz ama kaybedilen zamanin bir telafisi de olmadigina gore kazanclari da haklaridir keşke herkes iyi kazansada burada haset etmekten ve gereksiz ve acayip yorumlar yapmaktan vazgecebilse.Kimin nasil bir özel yasami olduğu kendini ilgilendirir ve sahsiyla alaka ildir ama görüyorum ki bazi arkadaşlar hostes pilot muhabbeti yapmaktan öteye geçmiyor .Biz birbirimizin çalışma arkadasiyiz herşeyden önce ve birbirimize saygi duyuyoruz bunun ötesinde biseyler düşünenler varsa kendi sorunudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 6 yıl önce
Evde coluk cocuk aglarkem gece vakti onlari yalniz birakmak nasil bir ebeveynliktir yorumu size birakiyorum. Para insanlarin gozunu bu kadar mi dondurmustur
Yabancı hayranı ~ 6 yıl önce
Yabancılara kapat atıyorlar diye dert yanan yerli, sana niye bu kadar dokunuyor?? Beyin olarak da Türk erkekleri küçük!! Elle tutulur hiçbir yeriniz yok Türk egolu kıllı maço ve karaktersiz pilotlar thy den başka hiçbir yerde uçamayacak kro aksanlı Türk pilotlar:)) Daha çok yabancı pilota evett!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni ~ 6 yıl önce
Tk’dan baska hicbir yerde ucamayan Turkler emirates’de katar’da ucuyor. Sen pilot kovalamaya devam et arkadasim. Kendi kazancin sana yetmiyor demek ki
Katılıyorum ~ 6 yıl önce
Bir tane yabancı pilot ayarladım aynı eve çıktık kira parası vermiyorum ayrıca arabasını da ben kullanıyorum
Km1 ~ 6 yıl önce
İşte senin gibiler bizim adımızı kara çıkarıyor bu yorumlar sizin gibiler yüzünden üzerimize yapışıyor
Bir yolcu ~ 6 yıl önce
Şimdi anlıyorum insanlar neden hostesler konusunda önyargılı. Mars’tan düşmüyormuş bu düşünceler
Sünnetsiz ~ 6 yıl önce
Seviyorsun galiba. Dikkat et zenci pilota denk gelme.
recurrent ~ 6 yıl önce
sadece tazeleme 1500 slayt+3 gün boş adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Real ~ 6 yıl önce
Tk’yi patlatan patlatana ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000