12 Ekim 2014, Pazar 10:01:33

THY UÇAĞI KUŞ SÜRÜSÜNE GİRDİ

İstanbul-Trabzon seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağının motoruna, kalkışından kısa süre sonra kuş sürüsü girdi. Uçak Atatürk Havalimanı'na geri dönmek zorunda kaldı.
  • Mevcut Atatürk h limanı rehabilite edilebilir Hala geç değil. Ama etik olmayan anlayışlar ve rant peşinde koşanlar yüzünden çok daha kötü bir yerde yapılması düşünüyor. Doğanın buna izin vermeyeceğini düşünüyorum.
  • ne olursa olsun 3. havaalanı gerekli fakat şüphesiz ki rant var o arazilerde yeri yanlış
  • 3.havalimani elbette gerekli turkiyede havaciligin tavan seviyeyelere ulasmasi icin fakat yer konusunda endiselerim var kuslarin goc yolu ve ulasim sikintisi konusunda.
  • 3. Havalimanin da bu sorun her zaman yasanacak diye cok deniliyor ama insallah hayirli ugurlu olur ulkem icin.

THY'nin dün TK-2830 sefer sayılı yolcu uçağı, 120 yolcusuyla Trabzon seferini yapmak üzere saat 20.40'da Atatürk Havalimanı'ndan havalandı.

Ancak kalkışından kısa süre sonra uçağın motoruna kuş sürüsü girdi. Durum üzerine, uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile bağlantıya geçerek geri döneceğini bildirdi. Uçak sorunsuz şekilde saat 21.25'de Atatürk Havalimanı pistine iniş yaptı. Uçak bakım için teknik hangar önüne çekilirken, yolcular da başka bir uçakla saat 23.18'de Trabzon'a gönderildi. (Habertürk)

THY UÇAĞI KUŞ SÜRÜSÜNE GİRDİ

Yorumlar

Yorumsuz ~ 9 yıl önce
Mevcut Atatürk h limanı rehabilite edilebilir Hala geç değil. Ama etik olmayan anlayışlar ve rant peşinde koşanlar yüzünden çok daha kötü bir yerde yapılması düşünüyor. Doğanın buna izin vermeyeceğini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-300er ~ 9 yıl önce
ne olursa olsun 3. havaalanı gerekli fakat şüphesiz ki rant var o arazilerde yeri yanlış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alpi ~ 9 yıl önce
3.havalimani elbette gerekli turkiyede havaciligin tavan seviyeyelere ulasmasi icin fakat yer konusunda endiselerim var kuslarin goc yolu ve ulasim sikintisi konusunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
3. Havalimanin da bu sorun her zaman yasanacak diye cok deniliyor ama insallah hayirli ugurlu olur ulkem icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000