20 Aralık 2014, Cumartesi 09:45:32

"THY TOUCHDOWN UÇUŞ YAPSIN"

Kuzey Kıbrıs'ta turizm yatırımı yapmanın zor ama zevkli olduğunu söyleyen Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı ve TYD Kıbrıs Temsilcisi Reha Arar, Ada'da turizmin gelişmesi için Türk Hava Yolları'nı göreve davet etti. Arar, "THY eğer potansiyel ülkelerden touchdown'lu uçuşlar koyarsa Kuzey Kıbrıs turizmine altın sepet içinde yumurtalar sunmuş olur" dedi.
  • Bize ordaki kumarhane musterilerinden. Kıbrısa ve bize zerre faydasımi var. Işine bak otelci
  • göklere kadar doğru beyefendiler sonra bu is patlar Airport haber yorumcular kibrisli böyle , kibris'dan ne beklersiniz boş yorumlar yapıyor.
  • O ne
  • Sn Arar cok guzel ama niyetiniz turist degil kumarci getirmekdir ayrica devlet Tesvik veriyor 130 Euro kisi basina dogru altin sepet ama bu sayili sirketlere , sagolsun Turkiye vatandaslari calisip vergi odesin ve 130 euro da versin kisi nerde boyle ornek dunyada. ayrica Merit KIbris oteler hic bir turizim fuara katilmiyor ne londrada ne alamanyada bence buyuk bir isaret ne kadar onem verdiniz turistlerin gelmesine. Bence bu hep Tesvik almak ve kumarci getirmek bir oyun b
  • Freebird touchdown olarak hatırı sayılı charter seferler düzenledi. Thy de uçağı doldurabilirse neden yapamasın. Aktarmalı olarak dünyanın her yerinden kktcye ulaşulabiliyor zaten. Bence touchdown şart deil. Dünyada örnekleri var. Avustralyaya touchdown gidemezsiniz. 2 tane uçak değişmeniz lazım. Bagajların son istasyona bağlanması büyük avantaj.
  • Tgs ye alım varmı bilen yardımcı olabilirmi ??
  • Touch down dediği aslında touchdown zone dur yani tdz dir.havacilik anlamında da teker koyma noktasıdır. Burda anlatıldığı Touch down uçuş demesi yani sürekli bu airport a ucsun sürekli teker koysun anlamında.
  • Adam bildiginiz usulsuzluk teklif etmis...!
  • Thy avrupadan antalyaya ucuslar koysun ne hikmetse butun ucuslar Kibris a divert etsin :) sonra butun sivil havacilik otoritelerinden yasak yiyelim
  • Ne yolcusu nerde yolcu hem de rusyadan

Kuzey Kıbrıs'ta turizm yatırımı yapmanın zor ama zevkli olduğunu söyleyen Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı ve TYD Kıbrıs Temsilcisi Reha Arar, Ada'da turizmin gelişmesi için Türk Hava Yolları'nı göreve davet etti.

Arar: "Türk Hava Yolları'nı bir kez daha göreve davet ediyorum. THY eğer potansiyel ülkelerden touchdown'lu uçuşlar koyarsa Kuzey Kıbrıs turizmine altın sepet içinde yumurtalar sunmuş olur" dedi.

Reha Arar sözlerine şöyle devam etti: "O bakımdan Türk Hava Yolları'nın Kuzey Kıbrıs'a özellikle İran'dan, siyasi problemlerin çözülmesi halinde Suriye'den, diplomatik problemlerin olmadığı bir zamanda Tel Aviv'den, İtalya'dan, dost Azerbaycan'dan ve de Rusya'dan Ankara, Adana, Erzurum merkezli touchdown seferler koymasının Kuzey Kıbrıs turizmi için altın sepette yumurta olarak görüyorum". (Turizmdebusabah)

"THY TOUCHDOWN UÇUŞ YAPSIN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bize ordaki kumarhane musterilerinden. Kıbrısa ve bize zerre faydasımi var. Işine bak otelci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sedat nasifoglu ~ 9 yıl önce
göklere kadar doğru beyefendiler sonra bu is patlar Airport haber yorumcular kibrisli böyle , kibris'dan ne beklersiniz boş yorumlar yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Touchdowmn ~ 9 yıl önce
O ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Refik Salp ~ 9 yıl önce
Sn Arar cok guzel ama niyetiniz turist degil kumarci getirmekdir ayrica devlet Tesvik veriyor 130 Euro kisi basina dogru altin sepet ama bu sayili sirketlere , sagolsun Turkiye vatandaslari calisip vergi odesin ve 130 euro da versin kisi nerde boyle ornek dunyada. ayrica Merit KIbris oteler hic bir turizim fuara katilmiyor ne londrada ne alamanyada bence buyuk bir isaret ne kadar onem verdiniz turistlerin gelmesine. Bence bu hep Tesvik almak ve kumarci getirmek bir oyun b

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUSTAFA KUZEYLI ~ 9 yıl önce
COK DOGRU REFIK BEY HEP OYUN BUNLAR YOK MI BIR YETKILI BUNLARIN YAPTIKLARINI INCELEYIN VE GÖRECEKLER NE OYUNLAR OYNANIR GÜNAH VE AYIP TC VATANDAŞ GECE GUNDUZ CALISIYOR NE ZOR ŞARTLARA BUNKAR DA ALSIN 130 EURO KISI BASINA BIR DA KUMARCI VS VS UYAN ARTIK TURKIYE UYAN BIR DA THY ZARARA SOKMAYA CALISIYORLAR UYANIK ADAMLAR
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Freebird touchdown olarak hatırı sayılı charter seferler düzenledi. Thy de uçağı doldurabilirse neden yapamasın. Aktarmalı olarak dünyanın her yerinden kktcye ulaşulabiliyor zaten. Bence touchdown şart deil. Dünyada örnekleri var. Avustralyaya touchdown gidemezsiniz. 2 tane uçak değişmeniz lazım. Bagajların son istasyona bağlanması büyük avantaj.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba ~ 9 yıl önce
Tgs ye alım varmı bilen yardımcı olabilirmi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpill ~ 9 yıl önce
tgs de alımlar el altından sürekli devam ediyor, torpilin yoksa bir muracaat formu doldurursun internetten sonra çook beklersin aramalarını
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Touch down dediği aslında touchdown zone dur yani tdz dir.havacilik anlamında da teker koyma noktasıdır. Burda anlatıldığı Touch down uçuş demesi yani sürekli bu airport a ucsun sürekli teker koysun anlamında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adam bildiginiz usulsuzluk teklif etmis...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öyle mi paşam? ~ 9 yıl önce
Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yıllardır yaptırdıkları nedir?
divert etsin ~ 9 yıl önce
Thy avrupadan antalyaya ucuslar koysun ne hikmetse butun ucuslar Kibris a divert etsin :) sonra butun sivil havacilik otoritelerinden yasak yiyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kriz ~ 9 yıl önce
Ne yolcusu nerde yolcu hem de rusyadan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000