19 Eylül 2017, Salı 09:43:45

THY Tel Aviv'i dünyaya bağlıyor

Türk Hava Yolları ilk 8 ayda İsrail’de en fazla yolcu taşıyan yabancı havayolu ünvanını kaptırmadı.
  • Aferin bize!
  • eeee Amerika hatlarinin arkasinda Israil var ne de olsa , Rastgele bakalim Los Angeles-Istanbul gidis donus 1300 dolar, Los Angeles-Telaviv gidis donus 950 dolar. Turk havayollari mi El Al havayollari mi belli degil. El Al bile bu kadar ucuz degil. THY gurbetcileri sovusleyip, Yahudilere peskes cekiyor.
  • IsraHEL
  • Filoda bir a 340(deli mayk) kaldı
  • Masa üstünden bağır;masa altında kuzu gibi ver herşeyi dikleşmeden dik durmak işte bu
  • THY markasi ile ozdeslesen bir ucak A 340-300'ler. Cok zarif bur duruslari var ama maalesef filoda sadece 4 adet kaldi. Umuyorum ki THY yeni A 343 yatirimlari yapacaktir.
  • zaten halkı yada vatandaşlarıyla bir sorunumuz yok sadece hükümetler arası bir sorun var.bu haber sevindirdi beni.uluslararasında saygı görmek istiyorsak öncelik insana değer vereceğiz.politik din ırk vs şeylerin sonra gelmesi gerekir.
  • Israil`in baskenti Kudus`tur (Yerushalaim). Turk milletime sevgi ve saygilar
  • Yerinde sayy çark 1 2
  • Ey İsrail sen kimsin ya !!!?

Zorlu geçen 2016 yılının ardından 2017 yılını beklentilerin üzerinde bir performans ile geçiren bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları destinasyon bazında incelendiğinde de kayda değer bir başarı sergiliyor.

AirportHaber'in Türk Hava Yolları yetkililerinden edindiği bilgiye göre; 300’den fazla uçuş noktasıyla dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları Ağustos ayında İsrail’in başkenti Tel Aviv’e gerçekleştirdiği seferler ile toplamda 102.847 yolcu taşıdı. Geçen yılın aynı ayına göre %12’lik bir artışa işaret eden rakamlar aynı zamanda bayrak taşıyıcıyı İsrail’de bir ayda 100.000 yolcu barajını aşan ilk yabancı şirket konumuna getirdi.  Tel Aviv hattında 2017 yılının ilk 8 aylık dönemi incelendiğinde ise geçen yıla göre %9.22 artış sağlanarak toplam 648.866 yolcu taşındığı görülüyor.  Türk Hava Yolları ilk 8 ayda İsrail’de en fazla yolcu taşıyan yabancı havayolu ünvanını da kaptırmadı.

KUDÜS İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İsrail makamlarınca grup vizesine başvuru için gerekli hale getirilen yaklaşık 3 haftalık süreç, Kudüs’e seyahat planı yapmak isteyen yolcuların kararını da olumsuz etkiliyor.  Tur operatörleri, acenteler ve resmi makamlar çeşitli girişimlerle bu sürecin kaldırılması ya da kısaltılması için çalışıyor. Girişimler sonuç verdiği takdirde Kudüs’e seyahat edecek yolcular seyahatlerini daha kısa bir süre içerisinde planlayabilecek bu sayede artış gösteren İstanbul- Tel Aviv arasındaki yolcu trafiğinin daha iyi noktalara geleceği ön görülüyor.

İSRAİL’DEN EN FAZLA SEYAHAT TÜRKİYE’YE GERÇEKLEŞİYOR

Geçen yılın aynı ayına göre dış hat uçuşlarında %17.11’lik bir  yolcu artışı yakalayan Tel Aviv’den seyahat eden yolcular en çok Türkiye’ye ulaşıyor. Türkiye %10.08’lik payı ile en fazla aktivitenin gerçekleştiği ülke konumunda.

THY Tel Aviv'i dünyaya bağlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

ESB ~ 6 yıl önce
Aferin bize!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trader Joe's ~ 6 yıl önce
eeee Amerika hatlarinin arkasinda Israil var ne de olsa , Rastgele bakalim Los Angeles-Istanbul gidis donus 1300 dolar, Los Angeles-Telaviv gidis donus 950 dolar. Turk havayollari mi El Al havayollari mi belli degil. El Al bile bu kadar ucuz degil. THY gurbetcileri sovusleyip, Yahudilere peskes cekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Sen de bak Thy ile IST-LAX 1300 dolar Lufthansa ile Frankfurt aktarmalı 900 dolar. Bu Lufthansa da Almanları kazıklayıp Türklere peşkeş çekiyor.
Trader Joe's ~ 6 yıl önce
sallama en ucuz 1250 dolara buldum. oda donus bacagi 3 bacak. Tabi tarihlerde 1 ekim gidis 1 kasim donus :)
X ~ 7 yıl önce
IsraHEL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F.o ~ 7 yıl önce
Filoda bir a 340(deli mayk) kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipik ~ 7 yıl önce
Masa üstünden bağır;masa altında kuzu gibi ver herşeyi dikleşmeden dik durmak işte bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A 340 ~ 7 yıl önce
THY markasi ile ozdeslesen bir ucak A 340-300'ler. Cok zarif bur duruslari var ama maalesef filoda sadece 4 adet kaldi. Umuyorum ki THY yeni A 343 yatirimlari yapacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üretim ~ 7 yıl önce
Üretimi durdurulan bir uçağa mı yatırım yapılsın?
DC-3 ~ 7 yıl önce
Bende DC-3'leri cok seviyorum, cok zarif ucak, ama muzelik!
A ~ 7 yıl önce
350!
israel ~ 7 yıl önce
zaten halkı yada vatandaşlarıyla bir sorunumuz yok sadece hükümetler arası bir sorun var.bu haber sevindirdi beni.uluslararasında saygı görmek istiyorsak öncelik insana değer vereceğiz.politik din ırk vs şeylerin sonra gelmesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goyim ~ 7 yıl önce
Yapma yauv
Memur ~ 7 yıl önce
Para her sey senin için anladık tamam tşk çok bilgili.
Kudus ~ 7 yıl önce
Israil`in baskenti Kudus`tur (Yerushalaim). Turk milletime sevgi ve saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
İsrahell in başkentini bilmem ama dünyanın başkenti sensin adamım
777 ~ 7 yıl önce
Yerinde sayy çark 1 2

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cocacola ~ 7 yıl önce
Ey İsrail sen kimsin ya !!!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000