16 Mayıs 2015, Cumartesi 09:13:33

THY TEKNİSYENİ B777'NİN FLAPLARINA SIKIŞTI

Türk Hava Yolları'nın (THY) Boeing B777 bakımı sırasında bir teknisyen flapların arasına sıkıştı hayatını kaybetti.
  • Merhaba arkadaslar ben onur air teknisyen olarak cagirildim tatili nasil hangi gun bana pazar tatil lazm maas nasl saatler nasl is iyimi
  • Değerli Arkadaşımız Tuna Beken'e Allah'tan rahmet dilerim. Şu ülkemizde neden iş kazasının önü alınamıyor? Mecidiyeköy'de 10 kişi İŞ KAZASINDAN vefat etti. Bunun sonucu o inşaat kapatılmalı ve şirkete çokk ağır cezalar verilmeliydi. THY Teknik'te İŞ KAZASI sonrası iki vefat var. Kimse hesap sormuyor yazık.
  • yeni getirilmeye çalışılan bol geceli ve bol nöbetli sistem hepimize hayırlı olsun. bu zihniyet doymaz.. göreceksiniz şartlar ölümlerle beraber dahada ağırlaşacak..
  • A bakim mudurunun 2 kez mudurlugunun alindigini, A bakim birimi kurulurken kendisiyle kimsenin calismak istemedigi icin ucus, acik mesai, istediginiz kadar tip kursu diye etrafta dolasip adam aradigini biliyormuyudnuz ? Buna ragmen adam bulamayip kimsenin istemedigi ya da calistigi yerden kacmak isteyen adamlarla bu birimi kurdu, ancak gelinen nokta belli. Umarim kendisi ve onun kafasindakiler isten atilmak yerine baska birime gonderilmezler.
  • Abime allah rahmet eylesin staj yaparken cok yardimci olmustu
  • Ekmek parası için geldik zavallı olduk yetmedi cumartesilerimizi aldınız tembel olduk yetmedi kötü olduk yetmedi topkapıda aylak gezen adamlardan olduk yetmedi nankör olduk yetmedi kusurlu olduk daha da yetmedi ŞEHİT olduk ya siz ne oldunuz ?
  • Maun suresi cok guzel. Eger anliyan varsa. Kuranin surelerinde maun suresi gibi neler var. kardesimize. Allahtan rahmet Ailasine. Sabirlar diliyorum. Zikrulahmi hamdulahmi. Ismini hatirlamiyorum . ,masa basinda oturup. Miletin cocuklarini isten cikarmak icin pilanlar hazirliyacagina . Bakim esnasinda hangara insin. Kimler ne yapiyor. Emniyetli calisiyorlarmi. Onu bir kontrol etsin . Birde su soruyo sorucam herkesi . Kardeslerim. Flap. Calistigi vakit neden emniyet tetbiri alinmamis habersiz flap calistirmak en tehlikeli bir istir kokpitte flabi calistrirken. Asagda olanlara. Flap calisiyor. Dememislermi. Bir kere bu suc. Birde. Allhu cellecelalu Olum verdigim vakit ne bir. Saniye Once. Ne bir saniye son. Olmiyacak diyor Kuranin bir cok surelerinde emir veriyor Tabiki emniyet cok. Oneli Bir gun ucagi cakiyorduk Ben kontro idim. Bir geriye donop baktim tekerlek nerde ise ustume geliyor Kendimi zor kurtardim. Allah herkesi korusun. Sunu unutmayinFlaplar. Slatlar konrol tepleri. Ruder Hareketli ucus kumandalarini calistirirken. Ya kilit. Tertibatini takin. Yada. Birisi mutlaka. Calisma esnasinda kontrol etsin yani baksin ve beklesin .
  • TURKİYEDE HAVACILIK SEKTÖRÜNÜN GELDİĞİ DURUM: MOBBİNG AŞIRI BASKI YETERİ KADAR DİNLENMEKSİZİN UZUN VE YORUCU MESAİLER SONUÇLARI YIPRATICI BİZ CANIMIZI TEKNİK GÖREVLİSİ ARKADAŞLARIMIZA EMANET EDİP ÇALIŞIYORKEN ONLARIN BÖYLE BİR OLAY YAŞAMASINI ÇOK ÜZÜCÜ VE FAZLASIYLA DÜŞÜNDÜRÜCÜ BULUYORUM TUNA BEYİN AİLESİNİN VE İŞ ARKADAŞLARININ TÜM THY NİN BAŞI SAĞOLSUNMEKANI CENNET OLSUN
  • Kardeşimize allahtan rahmet geride kalanailesine ve aarkadaşlarına allah sabır versin başımız sağolsun
  • A BAKIM TERÖR MÜDÜRLÜGÜ !!!!!!!!!!!! 2 YİGİT KAYBETTİK BU MÜDÜRLÜKTE???? DERHAL KAPATILMALIDIR...

Türk Hava Yolları'nın (THY) Boeing B777 bakımı sırasında bir teknisyen flapların arasına sıkıştı hayatını kaybetti.

AirportHaber'İn edindiği bilgilere göre; bu sabah saat 08.00 sıralarında THY Teknik hangarı önünde görev yapan Tuna Beken isimli genç teknisyen, TC-JJG kuyruk tescilli uçağın flapları arasına sıkıştı.

Kanlar içerisinde kalan genç teknisyene arkadaşları yardıma koştu. Bu sırada havalimanında görevli doktor güvenlik aracı ile olay yerine geldi. Ambulansın ise olaydan 20 dakika sonra bölgeye geldiği ve hastaneye kaldırılan genç teknisyenin tüm müdahalelelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Bu arada 2011 yılında THY Teknik'te göreve başlayan Beken'in 2 gündür eğitimde olduğu ve dün nöbete çağırıldığı ileri sürüldü.

BEKEN'İN SON MESAJI

Bu sabah saatlerinde THY Teknik hangarında meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden Beken'in Facebook'taki son mesajı ölümün habercisi gibiydi. Beken, son paylaştığı yazıda, "Onlar vicdanlı ve duyarlı yaşarlar ; bunlar öldürür" demişti.

©AirportHaber

 

 

THY TEKNİSYENİ B777'NİN FLAPLARINA SIKIŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (182)

Cakir ~ 8 yıl önce
Merhaba arkadaslar ben onur air teknisyen olarak cagirildim tatili nasil hangi gun bana pazar tatil lazm maas nasl saatler nasl is iyimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARADAYI ~ 9 yıl önce
Değerli Arkadaşımız Tuna Beken'e Allah'tan rahmet dilerim. Şu ülkemizde neden iş kazasının önü alınamıyor? Mecidiyeköy'de 10 kişi İŞ KAZASINDAN vefat etti. Bunun sonucu o inşaat kapatılmalı ve şirkete çokk ağır cezalar verilmeliydi. THY Teknik'te İŞ KAZASI sonrası iki vefat var. Kimse hesap sormuyor yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 9 yıl önce
yeni getirilmeye çalışılan bol geceli ve bol nöbetli sistem hepimize hayırlı olsun. bu zihniyet doymaz.. göreceksiniz şartlar ölümlerle beraber dahada ağırlaşacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tip ~ 9 yıl önce
A bakim mudurunun 2 kez mudurlugunun alindigini, A bakim birimi kurulurken kendisiyle kimsenin calismak istemedigi icin ucus, acik mesai, istediginiz kadar tip kursu diye etrafta dolasip adam aradigini biliyormuyudnuz ? Buna ragmen adam bulamayip kimsenin istemedigi ya da calistigi yerden kacmak isteyen adamlarla bu birimi kurdu, ancak gelinen nokta belli. Umarim kendisi ve onun kafasindakiler isten atilmak yerine baska birime gonderilmezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 9 yıl önce
Dikkat et seni de ayartmasın? ,o adam kötü biri,dikkatli ol,sen iyi biri ol,kimseye iftira atma,Allah (cc),kimse iftirayı affetmez
aman dikkat ~ 9 yıl önce
Allah kitap diye diye milleti soyp sogana cevirdiniz yemedi dimi ?
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Abime allah rahmet eylesin staj yaparken cok yardimci olmustu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zorunlu Mesai var ! ~ 9 yıl önce
Ekmek parası için geldik zavallı olduk yetmedi cumartesilerimizi aldınız tembel olduk yetmedi kötü olduk yetmedi topkapıda aylak gezen adamlardan olduk yetmedi nankör olduk yetmedi kusurlu olduk daha da yetmedi ŞEHİT olduk ya siz ne oldunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Maun suresi cok guzel. Eger anliyan varsa. Kuranin surelerinde maun suresi gibi neler var. kardesimize. Allahtan rahmet Ailasine. Sabirlar diliyorum. Zikrulahmi hamdulahmi. Ismini hatirlamiyorum . ,masa basinda oturup. Miletin cocuklarini isten cikarmak icin pilanlar hazirliyacagina . Bakim esnasinda hangara insin. Kimler ne yapiyor. Emniyetli calisiyorlarmi. Onu bir kontrol etsin . Birde su soruyo sorucam herkesi . Kardeslerim. Flap. Calistigi vakit neden emniyet tetbiri alinmamis habersiz flap calistirmak en tehlikeli bir istir kokpitte flabi calistrirken. Asagda olanlara. Flap calisiyor. Dememislermi. Bir kere bu suc. Birde. Allhu cellecelalu Olum verdigim vakit ne bir. Saniye Once. Ne bir saniye son. Olmiyacak diyor Kuranin bir cok surelerinde emir veriyor Tabiki emniyet cok. Oneli Bir gun ucagi cakiyorduk Ben kontro idim. Bir geriye donop baktim tekerlek nerde ise ustume geliyor Kendimi zor kurtardim. Allah herkesi korusun. Sunu unutmayinFlaplar. Slatlar konrol tepleri. Ruder Hareketli ucus kumandalarini calistirirken. Ya kilit. Tertibatini takin. Yada. Birisi mutlaka. Calisma esnasinda kontrol etsin yani baksin ve beklesin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABİN AMİRİM ~ 9 yıl önce
TURKİYEDE HAVACILIK SEKTÖRÜNÜN GELDİĞİ DURUM: MOBBİNG AŞIRI BASKI YETERİ KADAR DİNLENMEKSİZİN UZUN VE YORUCU MESAİLER SONUÇLARI YIPRATICI BİZ CANIMIZI TEKNİK GÖREVLİSİ ARKADAŞLARIMIZA EMANET EDİP ÇALIŞIYORKEN ONLARIN BÖYLE BİR OLAY YAŞAMASINI ÇOK ÜZÜCÜ VE FAZLASIYLA DÜŞÜNDÜRÜCÜ BULUYORUM TUNA BEYİN AİLESİNİN VE İŞ ARKADAŞLARININ TÜM THY NİN BAŞI SAĞOLSUNMEKANI CENNET OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs makinist ~ 9 yıl önce
Kardeşimize allahtan rahmet geride kalanailesine ve aarkadaşlarına allah sabır versin başımız sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABTM ~ 9 yıl önce
A BAKIM TERÖR MÜDÜRLÜGÜ !!!!!!!!!!!! 2 YİGİT KAYBETTİK BU MÜDÜRLÜKTE???? DERHAL KAPATILMALIDIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000