23 Temmuz 2018, Pazartesi 09:41:38

THY Teknik A.Ş bylock mağdurları tulum giydi

THY Teknik A.Ş'de bylock kullandıkları gerekçesiyle işten atılan çalışanlar bugün resmen işbaşı yaptı.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Ulan keşke bende uçuş öncesi alkol almayip yada bisekilde itiraz edip yolumu bulsaydim.Keşke şirketini seven biri olmayipta feto cu olsaydım doldur boşalt degilde ne bu şimdi eyyyy TK
  • Ben de takipsizlik kararim ile 21 mayisda yaptim bavurumu bakalim ne zaman kesinlecek işe iade sürecim.
  • Eyyy vicdansız malum şahıs mağdur ettiğin personellerin hakkını nasıl ödeyeceksin. Bu suçlamalar ile nasıl uyuyorsun. Bu dünyada olmasa bile bile öbür dünyada iki elim iki yakanizdadir. Kabenin karşısından değil kabenin içinden oda alsanız ne yazar. Senin bu iftiraların sırat köprüsünde sana yeter. Bu suclamaya emin olmadan yardım ve yataklık edene de hakkım helal değildir
  • Tulumbaci sinan usta
  • Fakat Tarkim mağduru öğrenciler için hala birşey yapılmadı!!!
  • Hayırlı uğurlu olsun
  • Anadolu istasyonlarında iftiraya uğrayan hırslı içi bomboş torpilli müdürlerin kurbanı olanlarıda lütfen artık gözardı etmeyin ..
  • Çok güzel ancak hala thy'de kripto olarak var olan fetocuların mobbingleri ve thy yönetiminin bu rezilliklere ve fetocu hainlere ne de olsa bizdenler diye ses çıkarmaması yüzünden yıllar içinde thy'de bir sürü insan işten atıldı ya da istifaya zorlandı,işe dönüş mahkemelerini kazanan,çoğunun hayatı mahfolan,hakları yenen bu insanlar ne olacak? Bu insanlar yetişmiş,kalifiye,bilgili insanlar bunların yerine torpille doldurulan yandaşlar,tarikatçiler,polis eskileri onlardan çok mu iyiler?

THY Teknik A.Ş'de görev yapan bylock mağdurları, aylar süren ayrılığın ardından görevlerine döndü. Mor beyin mağduru çalışanlardan güvenlik soruşturmalarından aklananlar THY Teknik A.Ş'ye dönmek için işe alım sürecine dahil edilmişlerdi.

THY bünyesindeki çalışanların bir süre önce işbaşı yapmalarından sonra bu kez sevindirici haber Teknik A.Ş çalışanları için geldi. İşe alım evraklarını teslim eden Teknik A.Ş çalışanları bugün itibariyle tulum giyerek işbaşı yaptı.

NE OLMUŞTU?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından THY tarafından şirket içinde başlatılan soruşturmada, çeşitli birimlerde görev yapan 26 personelin Bylock kullandıkları gerekçesiyle işine son verilmişti.

Ancak daha sonra devam eden soruşturmalarda söz konusu 26 kişinin Fetö ile bağlantısının olmadığı tespit edilmiş ve çalışanların mor beyin uygulaması mağduru oldukları anlaşılmıştı.

Bunun üzerine harekete geçen THY, 26 kişi hakkında işe geri dönüş süreci başlatmışı.

©AirportHaber.com

THY Teknik A.Ş bylock mağdurları tulum giydi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Mağdur ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur ~ 6 yıl önce
Ulan keşke bende uçuş öncesi alkol almayip yada bisekilde itiraz edip yolumu bulsaydim.Keşke şirketini seven biri olmayipta feto cu olsaydım doldur boşalt degilde ne bu şimdi eyyyy TK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merakli ~ 6 yıl önce
Ben de takipsizlik kararim ile 21 mayisda yaptim bavurumu bakalim ne zaman kesinlecek işe iade sürecim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya diğer feto mağdurları ne olacak? ~ 6 yıl önce
Eyyy vicdansız malum şahıs mağdur ettiğin personellerin hakkını nasıl ödeyeceksin. Bu suçlamalar ile nasıl uyuyorsun. Bu dünyada olmasa bile bile öbür dünyada iki elim iki yakanizdadir. Kabenin karşısından değil kabenin içinden oda alsanız ne yazar. Senin bu iftiraların sırat köprüsünde sana yeter. Bu suclamaya emin olmadan yardım ve yataklık edene de hakkım helal değildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tulum mu ? ~ 6 yıl önce
Tulumbaci sinan usta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya biz.. ~ 6 yıl önce
Fakat Tarkim mağduru öğrenciler için hala birşey yapılmadı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevindim ~ 6 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Www ~ 6 yıl önce
Anadolu istasyonlarında iftiraya uğrayan hırslı içi bomboş torpilli müdürlerin kurbanı olanlarıda lütfen artık gözardı etmeyin ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi haber ama ~ 6 yıl önce
Çok güzel ancak hala thy'de kripto olarak var olan fetocuların mobbingleri ve thy yönetiminin bu rezilliklere ve fetocu hainlere ne de olsa bizdenler diye ses çıkarmaması yüzünden yıllar içinde thy'de bir sürü insan işten atıldı ya da istifaya zorlandı,işe dönüş mahkemelerini kazanan,çoğunun hayatı mahfolan,hakları yenen bu insanlar ne olacak? Bu insanlar yetişmiş,kalifiye,bilgili insanlar bunların yerine torpille doldurulan yandaşlar,tarikatçiler,polis eskileri onlardan çok mu iyiler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000