22 Aralık 2015, Salı 09:44:48

THY sefer sayısını artırıyor

Türk Hava Yolları, Filipinler'in başkenti Manila'ya düzenlediği seferleri artırma kararı aldı.
  • THY yolu acik olsun dediklerim. Bosa cikmadi hamd olsun uzak doguyada. Guney Amerikanin tum devletlerine sefer basliyacaktir. Cunku yolcu potansiyeli .cok Goreceksiniz ilerde insallah.
  • Kardesim phuket e fin havayollari bile ucuyor, millet Asyaya a380 u ful cekiyor, Emirates iki saate bir Kuala Lumpur calisiyor, siz haftada 3 ucus artifina seviniyorsunuz, gozunuzu acin
  • THY nin sayfasinda 29 Subat tan sonra haftada 7 sefer yaziyor.
  • Uçuş dolu olduğu sürece ve talep varsa da marsa da uçar thy..konuyu başka taraflara çekmeyin..arz taleple ilgili demek ki yolcu ve Uçuş sayısı artacak bu kadar..
  • Manila uçakları kapalı gişe uçuyor , yaz mevsimi başladı filipinlerde haftada 7 sefer olması şart , açıldığı günden beri boş kalmadı Manila uçağı , zaten Manilaya giden her 10 yolcudan 9 u yabancı transit yolcu....Mart ayı geç , En geç Ocak ayına kadar başlamalı idi günlük seferler . . .
  • doluluklar cok iyi zaten ocelikle deneme icin 3 gun olarak baslatildi sonra artis geldi cogu yolcu transit Turk yolcu cok az Hindistan, Nepal ve Sri Lanka/Maldivler hatlarinda oldugu gibi
  • Filipinler'de Ilk Turk okulu ( Filipino / Turkish Tolerance School ) 1997'de ,ikinci okul ise 2006 'da ( Fountain International School )adiyla acildi.Ayrica Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) 2002'den beri Filipinler'de.THY durmak yok yola devam. Nerede cemaat,orada THY tezimi bir kez daha airporthaber.com okuyucularina hatirlatmak isterim.
  • vay süper olmuş. bu kadar talep var demek. gerçi ülkenin ucte biri yurt dışında çalışıyor. manila havalimanıda dünyanın en kötüleri arasında. gittiğimde bir terminalden diğerine gitmek için takisiye biniyorsun. ve havalimanının dışından gidiyorsun. taksici bahsetti bazen o kadar trafik oluyormuş ki millet uçağını kacırıyormus. havalimanı içinde bağlantı yapıcaklardı ama yaptılar mı bilemiyorum .
  • hayırlı olsun, çok sevindim ama bu talep (eger varsa) beni şaşırtıyor dogrusu...

Türk Hava Yolları, Filipinler'in başkenti Manila'ya düzenlediği seferleri artırma kararı aldı. Kente haftada 3 sefer yapan THY'nin uçuşlarını 6'ya çıkaracağı öğrenildi:

Yaz dönemiyle birlikte seferlerini artıracak THY, 27 Mart itibariyle haftalık uçuş sayısını 2 katına çıkarıyor.

Seferlerin Boeing 777-300ER tipi uçaklarla gerçekleştirileceği kaydedildi.

THY sefer sayısını artırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Hawaii ~ 8 yıl önce
THY yolu acik olsun dediklerim. Bosa cikmadi hamd olsun uzak doguyada. Guney Amerikanin tum devletlerine sefer basliyacaktir. Cunku yolcu potansiyeli .cok Goreceksiniz ilerde insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates qatar ~ 8 yıl önce
Kardesim phuket e fin havayollari bile ucuyor, millet Asyaya a380 u ful cekiyor, Emirates iki saate bir Kuala Lumpur calisiyor, siz haftada 3 ucus artifina seviniyorsunuz, gozunuzu acin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 8 yıl önce
THY nin sayfasinda 29 Subat tan sonra haftada 7 sefer yaziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroty ~ 8 yıl önce
Uçuş dolu olduğu sürece ve talep varsa da marsa da uçar thy..konuyu başka taraflara çekmeyin..arz taleple ilgili demek ki yolcu ve Uçuş sayısı artacak bu kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Overbook ~ 8 yıl önce
Manila uçakları kapalı gişe uçuyor , yaz mevsimi başladı filipinlerde haftada 7 sefer olması şart , açıldığı günden beri boş kalmadı Manila uçağı , zaten Manilaya giden her 10 yolcudan 9 u yabancı transit yolcu....Mart ayı geç , En geç Ocak ayına kadar başlamalı idi günlük seferler . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuksek ~ 8 yıl önce
doluluklar cok iyi zaten ocelikle deneme icin 3 gun olarak baslatildi sonra artis geldi cogu yolcu transit Turk yolcu cok az Hindistan, Nepal ve Sri Lanka/Maldivler hatlarinda oldugu gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuel Tank ~ 8 yıl önce
Filipinler'de Ilk Turk okulu ( Filipino / Turkish Tolerance School ) 1997'de ,ikinci okul ise 2006 'da ( Fountain International School )adiyla acildi.Ayrica Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) 2002'den beri Filipinler'de.THY durmak yok yola devam. Nerede cemaat,orada THY tezimi bir kez daha airporthaber.com okuyucularina hatirlatmak isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vvv ~ 8 yıl önce
vay süper olmuş. bu kadar talep var demek. gerçi ülkenin ucte biri yurt dışında çalışıyor. manila havalimanıda dünyanın en kötüleri arasında. gittiğimde bir terminalden diğerine gitmek için takisiye biniyorsun. ve havalimanının dışından gidiyorsun. taksici bahsetti bazen o kadar trafik oluyormuş ki millet uçağını kacırıyormus. havalimanı içinde bağlantı yapıcaklardı ama yaptılar mı bilemiyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kazasz belasz ~ 8 yıl önce
hayırlı olsun, çok sevindim ama bu talep (eger varsa) beni şaşırtıyor dogrusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferdinand Marcos ~ 8 yıl önce
Bize talep olmazsa hiç bir yere olmaz,Şaşkın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000