27 Nisan 2015, Pazartesi 09:30:38

THY SABİHA GÖKÇEN'İ UÇURUYOR

Türk Hava Yolları Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Roma, Stuttgart ve Köln seferlerine bugün başlıyor.
  • Yanlış bilgi yazılmış 2 yorumda. TK uçakları yani kırmızı kuyruk olanları işleten yine TK ekiplerinin uzun süredir. Yalnızca bazı AJ Anadolu Jet uçuşlarını SunEx yapmaktadır. Ki bazen SunEx ekipleri yetmeyince onları da TK ekipleri yapmaktadır
  • Sunex artık tk kırmızı kuyruklarında ucmuyor sabihada, sadece anadolujet ucabiliyor. tk ucuslarını uzun bir suredir tk ekibi yapıyor, yanlıs biliyor olabilirsiniz ama yanlıs bilgilendirmeyin milleti.
  • pegasus 50 uçakla saw da operasyon yapıyo.thy 13 uçak la pegasusa ne kadar rakip olcakki.bi 13 eski 737 daha yollasın saw a ...
  • Dokuntu 737-800 leri yollarsiniz artik sirf bu politakaniz yuzunden anadolu yakasinda oturmama ragmen Atatürk Havalimani ni kullaniyorum
  • yaz sezonu geldi çattı TK yeni seferler açıyor bunun yanında PGS temmuz ayına kadar 9 yeni uçak getiriyor ve yeni seferler açıyor. Bunların dışında SAW'a uçuş ya an şirketler frekans artışına gidecek. SONUC : BOL SLOT LU BİR YAZ GECİRECEZ. Tüm calisanlara bol sabır diliyorum.
  • Zürih nezaman baslıyor pegasusa mecbur etmeyin bizi
  • Zürih istiyoruz. Duy bizi thy. ZÜRIH ISTIYORUZ!!
  • Sxs personeline helal olsun...Canla başla calisiyorlar, aşağıdaki yoruma katılıyorum. .
  • THY SAW'dan gercekten uygun fiyatlar sunuyor. Bunda ucuslarin SunEx ekipleriyle yapilmasinin da maliyet dusurucu etkisi var saniyorum. SunEx ekipleri 3 farkli livery de (SunEx, THY, Anadolujet) gorev yapiyorlar ve hepsinde de cok guzel is cikartiyorlar. Tebrik ediyorum.

Türk Hava Yolları Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Roma, Stuttgart ve Köln seferlerine bugün başlıyor.

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları başlattığı 3 yeni sefer ile Sabiha Gökçen’den uçtuğu dış hat sayısını 20’ye yükseltti.    

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Amsterdam, Bakü, Berlin, Brüksel, Düsseldorf, Ercan, Frankfurt, Kiev, Kuveyt, Londra, Milan, Münih, Paris, Tiflis, Tahran, Tel Aviv, Viyana’nın ardından Roma, Stuttgart ve Köln noktalarına da uçuş başlatan Türk Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan sefer yaptığı nokta sayısını 20’ye yükseltti.

Bugüne kadar Roma Stuttgart ve Köln’e Atatürk Havalimanı’ndan uçabilen yolcularımız artık Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan da Türk Hava Yolları farkıyla seyahat edebilecekler.

Haftanın 7 günü karşılıklı olarak icra edilecek Sabiha Gökçen – Roma seferlerinde yolcularımız, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 111 Avro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edebilirler.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan seferler Köln’e hafta içi her gün; Stuttgart’a ise Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri karşılıklı olarak icra edilecek. Köln ve Stuttgart’a yolcularımız tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 139 Avro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edebilirler.

 

THY SABİHA GÖKÇEN'İ UÇURUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yanlış bilgi yazılmış 2 yorumda. TK uçakları yani kırmızı kuyruk olanları işleten yine TK ekiplerinin uzun süredir. Yalnızca bazı AJ Anadolu Jet uçuşlarını SunEx yapmaktadır. Ki bazen SunEx ekipleri yetmeyince onları da TK ekipleri yapmaktadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sunex artık tk kırmızı kuyruklarında ucmuyor sabihada, sadece anadolujet ucabiliyor. tk ucuslarını uzun bir suredir tk ekibi yapıyor, yanlıs biliyor olabilirsiniz ama yanlıs bilgilendirmeyin milleti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 9 yıl önce
pegasus 50 uçakla saw da operasyon yapıyo.thy 13 uçak la pegasusa ne kadar rakip olcakki.bi 13 eski 737 daha yollasın saw a ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 9 yıl önce
Anadolu Jetin ucaklarni saymayi unuttun bir daha say istersen, THY varken beygire ot yemek duser
kral pgs ~ 9 yıl önce
12 uçakda ajet tin var toplamda 25 çak yani yinede yetişemiyo pgs ye .saw da kral pegasus tur onu bu tahtan indirecek birini görmüyom.pgs ye rakip olması için bi 35 uçak daha yollamalı çünkü pgs bu yıl 5 uçagı daha saw operasyonlarına vercek .
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dokuntu 737-800 leri yollarsiniz artik sirf bu politakaniz yuzunden anadolu yakasinda oturmama ragmen Atatürk Havalimani ni kullaniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
yaz sezonu geldi çattı TK yeni seferler açıyor bunun yanında PGS temmuz ayına kadar 9 yeni uçak getiriyor ve yeni seferler açıyor. Bunların dışında SAW'a uçuş ya an şirketler frekans artışına gidecek. SONUC : BOL SLOT LU BİR YAZ GECİRECEZ. Tüm calisanlara bol sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Zürih nezaman baslıyor pegasusa mecbur etmeyin bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Zürih istiyoruz. Duy bizi thy. ZÜRIH ISTIYORUZ!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 9 yıl önce
Sxs personeline helal olsun...Canla başla calisiyorlar, aşağıdaki yoruma katılıyorum. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY SAW'dan gercekten uygun fiyatlar sunuyor. Bunda ucuslarin SunEx ekipleriyle yapilmasinin da maliyet dusurucu etkisi var saniyorum. SunEx ekipleri 3 farkli livery de (SunEx, THY, Anadolujet) gorev yapiyorlar ve hepsinde de cok guzel is cikartiyorlar. Tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000