15 Eylül 2016, Perşembe 11:47:51

THY Rusya'yı uçurdu!

Rusya’nın, Türkiye’ye yönelik charter uçaklara uyguladığı yasağı 28 Ağustos’ta kaldırmasına rağmen, Türk Hava Yolları (THY) Antalya ile Moskova arasında hava köprüsü kurdu.
  • Bugün TC-JIZ kuyruklu Turkısh A330'u gördüm. Dıscover Turkey diye bir yazı yaftalanmış. Üzerinde de sucuk üzeri yıldız şeklinde bir garip işaret var. O garip sembolü oraya planlayanın, hazırlayanın niyeti belli de; benim teknisyenim, benim pilotum o garip ucubeyi oraya yapıştırırken, harici kontrol yaparken hiç mi içi acımadı? Benim acıdı. O sucuk için acil açıklama bekliyorum.
  • Burası süper diyor turizmciler ağlıyor %70 boş geçiyor diyorlar anlamadık gitti kim doğru kim yanlış
  • sözde ekonomi çok iyi, ayyaş ruslar gelmeyince ekonomi battı
  • Ah güzel ülkem, vah güzel ülkem.......!!
  • bu sene geçti özellikle oteller zor günler geciriyor birsürü adam işsisz kaldı thy de bayram sonrası binlerce insanı işten çıkarakmış:(
  • Ruslar bes kurus etmez
  • Tek mi cift koridorlu mu ucuyor acaba ?
  • B. EKİBİ HUB. MÜDÜRÜ Ö.P RUS UÇAKLARINI İYİ BİLİR BİRDE Ö.P SORMAK LAZIM.. GERÇİ ŞUANDA HACDA GELDİĞİNE CHARTER SEFERLER İÇİN YORUMU OLUR. GELİNCE KESİN YÖNETİCİLERE ZEMZEM VE HURMA GETİRİ.
  • Emirates Ocak 2016'da Dubai-Antalya-Luqa-Dubai seferlerine B777-300 tipi uçak ile haftada 4 gün sefer başlatacak.
  • Madem bu kadar talep var, şu 400 kişilik LKA, LKB, LKC 777'leri bu hatta verin de, Hindistan yolcuları da biraz daha geniş aralıklı, daha rahat, kumaş olmayan deri koltuklarla seyahat edebilsinler. Geçen bir ara Mumbai'ye A330 gidiyordu da rahat etmiştik. Şimdi yine bu sıkışık 777'lere döndüler.

Rusya’nın, Türkiye’ye yönelik charter uçaklara uyguladığı yasağı 28 Ağustos’ta kaldırmasına rağmen, Türk Hava Yolları (THY) Antalya ile Moskova arasında hava köprüsü kurdu.

Önceleri günde tek yapılan Antalya-Moskova seferine son günlerde 6 yeni uçuş eklenerek günde 7 sefere çıkarıldı. Rusya ile Türkiye arasında ilişkilerin normalleşmesi sürecinde özellikle turizm alanında hükümetin “THY’ye bu süreçte önemli görev düşüyor” vurgusu pratikte tam güç çalıştırıldı. Sezon sonu olmasına rağmen son günlerde 7 THY uçağı, Moskova’dan Antalya’ya tıka basa dolu iniyor.

SAATTE 1200 RUS

Bu uçakları turizm şirketleri vasıtasıyla paket tur satın alan Rus yolcular oluşturduğu gibi, Türkiye’de tatilini bireysel organize eden kişilerden de oluşuyor. Böylece son günlerde her sabah saat 06:00 civarında Antalya havalimanında Rus bolluğu yaşanıyor. Bir saat içinde yaklaşık bin 200 Rus turist giriş yapıyor. Bu hesaba Rusya’nın Aeroflot Havayolu şirketiyle charter uçuş gerçekleştiren diğer havayolu şirketleri de dahil değil.

Rusya’daki turizm sektörü çevrelerine göre eylül ayı başından buyana Rusya’dan Türkiye’ye ve özellikle Akdeniz kıyılarına günde ortalama 8 bin Rus turist geliyor. (Hürriyet)

THY Rusya'yı uçurdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

1 Kaptan ~ 8 yıl önce
Bugün TC-JIZ kuyruklu Turkısh A330'u gördüm. Dıscover Turkey diye bir yazı yaftalanmış. Üzerinde de sucuk üzeri yıldız şeklinde bir garip işaret var. O garip sembolü oraya planlayanın, hazırlayanın niyeti belli de; benim teknisyenim, benim pilotum o garip ucubeyi oraya yapıştırırken, harici kontrol yaparken hiç mi içi acımadı? Benim acıdı. O sucuk için acil açıklama bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Furkan ~ 8 yıl önce
Burası süper diyor turizmciler ağlıyor %70 boş geçiyor diyorlar anlamadık gitti kim doğru kim yanlış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peh ~ 8 yıl önce
sözde ekonomi çok iyi, ayyaş ruslar gelmeyince ekonomi battı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah haline ~ 8 yıl önce
Ah güzel ülkem, vah güzel ülkem.......!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor ~ 8 yıl önce
bu sene geçti özellikle oteller zor günler geciriyor birsürü adam işsisz kaldı thy de bayram sonrası binlerce insanı işten çıkarakmış:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
Ruslar bes kurus etmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 8 yıl önce
Peki sen kaç para edersin
Bbb ~ 8 yıl önce
Tek mi cift koridorlu mu ucuyor acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CHARTER SEFER ~ 8 yıl önce
B. EKİBİ HUB. MÜDÜRÜ Ö.P RUS UÇAKLARINI İYİ BİLİR BİRDE Ö.P SORMAK LAZIM.. GERÇİ ŞUANDA HACDA GELDİĞİNE CHARTER SEFERLER İÇİN YORUMU OLUR. GELİNCE KESİN YÖNETİCİLERE ZEMZEM VE HURMA GETİRİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EK ~ 8 yıl önce
Emirates Ocak 2016'da Dubai-Antalya-Luqa-Dubai seferlerine B777-300 tipi uçak ile haftada 4 gün sefer başlatacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2017 ~ 8 yıl önce
2017 dir o, 2016 olsa duramazsın!
EK ~ 8 yıl önce
Arap Bahar'ı gitmediği sürece ATA ya frekans bile arttıramaz, yakındır daily dönerler. SAW hezimeti ağır geldi, hazmı geç biter. AYT mi dont be silly.
Sürücü ~ 8 yıl önce
Madem bu kadar talep var, şu 400 kişilik LKA, LKB, LKC 777'leri bu hatta verin de, Hindistan yolcuları da biraz daha geniş aralıklı, daha rahat, kumaş olmayan deri koltuklarla seyahat edebilsinler. Geçen bir ara Mumbai'ye A330 gidiyordu da rahat etmiştik. Şimdi yine bu sıkışık 777'lere döndüler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Eylul basindan beri iki kez gittim geldim LKB denk geldi karsilijli olarak. Bence sabit sira calisiyor olabilir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000