18 Temmuz 2018, Çarşamba 11:25:49

THY pilotları Er-Ah’ta yetişecek

Pilot ihtiyacını karşılamak için yerli kaynaklara yönelen Türk Hava Yolları, 16 pilot adayının eğitimi için Er-Ah Havacılık Akademisi ile anlaştı.
  • Size yol gosteriyorum iyi yetisin THY bizim goz bebegimiz ben 30 kusur senemi verdim o kuruma sen once kendini ispat et ondan sonra baskasina geri kafalii de Buyuklerine saygi gostermeyi ogren yoksa ogretirim sana,
  • baş örtülü nerde? ;)
  • İçinizde hakkımı yiyen tek bir kişi varsa bile allah sorsun ağız tadınız olmasın !
  • Arkadaki basortulu arkadas temizlikci mi?
  • THY her zaman yolcu sayısından bahsediyor. Bir de kar-zarar hesabından bahsetsin. Zararda olduğunu niye söylemiyor
  • Pilot filoridada ve nevadada yetisir
  • Bu ülkedeki en düzgün en iyi insanlardan biridir o okulun sahibi. Okulu plastik sandalyelerden mükemmel bir tesis haline getirdi. Gidip gördüm. Sağolsun büyük bir ilgiyle karşıladı çok büyük heyecanla okulu tanıttı. Tesis olarak iddia ediyorum dünyadaki ender okullardan biridir. Öğrencilerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapılmış. Keşke herkes havacılıktan kazandığını Erdoğan Hoca gibi havacılığa yatırsa.
  • O değilde başörtülü arkadaş niye tek oturuyor ! Dışlanmış mı ? Yoksa kendi tercihi mi ? Yoksa algı mı oluşturmaya çalışıyor ?
  • Kardeşim erkekleri bırakmışlar yarıdan fazla kadına kariyer fırsatı veriyorlar ya bu kadar erkek adaylar varken özellikle tercih etmelerinin altında İnan’ın başka sebepler var. Oy uğruna bu kadar fırsat veriliyorsa kadınlara emin olun yine oy uğruna taviz verdikleri kişilerden oy kaybedecekler.
  • Birinci guruptan mezun olan arkadaşlar Tip epitimine başladınızmı

Bugüne kadar Türk sivil havacılığı için yüzlerce pilot yetiştiren Er-Ah Havacılık Akademisi, Türk Hava Yolları için ikinci grup pilot aday eğitimine başladı.

2016 yılında imzalanan anlaşma ile ilk filo pilot aday eğitimine başlayan Er-Ah, ikinci grup eğitimlerine de Haziran ayı sonunda start verdi. Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda kurduğu kompleks ile pilot adayı öğrencilerine geniş imkanlar sunan Er-Ah, THY’nin seçtiği 16 aday pilotu da 14 aylık eğitimin sonunda mezun edecek.

Son yıllarda yaşanan pilot sıkıntısını aşmak için yerli kaynaklarla işbirliği yoluna giden THY’nin diğer uçuş okullarında da iş garantili pilot eğitimi alan öğrencileri bulunuyor.

Türk Hava Yolları’nın kriterlerine uygun olarak seçilen pilot adayları, teorik ve uçuş eğitimlerini tamamladıktan sonra iş garantili olarak Türk Hava Yolları’nda tip eğitimlerini alıyor ve aktif uçuculuk hayatlarına başlıyorlar.

Uçuş hattı, bakım hangarı, teorik eğitim binası ve simülatör uçuş eğitimlerini aynı yerleşkede bulunduran Türkiye’nin ilk uçuş okulu Er-Ah Havacılık Akademisi’nde öğrenciler eğitimlerini entegre olarak alacak ve 14 aylık süre içerisinde eğitimlerini tamamlayacak.

Türkiye’nin en iyi uçuş okulları arasında gösterilen Er-Ah Havacılık Akademisi’nin; Sunexpress, Türk Hava Kurumu, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bilim Üniversitesi ile pilot eğitim anlaşmaları bulunuyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY pilotları Er-Ah’ta yetişecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Siyaset ~ 6 yıl önce
Size yol gosteriyorum iyi yetisin THY bizim goz bebegimiz ben 30 kusur senemi verdim o kuruma sen once kendini ispat et ondan sonra baskasina geri kafalii de Buyuklerine saygi gostermeyi ogren yoksa ogretirim sana,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ogreteceksin ~ 6 yıl önce
Ne ogreteceksin hiyar
kmm ~ 6 yıl önce
baş örtülü nerde? ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abc.. ah ede ede ~ 6 yıl önce
İçinizde hakkımı yiyen tek bir kişi varsa bile allah sorsun ağız tadınız olmasın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fonda ~ 6 yıl önce
Arkadaki basortulu arkadas temizlikci mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 6 yıl önce
hehe çok komiksin.Aklın sıra baş örtülüleri aşağılıyorsun,ama senin ne olduğun belli bu söyleminle.
anaKonda ~ 6 yıl önce
Konda ya konda.. zoruna mı gitti fonda.
Ss ~ 6 yıl önce
Zoruna mı gitti Umarım cogalırlar
Nasıl ~ 6 yıl önce
Çoğaltsakki
Gerçekler ~ 6 yıl önce
THY her zaman yolcu sayısından bahsediyor. Bir de kar-zarar hesabından bahsetsin. Zararda olduğunu niye söylemiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rio ~ 6 yıl önce
Pilot filoridada ve nevadada yetisir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hey Rio ~ 6 yıl önce
kim koydu o kuralı, işte bu kadar kendine güvenmez ve geri kafalı bir düşüncenin ürünüsünüz. türküye sizin gibi batı sevicileri nedeniyle ilerleyemiyor
ErAh ~ 6 yıl önce
Bu ülkedeki en düzgün en iyi insanlardan biridir o okulun sahibi. Okulu plastik sandalyelerden mükemmel bir tesis haline getirdi. Gidip gördüm. Sağolsun büyük bir ilgiyle karşıladı çok büyük heyecanla okulu tanıttı. Tesis olarak iddia ediyorum dünyadaki ender okullardan biridir. Öğrencilerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapılmış. Keşke herkes havacılıktan kazandığını Erdoğan Hoca gibi havacılığa yatırsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
dünyada kaç tane okul gördün ki?
Tirt ~ 6 yıl önce
Siz dunyada baska bir yee bilmediginiz icin size oyle gelmis olmali, yoksa Er-ah’da daha lovyenin iki elle tutulmayacagini, tek elin surekli gaz kolunda olmasi gerektigini bilmeyen hocalar var.
Başörtülü ~ 6 yıl önce
O değilde başörtülü arkadaş niye tek oturuyor ! Dışlanmış mı ? Yoksa kendi tercihi mi ? Yoksa algı mı oluşturmaya çalışıyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ste ~ 6 yıl önce
bence sen bi algı oluşturma derdindesin
stewart ~ 6 yıl önce
uçaklar ağzına kadar dolu skytrax.. thy en iyi 4. havayolu olmuşken neden 5 yıldız vermedin de, seni dövmekten beter eden lıfthansaya şak diye 5 yıldızı yapıştırdın.. iyiki thy sizinle ilişkinizi bitirdi. zaten 4 kişi uçtuğumuz bir uçağa geldiğinizi görmedim.. sürekli vip uçan ilave ilave ekipli aıfır teknik sorunlu uçaklara binip yine de not kırıyordunuz.. şimdi git adı duyulmamış uzak doğu havayoluula lufthansaya takıl.. biz çalışanlar elimizden geleni yapıp yakında onları da geçeceğiz.
Haklı ~ 6 yıl önce
İlk entryi yazan haklı neden orada tek oturuyor kendi istemiştir allah bilir
Belki kendi ~ 6 yıl önce
Kendi tercih edemezmi? Dışlanmak ne alaka?
Bu kadınlara bir ev hanımı anne olma kursları verin ~ 6 yıl önce
Kardeşim erkekleri bırakmışlar yarıdan fazla kadına kariyer fırsatı veriyorlar ya bu kadar erkek adaylar varken özellikle tercih etmelerinin altında İnan’ın başka sebepler var. Oy uğruna bu kadar fırsat veriliyorsa kadınlara emin olun yine oy uğruna taviz verdikleri kişilerden oy kaybedecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Birinci guruptan mezun olan arkadaşlar Tip epitimine başladınızmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000