05 Ocak 2017, Perşembe 11:13:29

THY o toplantıyı iptal etti

Türk Hava Yolları, 11 Ocak'ta Antalya'da yapılacak yönetim toplantısını iptal etti.
  • çok fazla uzman var, memurlarla aynı işi yapan uzmanlar daha fazla maaş alıyorlar, yazık günah bu paralara, uzman kadroları revize edilmeli şirketin selameti açısından. kimse işsiz kalmasın şirket içi bu tarz tedbirlerle zor günler atlatılır inşallah.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bizleri anadolu satış müdürleri ile karıştırmayın.Evet çok duyum alıyoruz satış müdürleri JETTA marka araçlarla hafta içi ailelerinin özel işlerine, hafta sonuda çocukları için çevredeki şehirleri gezmeleri, hatta aracı çocuklarına kullandırdıklarını sık sık duyuyoruz. Bunların araştırılarak tüm müdürlerin zan altında bırakılmaması gerekiyor.Her kes bir gün hesap verecek, dikkat edilmeli.
  • nihayet aklı başında bir karar alındı ilk defa bu savurganlığa bütçemi dayanır.
  • Eger bu kadar para harcaniyorsa cok yazik. Gunah Bu cagda vatandas ustu toprakli barakalarda magaralarda yasiyor Allahin. Adaleti bunmu? Hazreti omerin hayatini Bilen varsa bir dusunsunler, ne sartlarda yasamis . Adaletin timsali omerul faruki.
  • Dalga geçer gibi fc fsc projesi yaptınız insanlar yolcularınıza servis yaptılar ekibe yardımcı oldular sonra ilk fırsatta bizi işten çıkarttınız .. türkiyede yapılacak iş değil havacılık
  • O gorkemli hoteli millet gorur diye utandilar herhalde toplantiyi iptal ettiler,
  • zarar etmıs bır kurulusun yonetıcılerı hak etmıyor ogle bır mekanda konaklamayı ,mudur ve baskanların aldıgı kar payını ıade etmelı,gunahtır.
  • Müdür ofise geç geliyor diyenler beğensin :)
  • YA su habere bakarmisiniz ya 700 kisi 2 gun antalyada toplanti ya kucuk hesap yap. 700 kisi sirf otel parasi 1000 lira adam basi otel masrafi hesaplasan 700.000 liracik eder. Devletin mali deniz

Türk Hava Yolları, 11-13 Ocak tarihleri arasında Antalya Titanic Otel'de yapılacak yönetim toplantısını iptal etti. Mevcut koşulları göz önünde bulundurarak iptal kararı alan THY'nin toplantıyı İstanbul'da bir otelde yapacağı öğrenildi.

Toplantının gününe ilişkin bir bilgi ise verilmedi.

THY, yaklaşık 700 yöneticinin katılımıyla 11-13 Ocak tarihleri arasında Antalya Titanic Otel'de yönetim toplantısı yapmayı planlıyordu.

Airporthaber.com

THY o toplantıyı iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (74)

öneri ~ 7 yıl önce
çok fazla uzman var, memurlarla aynı işi yapan uzmanlar daha fazla maaş alıyorlar, yazık günah bu paralara, uzman kadroları revize edilmeli şirketin selameti açısından. kimse işsiz kalmasın şirket içi bu tarz tedbirlerle zor günler atlatılır inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ervet ya ~ 7 yıl önce
nerenı salalrsan salla ya mudur ya uzman
ggggggg ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür'den ~ 7 yıl önce
Bizleri anadolu satış müdürleri ile karıştırmayın.Evet çok duyum alıyoruz satış müdürleri JETTA marka araçlarla hafta içi ailelerinin özel işlerine, hafta sonuda çocukları için çevredeki şehirleri gezmeleri, hatta aracı çocuklarına kullandırdıklarını sık sık duyuyoruz. Bunların araştırılarak tüm müdürlerin zan altında bırakılmaması gerekiyor.Her kes bir gün hesap verecek, dikkat edilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek değil ~ 7 yıl önce
hangi müdürlere ne jettası veriliyor? jettalar bşk yardımcılaırna veriliyor neden böyle bi yalan söleme gereği duydun ki?
Yurtdısı ~ 7 yıl önce
Senınkıler daha goz onunde olmadıgın ıcın yapıyorlar.Ise gelenı mı var? Anadoluya laf soyleyene kadar Sepettekı curuk yumurtaları temızlemelısınız.
gerçek degil'e ~ 7 yıl önce
Sen hangi şirkettesin, yurtiçi satış müdürleri neye biniyor bir ara araştır sonra yorumyaz....
anadolu müdrlk. ~ 7 yıl önce
Benim çalıştığım müdürlükte olduğu gibi tüm Anadolu müdürlerinde jetta vardır , doğrudur.
serdarokthy ~ 7 yıl önce
nihayet aklı başında bir karar alındı ilk defa bu savurganlığa bütçemi dayanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fafani ~ 7 yıl önce
Eger bu kadar para harcaniyorsa cok yazik. Gunah Bu cagda vatandas ustu toprakli barakalarda magaralarda yasiyor Allahin. Adaleti bunmu? Hazreti omerin hayatini Bilen varsa bir dusunsunler, ne sartlarda yasamis . Adaletin timsali omerul faruki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli şef ~ 7 yıl önce
Dalga geçer gibi fc fsc projesi yaptınız insanlar yolcularınıza servis yaptılar ekibe yardımcı oldular sonra ilk fırsatta bizi işten çıkarttınız .. türkiyede yapılacak iş değil havacılık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek değil ~ 7 yıl önce
her işin bir sonu var 50 yaşına kadar fsc görevini yapabileceiğine inanıyomuydun? şirket zarar ediyorsa bir çok kişi işten çıkarılır bir çok proje durdurulur ömür boyu sözleşmemi imzaladınız? bende başka bir şirkette daralma var die atıldım üzüldüm ama bir zaman ekmeiğini yedim die buralarda isyan etmedim
Rio ~ 7 yıl önce
O gorkemli hoteli millet gorur diye utandilar herhalde toplantiyi iptal ettiler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kul hakkı ~ 7 yıl önce
zarar etmıs bır kurulusun yonetıcılerı hak etmıyor ogle bır mekanda konaklamayı ,mudur ve baskanların aldıgı kar payını ıade etmelı,gunahtır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl hesap ~ 7 yıl önce
adamlar kar edince kar payı aldı. hak ettiği parayı aldı. zarar etmesi de sadece yönetim suçu mu? etrafta her yerde savaş var. he şunu dersen anlarım. afrika gibi gereksiz yerlere fetocular için hat açıp zararara uğrattılar dersen anlarım. ama onun suçluları da zaten yok şimdi. adamların hak ettiği paraya kul hakkı dememelisin. benim yönetimle uzaktan yakından bağlantım yok. şimdi benim için de öyle düşünüp haybeden kul hakkına girme :))
Like ~ 7 yıl önce
Müdür ofise geç geliyor diyenler beğensin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunu Tk personeline anket yapmalılar ~ 7 yıl önce
Hak yememek için %95 tir diyorum.2 gun habersız ugramıyanınıda bılıyoruz. Merkez tayinli şefi olmayan ofisleri unutsunlar. 1 saat gec gelmezse ve işe personelden sonra gırmezse olmaz.Esının doktor kontrolerını , eve tamıratcıyı , market alısverısını mesaı saatıne ayarlar ki kendınden gıtmesın dıye.Ancak arada personelı toplar ve daha cok calısmalıyız dıye nutuk atar ve sence personel bu samimiyete inanır mı?ilker bey yurtdısı seflerini 10 dk dinlese neler cıkar ortaya.
Turkish Technic ~ 7 yıl önce
YA su habere bakarmisiniz ya 700 kisi 2 gun antalyada toplanti ya kucuk hesap yap. 700 kisi sirf otel parasi 1000 lira adam basi otel masrafi hesaplasan 700.000 liracik eder. Devletin mali deniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000