29 Eylül 2014, Pazartesi 17:45:44

THY MÜDÜRÜ SINIRDIŞI EDİLDİ!

Türk Hava Yolları Astana Müdürü Selim Kasap, Kazakistan’dan apar topar neden sınırdışı edildi?
  • Selim kasapı ve Thy yi cansiperane savunanlar! Siz biliyor musunuz diye ukalaca soru sormayı bırakıp, kasapı temize çıkaracak ne biliyorsanız anlatın. Yani, 30 gün vizesiz girip-çıkılan bir yerde thy müdürü olarak görev yapacaksın, ama iznini zamanında yenilemedin diye deporte edileceksin! Bu sizce normal mi? Kasabın çalışkanlığıyla, dürüstlüğüule ne alakası var bu işin? Torpilli çocuklar ne zamandan beri en iyi müdür oldular? Hem siz kimin yağcılığını yalakalığını yapıyorsunuz? Thy nin mi kasabın mı? Aktroll müsünüz nesiniz? Birkaç tanesi istisna son 10 yılda müdür yapılan torpilli çocukların müdürcük bile olamadıklarını, birçoğunun yaptıkları edepsizlik, haylazlık ve hırsızlıklardan sonra sesiz sedasız görevden alındıklarını herkes biliyor. Deportee edilen müdür THY tarihinde yok! Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
  • Iyiyiki adamı kesmediler))))
  • Kazakistan HAKLI ya da haksız , onu tartışmıyorum. Gerçek şu ki , adamlar kararlı ve kurallarını uyguluyorlar. Baksanız ya Türk hükümetine. Giren çıkan belli değil. Arabı , yahudisi , suriyelisi , peşmergesi ... Sınırlar elek olmuş. Türk hükümeti ne yapıyor. Varsa yoksa , AKP ve TAYYİP Erdoğan' dan hoşlanmayanların , hakaret edenlerin peşine düşmüş yıllardır. Kendileri iktidarı nasıl daha fazla sürdürür onun peşindeler. Kumpas , hukuksuzluk .... Kazak Hükümeti'ye uğraşmadan önce kendimize bakalım ilk.
  • Yılda 4-5 defa giderim Kazakistana, Kazakistan böyleymiş şöyleymiş diye yazanlar bi gidip bi gidip baksın Alamataya Astanaya, Avrupanın çoğu ülkesinden daha zenginler, şehrin en az üçte birini de Türk şirketler inşaa etmiştir. Adamlar milli bi havayolunun en üst temsilcisini deporte ediyosa sormak lazım niye diye.
  • Ya olay gerçekleşmiş,bu da bir gerçek. Deporte mi olmuş ülkeye mi girememiş ne fark eder.Sonuçta inşaat işçisi değil bu adam.
  • Evet kendisi buradan deport edilmemistir. Ve bilmeden olayi carpitmayin. Olayi sizin oturup oradan ahkam kestiginiz gibi degil. Koca koca adamlar ne hakkinda bile konistugunuzun farkinda degilsiniz
  • SELİM BEY İŞİNDE UZMAN DÜRÜST BİR KİŞİDİR. HABER YANLIŞ YAZILMIŞ. SINIR DIŞI EDİLMEMİŞ SINIRDAN İÇERİ ALINMAMIŞ. BUNLARIN İKİSİ AYRI KAVRAMLAR. KENDİSİNİ YILLARDIR TANIRIM. THY MÜDÜRLERİ İÇİNDE BAŞARI SIRALAMASINDA İLK ÜÇE GİRER. SANKİ BİR SUÇ İŞLEMİŞ DE SINIR DIŞI EDİLMİŞ GİBİ GÖSTERMEYİN LÜTFEN. HERKESİN ÇOLUK ÇOCUĞU VAR.
  • Böyle adamları işe alan Topçu Hava Yolları A350 yatan bakkalcının şirketi işte
  • Cocuk cocuk cahilce yazmayin. Ben kazakistanda yasiyorum. Astana da . Thy mudurunude kismen bilirim. Cok duzgun Caliskan ve zeki bir insan. Vizesi ile ilgili durum da ne cahilliginden nede baska bir thy yanlisligindan . Bu ulkede yasasaniz bilirsiniz. Bir gun varsiniz bir gun yoksunuz . Biri sizinle ugrasmak istedigi zaman polise yada calisma bakanligina gider ve bir yazi yazar. Bir Gece bakmisssiniz deport olmussunuz. Burada insanlarin gururu ile oynayacaginiza acin internete bir gerceklere bakin. Bu ulkede calismak is yapmak ne bir anlamaya calisin. Insanlar hakkinda atip tutmayin
  • :)))Guluyorum sadece guluyorum.Bu adamlar Mudur ha.Ya bakin yarihe boyle bir olay varmi?Sen Mudur olacaksin,Mudur oldugun ulkede iliskilerin boyle olacak.THY'nin Muduru bulundugu ulkede kultur atesesidir.Turkiye'yi temsil eder,tabii ki adamsa...

Türk Hava Yolları’nın Kazakistan’da görev yapan Astana İstasyon Müdürü Selim Kasap, ülkeden apar topar sınırdışı edildi. 15 Eylül günü Kazakistan’ın Almatı şehrine girmek isteyen Kasap’ın ülkeye girişine izin verilmedi.

TK 350 sefer sayılı uçakla İstanbul’dan Almatı’ya uçan Kasap’ın pasaport kontrolü sırasında ülkeye giriş yasağı bulunduğu ortaya çıktı. THY müdürü TK 351 seferini yapan Almatı-İstanbul uçağıyla aynı gün sınır dışı edildi.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre, THY müdürünün Kazakistan’dan sınırdışı edilmesinde çalışma izninin sona ermesinin gerekçe gösterildiği öğrenildi.THY Astana İstasyon Müdürü Selim Kasap’ın, çalışma izninin süresi dolmasına rağmen uzatmadığı için ülkeye alınmadığı ve çalışma izninin uzatılması için gerekli başvuruların yapıldığı kaydedildi.

Sınırdışı edildikten sonra İstanbul’a dönen Kasap’ın izne ayrıldığı ve gelişmeleri takip ettiği belirtildi.

©AirportHaber Özel
 

THY MÜDÜRÜ SINIRDIŞI EDİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Selim kasapı ve Thy yi cansiperane savunanlar! Siz biliyor musunuz diye ukalaca soru sormayı bırakıp, kasapı temize çıkaracak ne biliyorsanız anlatın. Yani, 30 gün vizesiz girip-çıkılan bir yerde thy müdürü olarak görev yapacaksın, ama iznini zamanında yenilemedin diye deporte edileceksin! Bu sizce normal mi? Kasabın çalışkanlığıyla, dürüstlüğüule ne alakası var bu işin? Torpilli çocuklar ne zamandan beri en iyi müdür oldular? Hem siz kimin yağcılığını yalakalığını yapıyorsunuz? Thy nin mi kasabın mı? Aktroll müsünüz nesiniz? Birkaç tanesi istisna son 10 yılda müdür yapılan torpilli çocukların müdürcük bile olamadıklarını, birçoğunun yaptıkları edepsizlik, haylazlık ve hırsızlıklardan sonra sesiz sedasız görevden alındıklarını herkes biliyor. Deportee edilen müdür THY tarihinde yok! Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünyayı gezen ~ 10 yıl önce
iPhone Uygulaması ile yazı yazan arkadaşim senin Selim beyle alıp veremediğin yada bir kuyruk acınmı var!!!!!!??Cansiperane savunanlar diye yazmam senin onunla bir sorunun olduğunu açıkça gösterir!!!! onu çok iyi ve az tanımiş olanlar tabıki onun hakkında olumlu yazaçaklar .Bilgisiz ve bilgiden yoksun olduğun belli.Çalişkanlığı ve Dürüstlüğün ve namuslu olmanın çok önemi var ..Demekki sen bunlardan yoksun birisin ..!!!kimse burda SELİM KASAPININ AVUKATLIĞINI YADA YAĞCILIĞINI YADA YALAKALIĞINI YAPMIYOR ..BURDA ONU TANIYANLAR FİKRİNİ VE DÜŞÜNCESİ SÖYLÜYOR VE YAZIYOR SENİN GİBİ KUYRUK ACISI OLAN YOK SEN GENEL MERKEZDE SORDUNMU AMA SEN KİMSİNKI SANA CEVAP VEREÇEKLER !!!??SEN NERDEN BİLİYORSUN SELİM KASAP BEY DEPORT OLDU ...!!!!SEN KONUYU İYİCE ÖĞREN SONRA BURDA YORUMLARINI YAZ ..THY KAÇKİŞİ DEPORT OLDU KAÇ KİŞİ HAPİSDE THY MÜDÜRÜ VE PERSONELİ YATTI BEN SÖYLEYİMMİ SANA !!!!!!!!!!!!!!!!!SELİM BEY ADAM GİBİ ADAM THY ŞİRKETİNDE BÖYLE MÜDÜRLER OLDUGU SÜRECE SIRTI YERE GELMEZ GENEL MERKEZİN
SAYGISIZ ~ 10 yıl önce
Dunyayi gezen, ozurlu arkadas,tanimadigin birine son derece saygisiz ifadeler kullanmaya utanmiyormusun.Sinirdisi edilme nedenini biliyorsaniz anlatin da bilelim, yagciligi yalakalgi birakin dedik.Bun da kizacak ne var? THY nin cocuk mudurlerini duymayan mi kaldi?Torpille coktunuz o makamlara, utanmadan bir de ona buna cemkiriyorsunuz.Keser doner sap doner, gun gelir hesap doner elbet. O zaman goruruz ne kadar kaliteli oldugunuzu..
mega boy ~ 10 yıl önce
Iyiyiki adamı kesmediler))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kazakistan HAKLI ya da haksız , onu tartışmıyorum. Gerçek şu ki , adamlar kararlı ve kurallarını uyguluyorlar. Baksanız ya Türk hükümetine. Giren çıkan belli değil. Arabı , yahudisi , suriyelisi , peşmergesi ... Sınırlar elek olmuş. Türk hükümeti ne yapıyor. Varsa yoksa , AKP ve TAYYİP Erdoğan' dan hoşlanmayanların , hakaret edenlerin peşine düşmüş yıllardır. Kendileri iktidarı nasıl daha fazla sürdürür onun peşindeler. Kumpas , hukuksuzluk .... Kazak Hükümeti'ye uğraşmadan önce kendimize bakalım ilk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyin ~ 10 yıl önce
Yılda 4-5 defa giderim Kazakistana, Kazakistan böyleymiş şöyleymiş diye yazanlar bi gidip bi gidip baksın Alamataya Astanaya, Avrupanın çoğu ülkesinden daha zenginler, şehrin en az üçte birini de Türk şirketler inşaa etmiştir. Adamlar milli bi havayolunun en üst temsilcisini deporte ediyosa sormak lazım niye diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
to city boy ~ 10 yıl önce
Ya olay gerçekleşmiş,bu da bir gerçek. Deporte mi olmuş ülkeye mi girememiş ne fark eder.Sonuçta inşaat işçisi değil bu adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
City boy ~ 10 yıl önce
Evet kendisi buradan deport edilmemistir. Ve bilmeden olayi carpitmayin. Olayi sizin oturup oradan ahkam kestiginiz gibi degil. Koca koca adamlar ne hakkinda bile konistugunuzun farkinda degilsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SALİH ÇUBUK ~ 10 yıl önce
SELİM BEY İŞİNDE UZMAN DÜRÜST BİR KİŞİDİR. HABER YANLIŞ YAZILMIŞ. SINIR DIŞI EDİLMEMİŞ SINIRDAN İÇERİ ALINMAMIŞ. BUNLARIN İKİSİ AYRI KAVRAMLAR. KENDİSİNİ YILLARDIR TANIRIM. THY MÜDÜRLERİ İÇİNDE BAŞARI SIRALAMASINDA İLK ÜÇE GİRER. SANKİ BİR SUÇ İŞLEMİŞ DE SINIR DIŞI EDİLMİŞ GİBİ GÖSTERMEYİN LÜTFEN. HERKESİN ÇOLUK ÇOCUĞU VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 10 yıl önce
Böyle adamları işe alan Topçu Hava Yolları A350 yatan bakkalcının şirketi işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
City boy ~ 10 yıl önce
Cocuk cocuk cahilce yazmayin. Ben kazakistanda yasiyorum. Astana da . Thy mudurunude kismen bilirim. Cok duzgun Caliskan ve zeki bir insan. Vizesi ile ilgili durum da ne cahilliginden nede baska bir thy yanlisligindan . Bu ulkede yasasaniz bilirsiniz. Bir gun varsiniz bir gun yoksunuz . Biri sizinle ugrasmak istedigi zaman polise yada calisma bakanligina gider ve bir yazi yazar. Bir Gece bakmisssiniz deport olmussunuz. Burada insanlarin gururu ile oynayacaginiza acin internete bir gerceklere bakin. Bu ulkede calismak is yapmak ne bir anlamaya calisin. Insanlar hakkinda atip tutmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
:)))Guluyorum sadece guluyorum.Bu adamlar Mudur ha.Ya bakin yarihe boyle bir olay varmi?Sen Mudur olacaksin,Mudur oldugun ulkede iliskilerin boyle olacak.THY'nin Muduru bulundugu ulkede kultur atesesidir.Turkiye'yi temsil eder,tabii ki adamsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 10 yıl önce
Eskiden THY Müdürü yurtiçinde protokolde Vali'den sonra gelir,yutdışında ise Başkonsolostan.Bunu mübalaa etmiyorum,her ne kadar protocol listesindeki resmi sıralama böyle olmasa bile Müdür ilişkileriyle bunu sağlar ve kendini o konumda hissettirirdi.Ne olduda değişti?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000