08 Ocak 2019, Salı 17:04:31

THY merakla beklenen hattın açılış tarihini belirledi

Türk Hava Yolları Üretim Planlama Başkalığı uzun zamandır açılışı merak edilen bir dış hat noktasının tarifesini belirledi.
  • ilker in 1 uçak dolusu bedavacı vasıfsız tek hücreli topluluğu ile süren 2 tane ntv ve starın görgüsüzlükte hat safhaya varmış spikeri ve tüm içkileri birbirine katarak kusa kusa içki içen bakınca sadece ibret alınan canlılar. size ezeli ebedi olarak hakkım haramdır ahım üstünüzdedir kahhar ismince kahrolun.
  • Ucakta ucarken Meksika dalgasi organize edip basari ile uygulanirsa , ekstra portakal suyu servisi var. Bence kacirmayin.
  • Bu hat en çok Şeyma'ya yarar :)
  • Rakım 7.316 ft., 2.230 m........3.900 ve 3950 m. uzunlukta 2 pist.
  • Oralara kadar giden cogu kisi, hem Mexico City hem Cancun 'a gitmek isteyecektir.Bacaklardan sadece biri Aeromexico vs ile olacaktir. Yani ayni TK ucagiyla iki sehire sefer olsa da hos olmaasa da... Uzatmaya gerek yok konuyu bu kadar. Diger sirketler iki ayri ucak kaldiriyor bu noktalara neticede. Haaa sayet iddia edildigi gibi Isl, CDG ve Frankfurt 'un onune gecerse bir sey diyemem. "Hayallerde yasiyor bazi kimseler " diyebilirim yalnizca.
  • Yorumunuz
  • Seferler haftada 3 gün (İstanbul kalkışları Çarşamba, Cuma, Pazar; 20:55) ve 789'larla yapılacak. Çarşamba kalkan uçak Cuma sabahı İstanbul'a dönmüş olacak. Başlangıç tarihi 29 değil 21 Ağustos.
  • 787-9 ile olacak
  • 330 yapar 77 de ameliliğe devam
  • Anlamsiz olmus. Mexico city'den kim Cancun'a gidecek. Avrupadan direkt seferler var Cancun a. Us ya da Kanada'dan uculsa daha mantikli olur.

Türk Hava Yolları Üretim Planlama Başkalığı uzun zamandır açılışı merak edilen bir dış hat noktasının tarifesini belirledi.

Türk Hava Yolları, Mexico City'e düzenlenecek seferlerin 29 Ağustos 2019 tarihinde başlatılması kararını aldı.

Buna göre İstanbul-Mexico City-Cancun arasında gerçekleştirilecek seferler haftada 3 frekans olarak icra edilecek.

THY merakla beklenen hattın açılış tarihini belirledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

ibret alan ~ 5 yıl önce
ilker in 1 uçak dolusu bedavacı vasıfsız tek hücreli topluluğu ile süren 2 tane ntv ve starın görgüsüzlükte hat safhaya varmış spikeri ve tüm içkileri birbirine katarak kusa kusa içki içen bakınca sadece ibret alınan canlılar. size ezeli ebedi olarak hakkım haramdır ahım üstünüzdedir kahhar ismince kahrolun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arrivaa ~ 5 yıl önce
Ucakta ucarken Meksika dalgasi organize edip basari ile uygulanirsa , ekstra portakal suyu servisi var. Bence kacirmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cancun ~ 5 yıl önce
Bu hat en çok Şeyma'ya yarar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.city ~ 5 yıl önce
Rakım 7.316 ft., 2.230 m........3.900 ve 3950 m. uzunlukta 2 pist.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pakize ~ 5 yıl önce
Oralara kadar giden cogu kisi, hem Mexico City hem Cancun 'a gitmek isteyecektir.Bacaklardan sadece biri Aeromexico vs ile olacaktir. Yani ayni TK ucagiyla iki sehire sefer olsa da hos olmaasa da... Uzatmaya gerek yok konuyu bu kadar. Diger sirketler iki ayri ucak kaldiriyor bu noktalara neticede. Haaa sayet iddia edildigi gibi Isl, CDG ve Frankfurt 'un onune gecerse bir sey diyemem. "Hayallerde yasiyor bazi kimseler " diyebilirim yalnizca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YoRUM GÖNDER ~ 5 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 5 yıl önce
Seferler haftada 3 gün (İstanbul kalkışları Çarşamba, Cuma, Pazar; 20:55) ve 789'larla yapılacak. Çarşamba kalkan uçak Cuma sabahı İstanbul'a dönmüş olacak. Başlangıç tarihi 29 değil 21 Ağustos.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787-9 ~ 5 yıl önce
787-9 ile olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin ~ 5 yıl önce
330 yapar 77 de ameliliğe devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77fo ~ 5 yıl önce
Kesinlikle
Rezalet ~ 5 yıl önce
Anlamsiz olmus. Mexico city'den kim Cancun'a gidecek. Avrupadan direkt seferler var Cancun a. Us ya da Kanada'dan uculsa daha mantikli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırdı ~ 5 yıl önce
Bu şekildeki “via” uçuşlarda bir anlaşma söz konusu değilse (örn:AB) ara noktadan yolcu alınabildiğini zannetmiyorum.
crew ~ 5 yıl önce
tek zeki sensin sanirim.Uretim planlama baskanligina gec veya idea da fikirde bulun odul alirsin
mafaky ~ 5 yıl önce
Mexico City ile Canjun arasında TK'ya yolcu/kargo hakkı verileceğini zaten hiç sanmam. Ancak Mexico City havalimanının epeyce yüksek irtifada olması nedeniyle, oradan MTOW ile kalkacak bir geniş gövdeli İstanbul'a erişemiyor. Atlantik üzerinde havadan yakıt ikmali de yapılamayacağına göre, Mexico City'e gelen uçak orada yakıt ikmali yapacak ve en mantıklı meydan (ve ayrıca turistik bir merkez) olan Canjun'a uçacak. Orada yeniden yakıt ikmali yapılacak ve uçak bundan sonra İstanbul'a hareket edecek. IST-BOG-PTY-IST veya IST-HAV-CCS-IST üçgen seferlerinin bir benzeri uygulanacak.
IST TK ~ 5 yıl önce
Haklısın kardeş, bizimki de tam saçmalık olmuş. Mexico City-Cancun yolcu taşımak için ta buralardan uçak kaldırıyoruz. İşte havacılıktan anlamayınca insan böyle saçmalıklar yapabiliyor. Hemen düzeltelim hattı...
Xx ~ 5 yıl önce
Cahil insan Cancun mecburiyetten cunku Mexico city yuksek rakim da oldugu icin o yuzden donusler çift motorlu ucakla yapilamiyor anladin mi Cahil?
Km ~ 5 yıl önce
Sayın bilgili, cancuna gidenlerin tamamı veya çoğu uçağa İstanbul'dan binecek zaten. İlginize...
ABC ~ 5 yıl önce
Zaten Avrupadan Meksika’ya gitmek için İstanbul’dan aktarma yapmak pek mantıklı olmuyor. Doğudan gelen yolcu için mantıklı İstanbuldan aktarma yapmak.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000