24 Nisan 2015, Cuma 12:30:33

'THY LUFTHANSA İÇİN BÜYÜK TEHDİT'

Alman Telekom'un internet sitesinde yeralan bir haberde THY'nin dünyayı fethetmek istediği ve Lufthansa için büyük bir tehdit oluşturduğu belirtildi.
  • Elbette Thy batmasın isterim ama büyüme plansız bir şekilde ilerliyor. Üstyapı yani filo ve destinasyonlar çok iyi ama altyapı yani yönetim yapısı yer hizmetleri vasat derecede. Umarım yeni yönetimle bu düzelir. Ayrıca Lufthansa ve Thy rekabet içine girmektense Air France -KLM gibi ortak firma olsunlar çok isterim.
  • Bu yorumları yazan bir grup insanın milliyetlerinden şüphe ediyorum. "THY battı!" diye haber görse kalkıp göbek atacak bir tayfa var. Hangi şirkette çalışıyor olursanız olun bu iş patlarsa hepimizin başına patlar. Mazallah THY'nin başarısız olacağı bir durumda Türk sivil havacılığı batar. Kafanızı kaldırın da biraz etrafınıza bakın; Hepimiz o veya bu şekilde aynı gemideyiz...
  • Galiba Almanin birisi bos kalinca biraz makara yapayim demis. Ne alaka ya.... Emirates, BA, AF, KLM de korkuyormuymus?
  • bomba momba koyup sabote etmeyin de başka şey istemez
  • Lufthansa uçakları tk ya göre çok eskidi artık. %100 doluluk malesef çoğu hattında yok, ha tk da da yok ama eğer iki uçağa da bindiyseniz gerçekten otobüs gibi geldiğini görürsünüz lufthansa uçaklarının. Lufthansa bir süredir küçülmeye gidiyor. Dış istasyonlarına uçtuğu noktaları ya azaltıyor ya da kendi yavru firmalarına devrediyor. Zirvede kalmak kolay değil, elbet ineceklerdi ...
  • Arkadaslar bir google girin Lufthansa wikipedia ya bir bakin lütfen Bir de THY wikipedia ya bakin aradaki farki siz bulun tskler
  • LUFTHANSA NIN BUSINESS KOLTUKLARINI GÖRÜNTÜ DE ONDAN SONRA THY'NİN KIL METİN ANLATIM. EKONOMİ SINIFI ile AYNI
  • Güzel kandırmışlar bizi ne güzel dalga geçiyorlar sektörü bilmeyen birinin çok kolay yiyebileceği numaralar bunlar :)
  • Thy Ekonomi sınıfında ezer geçer doğruya doğru ama o business class koltukları yenilenmedikçe Thy business tam bir business değil. 2-3-2 ve 2-2-2 dizilimli business class yerine 1-2-1 dizilimi olmalı. Ayrıca Premium economy I kaldırıp kolaya kaçmak yerine tüm uçaklara koyulsa Thy o zaman baya zorlar bence.
  • Hahaha diyen arkadaşın zoruna gitmiş, sen uçağa bile bindin mi acaba?

Alman Telekom'un internet sitesinde yeralan bir haberde THY'nin dünyayı fethetmek istediği ve Lufthansa için büyük bir tehdit oluşturduğu belirtildi.

Alman Telekom'un internet sitesinde yayınlanan haberde, 'Official Airline Guide' kaynak verilerek THY'nin dünyanın diğer havayollarının hepsinden daha çok ülkeye uçuş seferleri bulunduğunu ve THY'nin sayıyı daha da artırmak istediği bildirildi.

Böylece THY'nin Alman hava yolları Lufthansa ve ona bağlı diğer hava yolu şirketleri için bir tehdit oluşturduğu, İstanbul'de yeni inşaa edilen dev havaalanının Almanya'nın Bavyera Eyaletindeki yaklaşık 80 kmkare genişliğindeki 'Chiemsee' gölü kadar büyük olduğu kaydedildi.

Alman Telekom'un haberinde, THY'nin bir zamanlar Lufthansa tarafından 'Star Alliance' kapsamında teşvik edilerek desteklendiği, şimdi ise bir tehdide dönüştüğü öne sürüldü. On yıl önce yalnızca mecbur olanların THY ile uçtuğu, şimdilerde ise 'Skytrax' tarafından 4 kez peşpeşe Avrupa'nın en iyi havayolu seçildiği belirtildi.

THY'nin toplam 223 Uluslar arası menzile uçuş yaptığı, dev boyutlu uçuş ağının yanısıra, uygun fiyatları dolayısıyla da THY'nin tercih edildiği vurgulandı. 2014 yılında THY'nın net karını iki katından fazlasına çıkararak, 648,7 milyon Avro kazandığı bildirildi. (Dünya Bülteni)

'THY LUFTHANSA İÇİN BÜYÜK TEHDİT'

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

~ 9 yıl önce
Elbette Thy batmasın isterim ama büyüme plansız bir şekilde ilerliyor. Üstyapı yani filo ve destinasyonlar çok iyi ama altyapı yani yönetim yapısı yer hizmetleri vasat derecede. Umarım yeni yönetimle bu düzelir. Ayrıca Lufthansa ve Thy rekabet içine girmektense Air France -KLM gibi ortak firma olsunlar çok isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aero.turco ~ 9 yıl önce
Bu yorumları yazan bir grup insanın milliyetlerinden şüphe ediyorum. "THY battı!" diye haber görse kalkıp göbek atacak bir tayfa var. Hangi şirkette çalışıyor olursanız olun bu iş patlarsa hepimizin başına patlar. Mazallah THY'nin başarısız olacağı bir durumda Türk sivil havacılığı batar. Kafanızı kaldırın da biraz etrafınıza bakın; Hepimiz o veya bu şekilde aynı gemideyiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Galiba Almanin birisi bos kalinca biraz makara yapayim demis. Ne alaka ya.... Emirates, BA, AF, KLM de korkuyormuymus?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 9 yıl önce
bomba momba koyup sabote etmeyin de başka şey istemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 9 yıl önce
Lufthansa uçakları tk ya göre çok eskidi artık. %100 doluluk malesef çoğu hattında yok, ha tk da da yok ama eğer iki uçağa da bindiyseniz gerçekten otobüs gibi geldiğini görürsünüz lufthansa uçaklarının. Lufthansa bir süredir küçülmeye gidiyor. Dış istasyonlarına uçtuğu noktaları ya azaltıyor ya da kendi yavru firmalarına devrediyor. Zirvede kalmak kolay değil, elbet ineceklerdi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birsey olmaz bance ~ 9 yıl önce
Arkadaslar bir google girin Lufthansa wikipedia ya bir bakin lütfen Bir de THY wikipedia ya bakin aradaki farki siz bulun tskler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
LUFTHANSA NIN BUSINESS KOLTUKLARINI GÖRÜNTÜ DE ONDAN SONRA THY'NİN KIL METİN ANLATIM. EKONOMİ SINIFI ile AYNI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Güzel kandırmışlar bizi ne güzel dalga geçiyorlar sektörü bilmeyen birinin çok kolay yiyebileceği numaralar bunlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Thy Ekonomi sınıfında ezer geçer doğruya doğru ama o business class koltukları yenilenmedikçe Thy business tam bir business değil. 2-3-2 ve 2-2-2 dizilimli business class yerine 1-2-1 dizilimi olmalı. Ayrıca Premium economy I kaldırıp kolaya kaçmak yerine tüm uçaklara koyulsa Thy o zaman baya zorlar bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hahaha diyen arkadaşın zoruna gitmiş, sen uçağa bile bindin mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000