28 Ağustos 2012, Salı 12:03:05

THY KABİNE REKOR BAŞVURU

Türk Hava Yolları’nın kabin memuru alım ilanınta üç günde 18 bin kişi rekor başvuruda bulundu.
  • Sözler kolayca yapılabilir, ancak kolayca yerine getirilemez. Bu, Dr.Akpada'nın sevgilimi 48 saat içinde bana geri getireceğini söylediğinde aklımdan geçen ilk şeydi. Ama sevgilimden bir çağrı aldığımda şok olduğumu söylemeliyim ve beni terkettiğinden ve onu geri almam için bana yalvardığı için özür diliyor. Bunlar, Dr.Akpada ile iletişime geçtiğinizde, e-posta yoluyla watssap +27844130246 iletişim bilgilerini kullanarak elde ettiğiniz avantajlar arasındadır: ([email protected])
  • Arkadaşlar sınavda Ne soruyorlar lütfen yardımcı olun
  • 4 subat görüsmeye cagırılan var mı?
  • Arkadaşlar merhaba , ben internet üzerinden başvuru yaptım kaç gün sonra ingilizce sınavına girerim yardımcı olur musunuz ?
  • arkadaşlar çarşamba günü hosteslik için ing. sınavına çağırılan var mı?
  • arkadaslar thy basvuru formunda eğitim bilgisi kısmında hata yaptım. yuksek lısans yazan yeri, ön lisans okulumu yazdım. nasıl duzeltme yaparım. eger duzeltme yapamazsam basvurum gecersız mı sayılır?
  • Merhaba thy a.o dan mesaj aldim kabin memurluguna basvru yapmistim msjda kisisel e mail adrsnizi kontrol edin yaziyor sanrm mail adresmi yanls yazdm thy ye mail olarak nasl ulasablrm ya da ne yapmam gerekr ltfn yardim :(
  • Arkadaslar ben boyumu 1.61 dıye bılıyorum. 2 cm az ölctuklerınde 159 falan cıkıyor buna göz yumarlar mı yanı 2 cm az ölctüklerinde 159 yada 158 ciksa elenirmiyim ??
  • Arkadaşlar merhaba, şu anda eğitimin 3. haftasındayım, süreçlerden biraz bahsetmek istiyorum. herkes için farklı oluyor ama beni ingilizce sınavından 1 hafta sonra mülakata çağırdılar. ondan bir hafta sonra da eğitim daveti geldi. mülakata kesinlikle gömlek etek pantolon vs. ciddi bir şekilde gidin, kısa elbise giymiş bi kızı hemen o gün elediler ki normalde biz size dönüş yapıcaz diyorlar. boyda iki cm az ölçtükleri doğru ama kilo pek önemli değil sanırım (aşırı değilse) eğitimde balık etli kızlar var. sonra sırasıyla türkçe ingilizce ve psikoloji mülakatı var. ingilizce ve psikoloji çok rahat..ingilizcede spontan gelişiyor, mesleğinle, ailenle ilgili sorular soruyor ve uzun cevap vermene fırsat vermiyor. daha çok o konuşup senin anlamana bakıyor.psikoloji sohbet tadında.. türkçe mülakat bi tık daha zor, kendini, eğitimini anlatıyorsun bu işi neden istediğin konusunda biraz üstüne geliyorlar, bize ne verebilirsin, hatta thy geçmişi, yön. kur. başkanı falan bilseniz artı puan
  • ya mulakata girenler neden uğramıyo buralara :( blgi verse keşke birileri

 

İki yıl üst üste Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları, gençlerin kariyer hedefleri arasında da en gözde şirketlerden biri haline geldi.  Yaklaşık 5 bin 500 kabin memurunun çalıştığı şirketin, yeni kabin memuru almak için açtığı ilana rekor başvuruda bulunuldu.

THY’ye ait internet sitesinden yapılan kabin memuru alım ilanına, üç günde 18 bin kişi başvurdu. Toplam 200 civarında kabin memurunun alınacağı belirtilirken başvuruların, son güne kadar daha da artacağı kaydedildi.

THY’den edinilen bilgiye göre kabin memuru alımı için son başvuru gününün Cuma olduğu bildirildi. Yeni alınacak kabin ekipleri de part time olarak görevlendirilecek. Altı ay süreli sözleşme yapılacak ve iki sözleşme sonunda Toplu İş Sözleşmesine dahil edilecek kabin memurları bin 700 TL maaş ile işbaşı yapacak.


İşte THY’nin alacağı Bay ve Bayan Kabin Memuru Adaylarında Aranan Şartlar

Ön Koşullar:
T.C. uyruklu olmak
En az lise veya dengi okul mezunu olmak (Yurtdışında eğitim görmüş adaylar için denklik belgesi ibraz edilmesi zorunludur)
İyi derecede İngilizce bilmek
THY A.O.’nun öngördüğü ilde ikamet etmeyi kabul etmek
01.01.1983 ile 31.12.1990 tarihleri arası doğumlu olmak
Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak
Erkek adaylar için; askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş olmak
Sağlık ve Fiziki Koşullar
Bayanlarda 160-180 cm.arası boya sahip olmak
Erkeklerde 170-190 cm.arası boya sahip olmak
Boy ve kilo arasında uygun farklılıkta olmak (Ölçümler THY tarafından veya THY’nin belirleyeceği kurum/kuruluşlarca yapılacaktır)
Sağlık durumu uçuşa müsait olmak (THY’nin yönlendireceği sağlık kurumlarından sağlık durumunun uçuşa uygun olduğuna dair rapor almak)
Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik, sicil yetersizliği veya sağlık nedeniyle ayrılmamış olmak

THY KABİNE REKOR BAŞVURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (1420)

voirel ~ 6 yıl önce
Sözler kolayca yapılabilir, ancak kolayca yerine getirilemez. Bu, Dr.Akpada'nın sevgilimi 48 saat içinde bana geri getireceğini söylediğinde aklımdan geçen ilk şeydi. Ama sevgilimden bir çağrı aldığımda şok olduğumu söylemeliyim ve beni terkettiğinden ve onu geri almam için bana yalvardığı için özür diliyor. Bunlar, Dr.Akpada ile iletişime geçtiğinizde, e-posta yoluyla watssap +27844130246 iletişim bilgilerini kullanarak elde ettiğiniz avantajlar arasındadır: ([email protected])

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seda ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar sınavda Ne soruyorlar lütfen yardımcı olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beste ~ 8 yıl önce
4 subat görüsmeye cagırılan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Miray ~ 8 yıl önce
Evet bende 4 şubatta gireceğim dynede
Miray ~ 8 yıl önce
Evet bende 4 şubatta gireceğim dynede
Müjgan ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar merhaba , ben internet üzerinden başvuru yaptım kaç gün sonra ingilizce sınavına girerim yardımcı olur musunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorceress ~ 9 yıl önce
arkadaşlar çarşamba günü hosteslik için ing. sınavına çağırılan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
statiq ~ 9 yıl önce
arkadaslar thy basvuru formunda eğitim bilgisi kısmında hata yaptım. yuksek lısans yazan yeri, ön lisans okulumu yazdım. nasıl duzeltme yaparım. eger duzeltme yapamazsam basvurum gecersız mı sayılır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kararsiz ~ 10 yıl önce
Merhaba thy a.o dan mesaj aldim kabin memurluguna basvru yapmistim msjda kisisel e mail adrsnizi kontrol edin yaziyor sanrm mail adresmi yanls yazdm thy ye mail olarak nasl ulasablrm ya da ne yapmam gerekr ltfn yardim :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şirine ~ 11 yıl önce
Arkadaslar ben boyumu 1.61 dıye bılıyorum. 2 cm az ölctuklerınde 159 falan cıkıyor buna göz yumarlar mı yanı 2 cm az ölctüklerinde 159 yada 158 ciksa elenirmiyim ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sefa ~ 5 yıl önce
İNGİLİZCEM YOK AMA MÜLAKATA DAVET MAİLİ GELDİ CV DE YAZMIŞTIM İNGİLİZCEM YOK SADECE ARAPÇAM VAR DEDİM BUNA RAGMEN DAVET MAİLİ GELDİ İNGİLİZCEDEN ELENİRMİYİM MÜLAKATA GİTSEMMİ
niepce ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar merhaba, şu anda eğitimin 3. haftasındayım, süreçlerden biraz bahsetmek istiyorum. herkes için farklı oluyor ama beni ingilizce sınavından 1 hafta sonra mülakata çağırdılar. ondan bir hafta sonra da eğitim daveti geldi. mülakata kesinlikle gömlek etek pantolon vs. ciddi bir şekilde gidin, kısa elbise giymiş bi kızı hemen o gün elediler ki normalde biz size dönüş yapıcaz diyorlar. boyda iki cm az ölçtükleri doğru ama kilo pek önemli değil sanırım (aşırı değilse) eğitimde balık etli kızlar var. sonra sırasıyla türkçe ingilizce ve psikoloji mülakatı var. ingilizce ve psikoloji çok rahat..ingilizcede spontan gelişiyor, mesleğinle, ailenle ilgili sorular soruyor ve uzun cevap vermene fırsat vermiyor. daha çok o konuşup senin anlamana bakıyor.psikoloji sohbet tadında.. türkçe mülakat bi tık daha zor, kendini, eğitimini anlatıyorsun bu işi neden istediğin konusunda biraz üstüne geliyorlar, bize ne verebilirsin, hatta thy geçmişi, yön. kur. başkanı falan bilseniz artı puan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mara ~ 11 yıl önce
ya mulakata girenler neden uğramıyo buralara :( blgi verse keşke birileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000