24 Temmuz 2014, Perşembe 17:45:15

THY KABİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİDİYOR

AirportHaber’in geçtiğimiz günlerde THY’nin Comfort Class uygulamasında değişikliğe gideceğini okuyucularına duyurmasından sonra şirket yeni uygulamayı bugün resmen duyurdu.
  • Shanghai uçuşlarında Comfort Class sınıfının kaldırılması tambir rezalet hiç güzel bir uygulama olmamış bunu yapanlar bir daha düşünsünler lütfen bu yüzden önce Guangzhou şehrine gitmek zorunda kalıyoruz azmı kardeşim 10 saat ekonomi sınıfı koltuklarda sıkışıp kalıyoruz çok ama çok kötü olmuşşşşşşşşş..
  • Biz Houston'dan comfort class 'in kaldirilmadisini istemiyoruz ve umariz bununla ilgili guzel gelismeler olur .
  • Ee bardakta durdugu gibi durmaz tabi. Sen ne içiyor ne soluyorsun kardeş? Bu sana semer olmuyor rahatsan bu senın bıleceğin iş. Ha Kabin ekibi değilde kokpitsen zaten sizin durum bizden vahim hiç konuşma! Burda be grev ne 305 mevzu bahısken konuyu buraya getırmen sanki sendika agızlı olmanı düşündürüyor. Buda eski yaraları acıtıyor tabi. Ama konu kabinse; biz grev olmadanda ses yukseltırız sen hiç merak etme. Ya kHB çıkıp bu yolcuya kaç uçulacak , 1 fazla varmı yokmu acıklar yada kabin yerı geldığınde o makama gereğini hatırlatır!
  • Canım benim kabin ekibiyle alakası yok diyen kamilll! Comfort kalkınca yer fazlasından dolayı ekonomi artacak! Busınes bunlarda zaten daha fazla! Eee noldu kamill? l bir KM a düşen yolcu sayısı? Arttı dimi? İşte bu olay yıne kabin ekibine bir kamburdur. Vur abalıya nasılsa biz biz olduktan sonra SEMER vuran çok olur. KHB bu konuya hayır öyle olmayacak desınde gorelim? Sessiz kalma Nevin Çolak öyle olacak mı olmayacakmı? Kaç uçulacak?
  • Siz uyuyun bu karar coktan alınmıştı. Bir de AirPort haberin herseyden haberi oluyor demişlerdi
  • 2 tane aynı konfigürasyondan 77 geliyor bu ay, 1 i houstona verilecek , diğeri ne olcak ? Bhoustondan indiğinde gece bir uçuş yapacak mı uzak doğuya ?
  • 340 lar ekonomik ömürlerini Çoktan doldurdular ama hala servisteler.Dubai uçuşunda Ístanbul uçağı ile uçtum,bir daha 340 a rastlarsam MR raporuna bakıcağım.
  • Kafaya bak! - "turist ölmesin, vatandaş ölsün" Sırf bu mantık bile, kişinin uçuş lisansını direkt elinden almak için geçerli bahane olmalı.
  • Hayirlisi olsun kabin ekibine sevgiler onlar candir-
  • A340 lar bence anadolujete verilmeli ve sadece belli hatlarda uçurulmalı, mesela SAW-EDO ist-balıkesir ya da SAW-ESB. Zaten full uçuyor bu hatlar, hem bşy olurda uçak düşmüş falan olursa en azından iç hatta düşmüş oluruz, turistler ölmemiş olur diye düşünüyorum.Kaptan Leman

AirportHaber’in geçtiğimiz günlerde THY’nin Comfort Class uygulamasında değişikliğe gideceğini okuyucularına duyurmasından sonra şirket yeni uygulamayı bugün resmen duyurdu.

Türk Hava Yolları’nın geçtiğimiz günlerde filosuna kattığı TC-JJR kuyruk tescilli uçağının kabin içinin, diğer Boeing 777 tipi uçaklardan farklı olarak dizayn edildiği ortaya çıkmıştı. THY filosunda bulunan diğer Boeing 777 tipi uçaklarda 28 business class, 63 comfort class ve 246 ekonomi class olmak üzere toplam 337 yolcu kapasiteli olduğu bilinirken THY filosuna yeni katılan uçakta iki sınıf olarak kabin içi dizayn edildi.

Filoya yeni katılan TC-JJR kuyruk tescilli Boeing 777 tipi uçakta, 49 business class ve 300 ekonomi class koltuğu olmak üzere toplamda 349 koltuk yer aldı. THY’nin büyük umutlarla bir kaç yıl önce uygulamaya koyduğu ancak çeşitli sebeplerle bir süredir vazgeçmek istediği konuşulan comfort class uygulamasının yeni uçakla birlikte kaldırılacağı ifade edilirken, bu ara sınıfın kaldırılmasıyla uçağın yolcu kapasitesi de 12 kişi daha arttı.

AirportHaber’in okuyucularına duyurduğu bu haberin ardından THY kabin içi değişikliğe gideceğini bugün resmen duyurdu. THY’den yapılan açıklamada, “Houston, Şangay ve Hong Kong noktalarımızda “Comfort” kabin satışı bitecek. Sao Paulo, Buenos Aires, Guangzhou ve Seoul noktalarımızda “Comfort” kabin satışı başlayacaktır” denildi.

İŞTE THY PLANLAMA BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YAPILAN O DUYURU

THY KABİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

North Star ~ 9 yıl önce
Shanghai uçuşlarında Comfort Class sınıfının kaldırılması tambir rezalet hiç güzel bir uygulama olmamış bunu yapanlar bir daha düşünsünler lütfen bu yüzden önce Guangzhou şehrine gitmek zorunda kalıyoruz azmı kardeşim 10 saat ekonomi sınıfı koltuklarda sıkışıp kalıyoruz çok ama çok kötü olmuşşşşşşşşş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Little rock ~ 10 yıl önce
Biz Houston'dan comfort class 'in kaldirilmadisini istemiyoruz ve umariz bununla ilgili guzel gelismeler olur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duble ~ 10 yıl önce
Ee bardakta durdugu gibi durmaz tabi. Sen ne içiyor ne soluyorsun kardeş? Bu sana semer olmuyor rahatsan bu senın bıleceğin iş. Ha Kabin ekibi değilde kokpitsen zaten sizin durum bizden vahim hiç konuşma! Burda be grev ne 305 mevzu bahısken konuyu buraya getırmen sanki sendika agızlı olmanı düşündürüyor. Buda eski yaraları acıtıyor tabi. Ama konu kabinse; biz grev olmadanda ses yukseltırız sen hiç merak etme. Ya kHB çıkıp bu yolcuya kaç uçulacak , 1 fazla varmı yokmu acıklar yada kabin yerı geldığınde o makama gereğini hatırlatır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil e ~ 10 yıl önce
Canım benim kabin ekibiyle alakası yok diyen kamilll! Comfort kalkınca yer fazlasından dolayı ekonomi artacak! Busınes bunlarda zaten daha fazla! Eee noldu kamill? l bir KM a düşen yolcu sayısı? Arttı dimi? İşte bu olay yıne kabin ekibine bir kamburdur. Vur abalıya nasılsa biz biz olduktan sonra SEMER vuran çok olur. KHB bu konuya hayır öyle olmayacak desınde gorelim? Sessiz kalma Nevin Çolak öyle olacak mı olmayacakmı? Kaç uçulacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Double Kamil ~ 10 yıl önce
Arkadaşım çok ama çok boş konuşmuşsun belki haklı olsanda neden mi? O zaman zamanında hakkını(zı) adam olup savunsaydınız bu fırsat size verildi dimi? Hem arkadaşlarını satıp hemde bu şekilde isyan etmen çok ama çok anlamsız onun için sen Kamil değil Kamil'in önde bayrak sallıyanısın bence daha fazla konuşmada 777 ist-jfk'yı sana tek başına gidip geleceksin dedikleri günler gelmeden bunada şükret Kamil:)
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Siz uyuyun bu karar coktan alınmıştı. Bir de AirPort haberin herseyden haberi oluyor demişlerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş mu duraca ~ 10 yıl önce
2 tane aynı konfigürasyondan 77 geliyor bu ay, 1 i houstona verilecek , diğeri ne olcak ? Bhoustondan indiğinde gece bir uçuş yapacak mı uzak doğuya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ender Yüksel ~ 10 yıl önce
340 lar ekonomik ömürlerini Çoktan doldurdular ama hala servisteler.Dubai uçuşunda Ístanbul uçağı ile uçtum,bir daha 340 a rastlarsam MR raporuna bakıcağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lemanyak ~ 10 yıl önce
Kafaya bak! - "turist ölmesin, vatandaş ölsün" Sırf bu mantık bile, kişinin uçuş lisansını direkt elinden almak için geçerli bahane olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayirlisi olsun kabin ekibine sevgiler onlar candir-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 10 yıl önce
Len len olm kabin ekibiyle ne ilgisi var Kamil:) haberin resminin üzerindeki yazıya bakıp okumadan yorum yazmış:)
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
A340 lar bence anadolujete verilmeli ve sadece belli hatlarda uçurulmalı, mesela SAW-EDO ist-balıkesir ya da SAW-ESB. Zaten full uçuyor bu hatlar, hem bşy olurda uçak düşmüş falan olursa en azından iç hatta düşmüş oluruz, turistler ölmemiş olur diye düşünüyorum.Kaptan Leman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRAVO ~ 10 yıl önce
Hemsho bu ne akil yaaaa...BRAVO.... Bundan sonra dünya nüfus planlamasini sen yap olurmu !!! Sen 3-4 tane A340 ile bu isi cözersin !!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000