12 Haziran 2017, Pazartesi 12:39:54

THY istedi, TAI kaptı!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Uçuş Operasyon Daire Başkan vekili Oğuzhan Kabakçı görevinden istifa etti. Kabakçı’nın yeni adresi Tai oldu.
  • Umarim giden yoneticinin aksine, adaletli, bulundugu koltugu dolduran, müdür ne derse dogrudur demeyen, tarafsiz bir yonetici gelir.
  • http://m.airporthaber.com/havacilik-haberleri/o-transfere-feto-engel.html
  • İNŞALLAH KALİTEDEKİ ÇİFTE STANDARTLARI , ARADAKİ MAAŞ UÇURUMLARINI DÜZELTİR.PERSONELİN HUZURU HERŞEYDEN ÖNEMLİ OLMALI.
  • Sen neymişsin be abi...AAAAAAA...AAAAAAAAAAA
  • Sevgili asker büyüklerim, tosun paşalarım. Bu ülkenin kahraman Atatürkçüleri. Zamanında TAI'yi kurarken bugünleri görmüş olmalısınız. Bu işe alış tekniğini TAI'de sizler icad etmiştiniz. Tüm devreleriniz, onların çoluğu-çocuğu doluşuyordu TAI'ye. Şimdi herkes istifade ediyor maşallah. Layık olduğunuz şekilde yaşayın şimdi orada. Hayırlı olsun hepinize.
  • Sağlam karakterli, temsil kabiliyeti üst düzeyde, insan ilişkileri sorunsuz kimseye yeni görevinde başarılar dilerim
  • Başarılı ve tüm sektörü aydınlatıcı çalışmaları nedeni ile teşekkür eder,yeni görevinde başarılar dilerim şahsım adına...
  • Oğuzhan Bey e bizlere gösterdiği hoşgörü,yardım ve iyi niyetleri için teşekkür ediyorum. yeni görevinde başarılar dilerim.
  • SHGM çok başarılı ve çözüm odaklı bir bürokratını kaybetmiş. TAİ için büyük bir kazanç, SHGM için büyük bir kayıp. Kendisine yeni görevinde başarılar.
  • Butun iyi adamlar ya emekli yada baska yerlere gidiyor haklarida . Thy kimlerin eline kaliyor :)

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Uçuş Operasyon Daire Başkan vekili Oğuzhan Kabakçı görevinden istifa etti. Kabakçı’nın yeni adresi Tai oldu.


Türk Hava Yolları eski Genel Müdürü Temel Kotil’in göreve gelmesinden sonra özellikle THY’den transfer ettiği isimlerle dikkat çeken Tai, bu kez SHGM’den bir ismi transfer etti.

Yaklaşık 12 yıldan bu yana SHGM’de görev yapan Uçuş Operasyon Daire Başkan vekili Oğuzhan Kabakçı’nın bir süredir Türk Hava Yolları’na geçeceği konuşuluyordu. SHGM eski Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin THY genel müdürlüğüne gelmesinden sonra Kabakçı ile çalışmak için girişimde bulunduğu ancak genç bürokratın tercihini TAİ’den yana kullandığı öğrenildi.

SHGM’de Kabakçı’dan boşalan koltuğa kimin oturacağı ise henüz netleşmedi.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY istedi, TAI kaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Misafir ~ 7 yıl önce
Umarim giden yoneticinin aksine, adaletli, bulundugu koltugu dolduran, müdür ne derse dogrudur demeyen, tarafsiz bir yonetici gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 7 yıl önce
http://m.airporthaber.com/havacilik-haberleri/o-transfere-feto-engel.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QUALITY ~ 7 yıl önce
İNŞALLAH KALİTEDEKİ ÇİFTE STANDARTLARI , ARADAKİ MAAŞ UÇURUMLARINI DÜZELTİR.PERSONELİN HUZURU HERŞEYDEN ÖNEMLİ OLMALI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KPT ~ 7 yıl önce
Sen neymişsin be abi...AAAAAAA...AAAAAAAAAAA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ak ~ 7 yıl önce
ABİ herhalde,bu kadar el üstünde olduğuna göre.
Askerlere hayırlı olsun ~ 7 yıl önce
Sevgili asker büyüklerim, tosun paşalarım. Bu ülkenin kahraman Atatürkçüleri. Zamanında TAI'yi kurarken bugünleri görmüş olmalısınız. Bu işe alış tekniğini TAI'de sizler icad etmiştiniz. Tüm devreleriniz, onların çoluğu-çocuğu doluşuyordu TAI'ye. Şimdi herkes istifade ediyor maşallah. Layık olduğunuz şekilde yaşayın şimdi orada. Hayırlı olsun hepinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Bu yorumdan rahatsız oldum. TSK ve mensuplarını aşağılamayı; bununla kalmayıp Atatürk ve Atatürkçüleri de dahil ederek, bu ülkenin kurucu Cumhurbaşkanına hakaret içeren bu yazıyı yayınlayan Airporthaber editörünü de kınıyorum. Hem yorum diyemeyeceğim, sadece hakaret etmeyi, halkın gözünde -haşa- TSK ve Atatürk'e hakaret ederek aşağılamayı amaç edinmiş bu yazının derhal kaldırılmasını, sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyorum. Yazı yazana da, koyana da hayırlı olsun...
veli ~ 7 yıl önce
Asker demeseydin iyidi..Doğrusu paşa olaydı..
Vatandaş ~ 7 yıl önce
İkazımı dikkate almamaya devam edin. Suç duyurusunda bulunacağım. Hem TSK ve Atatürk'ün manevi şahsına hakaretten; hem de basın yayın yolu ile bunu yayınlamaktan. Size de hayırlı olsun.
Hamis ~ 7 yıl önce
Sağlam karakterli, temsil kabiliyeti üst düzeyde, insan ilişkileri sorunsuz kimseye yeni görevinde başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uymluluk İzleme Md. ~ 7 yıl önce
Başarılı ve tüm sektörü aydınlatıcı çalışmaları nedeni ile teşekkür eder,yeni görevinde başarılar dilerim şahsım adına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip Planlamacı. ~ 7 yıl önce
Oğuzhan Bey e bizlere gösterdiği hoşgörü,yardım ve iyi niyetleri için teşekkür ediyorum. yeni görevinde başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SM ~ 7 yıl önce
SHGM çok başarılı ve çözüm odaklı bir bürokratını kaybetmiş. TAİ için büyük bir kazanç, SHGM için büyük bir kayıp. Kendisine yeni görevinde başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdi ~ 7 yıl önce
Butun iyi adamlar ya emekli yada baska yerlere gidiyor haklarida . Thy kimlerin eline kaliyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000