31 Ekim 2017, Salı 15:01:17

THY ile Türk Kızılayı'ndan dev iş birliği

Türk Hava Yolları, Türk Kızılayı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek İnsanlığın Gücü (Power of humanity) organizasyonunun resmi ulaşım sponsoru oldu.
  • Bütün şirket ve devletler duyarlı olmalı. Bu yardımı eleştirenler biraz vicdan lütfen.
  • İnsanlar katlediliyor, siz hala zam diyorsunuz gerçekten inanamıyorum. Çok sevindim bu kadar olacağını tahmin etmezdim, aza tamah etmeyen çoğu bulamaz ne güzel demişler! Şirketimle ve arkadaşlarımla bir kez daha gurur duydum.
  • Ülkenin haline bak samanı bile ithal eder duruma geldik. Halk açlık sınırında yaşıyor. Sonra da Kızılaya yardım. Kızılay bize yardım etsin. Buna ayranı yok içmeye..... derler
  • Devlet kurumlari uzerinden bir kurus yardim yollamam
  • Siz bizim hakkımız olanı verin önce sonra biz kendı cebımızden verelım yardımımızı yazık ya
  • Etler Sırbistan'dan..Dev işbirliği..Kasap Miloseviç'ten helal kesim Afiyet olsun ... Koş Sevim, reklamlar başladı..
  • Sn Ayci , Sizler fetocu olmayan personeli fetocu diye atıp işimizi ,itibarımizı gaspederek en büyük insanlık suçu işledini ya.. Bundan sonra insanlık adına ne yapsaniz reklamdan öteye gitmez. Zira sizde merhamet ,adalet duyguları tahrip olmuş,vicdaniniz tefessuh etmiş. Yakin zamanda inşaallah Yaradan sizin de hakettiginizi size verecek .
  • Kım neyı nezaman acıklıyacak Vaad edılen fark odemelerı nezaman yapılacak Etrafta yalan dolan balonlar ucuyor. Sadaka Yada bağış istenmıyor / beklenmıyor Ne sendıkadan ( olmaz olsun ) Nede yonetımden (en guvensıgımız ) ses yok Bırılerı cıkıpta olayın özünü anlatsa da Herkez rahatlasa Hayırlısı
  • Mükemmel isbirligide farklar nerde bide onu odeseniz ..
  • Müdürlük için kimle konuşmak lazım

THY ile Türk Kızılayı arasından gerçekleştirilen işbirliğinin duyurusu Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü'nde yapıldı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık da lansmana katıldı.

Türk Hava Yolları ile yapılan işbirliği hakkında konuşan Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Türk Hava Yolları'nın insanlık adına attığı adımlardan övgüyle söz etti. Kınık, "Uluslararası Kızılay Kızılhaç Dernekleri Federasyonu'nun Genel Kurul toplantısını 5-11 Kasım tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştireceğiz. 190 ülkeden bin 500 katılımcı bekliyoruz. Bazı katılımcı ülkelerin kendi masraflarını karşılayacak durumu dahi yokken Türk Hava Yolları o ülke temsilcilerinin bizlerle bir araya gelmesini sağlayacak. Geçtiğimiz Ağustos ayında 400’e yakın insanın ölümüne yol açan sel ve toprak kayması felaketi sebebiyle Sierra Leone’ye Türk Hava Yolları işbirliğiyle insanı yardım malzemesi gönderdik. Şimdi de ev sahipliğini üstlendiğimiz çok önemli bir organizasyonda bizi desteklemeye devam ediyorlar" dedi.

İlker Aycı'ya ve Türk Hava Yolları ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyleyen Kınık, "Ülkemizin prestijli markalarından Türk Hava Yolları’nın yanımızda olması gücümüze güç katıyor. Bildiğiniz gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Antalya’da Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu’nun genel toplantılarına ev sahipliği yapacağız. 190 ülkeden 1500’e yakın “good hands” dediğimiz iyilik elçilerini ülkemizde ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.



THY'DEN İNSANLIĞA BÜYÜK DESTEK

Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ın ardından açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, “Afrika’nın bir numaralı uluslararası taşıyıcısı olarak, kıtayla ilişkilerimiz yalnızca insani yardım misyonlarıyla sınırlı değil. Türk Hava Yolları yıllardır Afrika’nın pek çok ülkesinde geniş kapsamlı sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor. Bu projeler ile 10 binlerce insana gıda yardımı ulaştırıldı. Yetimhane ve okullar başta olmak üzere, güneş ve enerji panelleri kurulması, sağlık ocakları restorasyonu yürüttüğümüz önemli projelerden bazıları. Türk Hava Yolları, bu yıl Somali’ye sosyal medya fenomenleri tarafından başlatılan yardım çağrısına ilk duyduğu anda kulak vermiş, Somali halkına kargo uçağımız ile birlikte gıda ve erzak takviyesi ulaştırmak üzere #LoveArmyForSomalia adlı küresel kampanyaya tüm çalışanlarımızla birlikte destek olmuştuk. Birincisi Mart, ikincisi Ağustos ayında olmak üzere iki kargo uçağını yardımlarla dolu olarak Somali’ye gönderdik. Son olarak, Arakan’dan kaçarak Bangladeş’e sığınan mülteciler için Türk Hava Yolları bünyesinde bağış kampanyası başlattık ve bugüne kadar çalışanlarımızın desteği ile 1.000.000 TL bağış topladık. Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olarak, 190 ülkeden gelen yardım gönüllülerini Antalya’da bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.





THY ile Türk Kızılayı'ndan dev iş birliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Öyle işte ~ 6 yıl önce
Bütün şirket ve devletler duyarlı olmalı. Bu yardımı eleştirenler biraz vicdan lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk crew ~ 6 yıl önce
İnsanlar katlediliyor, siz hala zam diyorsunuz gerçekten inanamıyorum. Çok sevindim bu kadar olacağını tahmin etmezdim, aza tamah etmeyen çoğu bulamaz ne güzel demişler! Şirketimle ve arkadaşlarımla bir kez daha gurur duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Crew ~ 6 yıl önce
Size avanta makarnalar yaramamış. Bir daha yemeyin. Daha olayın farkına varamamışınız.
Ayran ~ 6 yıl önce
Ülkenin haline bak samanı bile ithal eder duruma geldik. Halk açlık sınırında yaşıyor. Sonra da Kızılaya yardım. Kızılay bize yardım etsin. Buna ayranı yok içmeye..... derler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derler ~ 6 yıl önce
At'la gider SARAY'a.. Koş sevim, mangal var.. İthal et..
Yok canim almiyim ~ 6 yıl önce
Devlet kurumlari uzerinden bir kurus yardim yollamam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
derya ~ 6 yıl önce
Kızılay devlet kurumu değildir. Sivil toplum kuruluşudur. Araştırın sorgulayın öyle yorumda bulunun lütfen
FRD ~ 6 yıl önce
Siz bizim hakkımız olanı verin önce sonra biz kendı cebımızden verelım yardımımızı yazık ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paradan başka birşey bilmeyenlere ~ 6 yıl önce
İşiniz gücünüz para para para.. mezara mı götüreceksiniz bu kadar parayı.. ne kadar karaktersiz bir çalışan gurubu var..
isimsiz ~ 6 yıl önce
gel sen bedava çalış o zaman
Mutlaka .. ~ 6 yıl önce
Etler Sırbistan'dan..Dev işbirliği..Kasap Miloseviç'ten helal kesim Afiyet olsun ... Koş Sevim, reklamlar başladı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 6 yıl önce
Sn Ayci , Sizler fetocu olmayan personeli fetocu diye atıp işimizi ,itibarımizı gaspederek en büyük insanlık suçu işledini ya.. Bundan sonra insanlık adına ne yapsaniz reklamdan öteye gitmez. Zira sizde merhamet ,adalet duyguları tahrip olmuş,vicdaniniz tefessuh etmiş. Yakin zamanda inşaallah Yaradan sizin de hakettiginizi size verecek .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Kım neyı nezaman acıklıyacak Vaad edılen fark odemelerı nezaman yapılacak Etrafta yalan dolan balonlar ucuyor. Sadaka Yada bağış istenmıyor / beklenmıyor Ne sendıkadan ( olmaz olsun ) Nede yonetımden (en guvensıgımız ) ses yok Bırılerı cıkıpta olayın özünü anlatsa da Herkez rahatlasa Hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 6 yıl önce
Herkes 2018 alicak. .
Tk ~ 6 yıl önce
Mükemmel isbirligide farklar nerde bide onu odeseniz ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Art ~ 6 yıl önce
Müdürlük için kimle konuşmak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim? ~ 6 yıl önce
Çay'cı Hüseyin ile.. Kendisi yandaş, yoldaş ve hatta sırdaş.. Tam bir sistem adamı, her türlü yalan dolan var, yani Saray'lık adam.. Git konuş, anında Müdür olursun.. Miloseviç ten selamlar ..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000