29 Temmuz 2014, Salı 14:58:13

"THY İLE İŞBİRLİĞİMİZ ÇOK İYİ"

Lufthansa Havayolları Türkiye İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, İstanbul'a yapılacak 3'üncü havalimanına yönelik açıklamalarda bulundu.
  • Last samurai "ye ... ARKADAŞIM SEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN? KENDİNE GEL, BİRİLERİNİN EMPOZE ETTİĞİNİ DEĞİL, KENDİ MANTIĞINI DİNLE. YAZIK BU CAHİLLERE. 3üncü HAVALİMANINA KARŞI ÇIKANLARA VE BUNLARA YARDAKÇILIK YAPANLARA, OY VERENLERE ÜZÜLÜYORUM. YAZIK BUNLARAA YAA.
  • Almanyada yasayan bir gurbetci olarak buradan görünen odurki, 1.gözünüzü acin stefancigim külliyen yalan konusuyor. 2.ilerleyen ve yükselen bir Türkiye asla islerine gelmez. 3.Türkiyedeki ekonomik yol yatirim vs gördükce cildiriyorlar. 4.Alman ekonomisi ne kadarda büyük olsa yerinde sayiyor. Ve daha bircok sey yazilabilir..THY ye hep destek tam destek.....
  • Yersen..
  • Last samurai artık yemiyorlar o dediklerini başka moda gir
  • Atma Stefan, din kardeşiyiz...
  • Bükemediğin bileği öpeceksin.
  • Şu LH'i bi biraksalar
  • Yalannnn ! Hemde koskoca bir yalan. Asla Avrupalı Türkiyenin iyi birşeyini istemez. Birde şu ağaç edebiyatı yapan muhteremler bu işin ağaç kesme olmadığını bi anlasalar kesin level 6 olurlar. Bırakın bu ağaç muhabbetini odun kafalı olacaksınız
  • Tabi iyi olur gonder vasifsiz genc pilotlari taseron thy ye.. thy egitsin 1-2 yil sonra geri al.. nasil bir memleket olduk yazik simdi sira doktorlara gelmis
  • Çok iyi ortaklığınz varmış neden ozaman thy ile codeshare anlaşmasını bozdunuz? Münih'de yaşıyorum ve Münih Havalimanı'da Terminal1 ve Terminal2 vardır.. Terminal2 bütün Star Alliance üyeleri için yapılan bir Terminal ve Thy eskiden bu Terminali kullaniyordu Lufthansa ortaklığı bozdu ve Thy'nin bu Terminali kullanmasını istemedi.. Ondan beri Tek Thy Star Alliance üyesi olarak Terminal1 kullaniyor.. Bu Terminal2'nin yapılış amacını bilen bilir bilmeyen araştırsın Star Alliance üyeleri için yapılan bir Terminaldir, Lufthansa çok alçak ve köstek bir Şirket.. Thy Almanyada ve Avrupada aşırı büyüdü buda Lufthansa'nin zoruna gitti ve sonuç olarak Codeshare anlaşmasını bozdular inşallah Thy bunların oyununa gelmez !!

Lufthansa Havayolları Türkiye, İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanın yapılmasından dolayı sevindiklerini belirterek, İstanbul'un böyle büyük bir havalimanına ihtiyacının olduğunu söyledi.

Yeni havalimanı sayesinde, Türkiye'de büyüme imkanlarının olacağından sevinç duyduklarını dile getiren Löcherbach, bu kapsamda ödeyecekleri havaalanı vergileri gibi birçok masrafın daha azalacağını ümit ettiklerini kaydetti.

"Biz büyüyeceğiz, masrafların azalacağını ümit ediyoruz" diyen Löcherbach, şu anda Avrupa'da en büyük havalimanlarının sırasıyla Londra, Paris ve Frankfurt olduğuna işaret etti.

Löcherbach, şöyle konuştu:

"Türkiye konum açısından çok çekici, hem Doğu'dan Batı'ya veya Kuzey'den Güney'e gidebilirsiniz. Bu nedenle Türkiye'nin bu konuda avantajlı olduğuna inanıyorum. Bugün zaten Türk Hava Yolları (THY) da bu konumdan yararlanıyor ve büyük bir merkez oluşturmuş durumda. Atatürk Havalimanı da bu merkez pozisyonunu oluşturmuş durumda.

Yeni havalimanı yapıldığında daha fazla uçuş olacak ve merkez oluşturma konusunda daha da güçlenmiş olacağız. Gelecekte "havalimanı ve havayolu" ikilisinin birlikte rekabet oluşturacağını düşünüyorum. Üçüncü havalimanıyla İstanbul, Avrupa'daki diğer merkezlerle rekabet içine girmiş olacak. Aslında şu anda da Atatürk Havalimanı, Avrupa ile rekabet içerisinde ama doluluk çok fazla. Sistem bazen iyi yürümüyor, pasaport işlemleri yoğun oluyor. Dolayısıyla yeni havalimanıyla yolcularımıza tüm hizmetleri daha iyi sunacağımızı düşünüyorum."

"THY ile işbirliğimiz çok iyi"

Stefan Löcherbach, şirket olarak THY ile işbirliklerinin çok iyi olduğunu belirterek, ikili anlaşmalarda birtakım değişiklikler yaptıklarını ifade etti.

Bunların ticari değişiklikler olduğunu, günlük akışa etkisinin olmadığını belirten Löcherbach, şöyle konuştu:

"Daha önce olduğu gibi şu anda da birlikte çok çok iyi bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle ortaklığımız olan SunExpress çok başarılı yürüyor. Yeni bir düşüncemiz, yeni bir oluşum var. THY'nin ve Lufthansa'nın ortaklığı olan SunExpress ile olan çalışmayı biraz daha geliştirebilir miyiz düşüncesindeyiz. SunExpress Lufthansa için bir platform olabilir. Bizim için turistik için noktalara uçabilecek bir yeni oluşum için bir platform olabilir SunExpress. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz ve proje bittiğinde THY'ye sunacağız. THY de bunu bizimle yapar mı? Yapmaz mı? Karar verecek. Burada amaç uzun mesafeli turistik uçuşlar. Tamamen uzun mesafeli Las Vegas, Maldivler, Seyşeller gibi turistik yerler.

Bizim THY ile hiçbir sorunumuz yok. Onlarla yeni planlar içerisindeyiz, birlikte olan çalışmalarımız çok başarılı yürümekte ve yeni oluşumlara girmek istiyoruz. 3. havalimanının yapılmasına seviniyoruz. Bunun Türkiye pazarıyla başka havayollarına ve Lufthansa'ya da yeni imkanlar sunacağına inanıyoruz."

"THY İLE İŞBİRLİĞİMİZ ÇOK İYİ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Last samurai "ye ... ARKADAŞIM SEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN? KENDİNE GEL, BİRİLERİNİN EMPOZE ETTİĞİNİ DEĞİL, KENDİ MANTIĞINI DİNLE. YAZIK BU CAHİLLERE. 3üncü HAVALİMANINA KARŞI ÇIKANLARA VE BUNLARA YARDAKÇILIK YAPANLARA, OY VERENLERE ÜZÜLÜYORUM. YAZIK BUNLARAA YAA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Külliyen yalan ~ 10 yıl önce
Almanyada yasayan bir gurbetci olarak buradan görünen odurki, 1.gözünüzü acin stefancigim külliyen yalan konusuyor. 2.ilerleyen ve yükselen bir Türkiye asla islerine gelmez. 3.Türkiyedeki ekonomik yol yatirim vs gördükce cildiriyorlar. 4.Alman ekonomisi ne kadarda büyük olsa yerinde sayiyor. Ve daha bircok sey yazilabilir..THY ye hep destek tam destek.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mjj ~ 10 yıl önce
Ben de adamlarin yaptigi yolu gorunce cildiriyorum.. Demek ki hersey karsilikli. Mitinglerin gazina gelmeyin, 50 yil gerideyiz.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yersen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Last samurai artık yemiyorlar o dediklerini başka moda gir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atma Stefan, din kardeşiyiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bükemediğin bileği öpeceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
123 ~ 10 yıl önce
Şu LH'i bi biraksalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yalannnn ! Hemde koskoca bir yalan. Asla Avrupalı Türkiyenin iyi birşeyini istemez. Birde şu ağaç edebiyatı yapan muhteremler bu işin ağaç kesme olmadığını bi anlasalar kesin level 6 olurlar. Bırakın bu ağaç muhabbetini odun kafalı olacaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapma ya ~ 10 yıl önce
Tabi iyi olur gonder vasifsiz genc pilotlari taseron thy ye.. thy egitsin 1-2 yil sonra geri al.. nasil bir memleket olduk yazik simdi sira doktorlara gelmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok iyi ortaklığınz varmış neden ozaman thy ile codeshare anlaşmasını bozdunuz? Münih'de yaşıyorum ve Münih Havalimanı'da Terminal1 ve Terminal2 vardır.. Terminal2 bütün Star Alliance üyeleri için yapılan bir Terminal ve Thy eskiden bu Terminali kullaniyordu Lufthansa ortaklığı bozdu ve Thy'nin bu Terminali kullanmasını istemedi.. Ondan beri Tek Thy Star Alliance üyesi olarak Terminal1 kullaniyor.. Bu Terminal2'nin yapılış amacını bilen bilir bilmeyen araştırsın Star Alliance üyeleri için yapılan bir Terminaldir, Lufthansa çok alçak ve köstek bir Şirket.. Thy Almanyada ve Avrupada aşırı büyüdü buda Lufthansa'nin zoruna gitti ve sonuç olarak Codeshare anlaşmasını bozdular inşallah Thy bunların oyununa gelmez !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000