16 Mart 2015, Pazartesi 12:42:49

THY İLE AZERBAYCAN HAVAYOLLARI ANLAŞTI

Azerbaycan Hava Yolları ve Türk Hava Yolları arasında Kod Paylaşımı Anlaşması imzalandı.
  • THY'den göremediğimiz 787'yi azal'da görürüz artık. hadi Hayırlısı
  • Azerilerle iş yapıcaksanız 10 kere düşünün azal iyi diyen kardeş kokuşmuş yemekleri en ucuz ikramlarımı güzel ?
  • Tavsiye üzerine Azal havayolları ile geçen hafta Bakü'ye uçtum ama iç hatta Pegasus'u kullanmak durumunda kaldım tabiki bunlarla ilk defa uçmuyorum.Bakü'deki yer hostesi güler yüzle bizi kırmayarak acil çıkış koltuğu verdi.Ancak iç hat uçuşu için orta koltuk vermiş inince farkettim ve saw da koltuğumu değiştirmek istedim çünkü sağlık problemim nedeniyle ortada oturmam sakıncalı. Aldığım ilk cevap ''koltuk satın almak durumundasınız'' oldu. Sukunetimi koruyarak bir kez daha izah ettim bu kez hanımefendi bağından bağ bağışlayan bir edayla herhangi bir koridor koltuğuyla değiştirdi yerimi.Oysa ben özel bir koltuk değil sadece koridor istemiştim.Uçağa bindim,gördüğüm koltuk aralıkları en daraltılmış kabindi,benim oturduğum sırada cam yoktu ve bu sıkışmadan dolayı oturduğunuz yerden hiç cam görünmüyordu tamamen kapalı bir tüpte uçuyormuşsunuz gibiydi.Şimdi bazıları sende uçmasaydın diyecek ama low cost uçuçam diye bu kadar da eziyet edilmez ki.Bu arada Azal havayolları 10 numara 5 yıldız.
  • AZAL bir ara SAW ucuslarinda ic ve dis hat aktarmalar için beygirle böyle bir anlaşma yapmisti ama kendi yolcusuna beygir hitap etmediği için vazgeçmişti cok doğru karar THY de zaten SAW dan 15 mart itibariyle Bakuye basladi
  • Azerbeyacan da olimpiyat olacak diye kedi ve köpekler toplanıp canlı canlı fırınlarda yakılmış. Abartılı haber falan zannetmeyin kesinlikle doğru. http://www.diken.com.tr/2015-avrupa-oyunlari-icin-azerbaycanda-yapilan-kopek-katliami-protesto-edildi/
  • Yettiniz artık ARFF burdada mı para muhabbeti.Nasıl insanlarla çalışıyoruz yarabbi.Bu zatı muhteremlerin gözünü doyur yarabbi...Bu mangalcı başlarının,bu yatış ustalarının,bu spor cevherlerinin aklını başkarına getirt yarabbi.Allah akıl fikir versin.Görende sizi Hint fakiri sanır.yuhhhh yani
  • en sonunda beklediğim gerçekleşti. Azerbeycan havayolları ile THY code shore anlaşması yaptılar ve çok mutlu oldum. Azerbeycan Havayolları ile işbirliği dahada ileri götürülüp ortak şirkette kurulabilir. hayırlısı olsun çok sevindim :)
  • Yakışır
  • arff hakkini istiyor..biz olmasak tek ucak inemez meydanlara...atclerden onemliyiz ama gorebilene..
  • Lenkeran uçuşları ne zaman başlayacak?

Azerbaycan Hava Yolları ve Türk Hava Yolları, Türkiye ve Azerbaycan arasında uçulan tüm noktalarda 29 Mart tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere Kod Paylaşımı Anlaşması imzaladı.

Azerbaycan Hava Yolları ve Türk Hava Yolları, aralarındaki ticari işbirliğini genişleterek Kod Paylaşımı Anlaşması imzalamaya karar verdi. Kod Paylaşımı Anlaşması, yolculara daha iyi bağlantı çeşitliliği için birleştirilmiş frekans sayısından ve iki ülke arasında artırılmış seyahat esnekliğinden faydalanma imkânı sağlayacak.

Söz konusu Kod Paylaşımı Anlaşması kapsamında Türk Hava Yolları, Azerbaycan Hava Yolları’nın Bakü – İstanbul Atatürk / Sabiha Gökçen / Ankara uçuşlarına kendi sefer kodunu koyacak olup, Azerbaycan Hava Yolları da, Türk Hava Yolları’nın İstanbul – Bakü / Nahcivan / Gence ve Sabiha Gökçen – Bakü uçuşlarına kendi sefer kodunu koyacak. Ek olarak, İstanbul ve Bakü öte noktalarında genişletilen Özel Prorasyon Anlaşması ile her iki havayolu da yolcularına daha geniş bir ulaşım ağı sunacak.

Azerbaycan Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Arif Mammadov; “Türk Hava Yolları ile yapılan Kod Paylaşımı Anlaşması, kardeş ülke ile aramızda büyüyen ilişkilerimiz adına önemli bir dönüm noktası olup, yolcularımızın çokça rağbet gösterdikleri noktalara da ulaşma imkânı sunmaktadır. Bu işbirliği, Türkiye’deki pozisyonumuzu güçlendirmek adına bölgede yeni müşteriler kazanmamıza olanak sağlayacaktır. Bu anlaşma ile uçulan ülke ve enternasyonel destinasyon bakımından ulaşım ağı en geniş ve SkyTrax’e göre de son dört yıldır Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi ilân edilen Türk Hava Yolları ile ilişkilerimizi daha da güçlendirmeyi umuyoruz.” dedi.

Türk Hava Yolları Yatırım ve Teknoloji’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Bolat; “Azerbaycan Hava Yolları ile Kod Paylaşımı Anlaşması imzalamaktan son derece memnunuz ve her iki havayolunun sahip oldukları uçuş ağı vasıtasıyla iki kardeş ülkenin yolcularına sunulan seyahat imkânlarını artırma yönündeki işbirliğimizi daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. Söz konusu Kod Paylaşımı Anlaşması, ticari işbirliğimizi geliştirecek ve böylelikle yolcularımıza yeni imkânlar sunacaktır. Gelişimini hızla sürdüren Azerbaycan’ın genç filosu ile birlikte ülke büyümesine paralel bir performans sergileyen havayolu şirketi; Azerbaycan Hava Yolları ile hayata geçirdiğimiz bu işbirliğinin ticari açıdan her iki havayoluna da büyük fayda getireceğine inanıyoruz.”  dedi.

THY İLE AZERBAYCAN HAVAYOLLARI ANLAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY'den göremediğimiz 787'yi azal'da görürüz artık. hadi Hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Azerilerle iş yapıcaksanız 10 kere düşünün azal iyi diyen kardeş kokuşmuş yemekleri en ucuz ikramlarımı güzel ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alfa 24 ~ 9 yıl önce
Tavsiye üzerine Azal havayolları ile geçen hafta Bakü'ye uçtum ama iç hatta Pegasus'u kullanmak durumunda kaldım tabiki bunlarla ilk defa uçmuyorum.Bakü'deki yer hostesi güler yüzle bizi kırmayarak acil çıkış koltuğu verdi.Ancak iç hat uçuşu için orta koltuk vermiş inince farkettim ve saw da koltuğumu değiştirmek istedim çünkü sağlık problemim nedeniyle ortada oturmam sakıncalı. Aldığım ilk cevap ''koltuk satın almak durumundasınız'' oldu. Sukunetimi koruyarak bir kez daha izah ettim bu kez hanımefendi bağından bağ bağışlayan bir edayla herhangi bir koridor koltuğuyla değiştirdi yerimi.Oysa ben özel bir koltuk değil sadece koridor istemiştim.Uçağa bindim,gördüğüm koltuk aralıkları en daraltılmış kabindi,benim oturduğum sırada cam yoktu ve bu sıkışmadan dolayı oturduğunuz yerden hiç cam görünmüyordu tamamen kapalı bir tüpte uçuyormuşsunuz gibiydi.Şimdi bazıları sende uçmasaydın diyecek ama low cost uçuçam diye bu kadar da eziyet edilmez ki.Bu arada Azal havayolları 10 numara 5 yıldız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogru karar ~ 9 yıl önce
AZAL bir ara SAW ucuslarinda ic ve dis hat aktarmalar için beygirle böyle bir anlaşma yapmisti ama kendi yolcusuna beygir hitap etmediği için vazgeçmişti cok doğru karar THY de zaten SAW dan 15 mart itibariyle Bakuye basladi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cats and dogs... ~ 9 yıl önce
Azerbeyacan da olimpiyat olacak diye kedi ve köpekler toplanıp canlı canlı fırınlarda yakılmış. Abartılı haber falan zannetmeyin kesinlikle doğru. http://www.diken.com.tr/2015-avrupa-oyunlari-icin-azerbaycanda-yapilan-kopek-katliami-protesto-edildi/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok komik ~ 9 yıl önce
madem bu kadar hayvan düşkünüsün,türkiyede o kadar insana,kadınlara tecavüz var bi de onlardan konuş.filistinde,karabagda yapılan insan katliamlarından konuş itiraz et.tabii ki hayvandır yapılmışsa iyi değil kınıyoruz ama böle abartarak değil.sanki ne olmuş.azerbaycanda yapılan ermeni rus katliamlarını her kes gördü ve burda istanbulun göbeğinde kalkıp her kes ermeniyiz diyenlere de itiraz et eger adaletin varsa.kedi köpek dünyası değil,insan daha önce gelir unutma..
Olumsuz. ~ 9 yıl önce
pardon bu haberin neyini beğenmediniz. THY yi severiz uçarız bu yazılanın onla uzaktan yakından alakası yok olamaz da zaten ama burada sadece Azerbeycan daki yönetimin hatalı uygulaması yazılmıştır .
@cokkomik ~ 9 yıl önce
Güzel arkadaşım, kötülükleri yarıştırmamayı öğren. Hayvanların katledilmesi de vicdansızlıktır ve vahşettir. Her şeyde iki ayaklıları, Filistin'i, bilmemnereyi gündeme getirenlere de uyuz oluyorum ve soruyorum, peki dünyadaki tek felaket onlar mı? Kişisel gözlemim, hayvan sevmeyenler ve hayvanlara eziyet edenler, genellikle insan da sevmeyen kişilerdir. Haydi başka kapıya...
çok komik ..e ~ 9 yıl önce
dostum siz konuyu anlayamamış ve elma ile dondurmayı birbirine karıştırmışsınız. Yazan nedir anladığınız nedir. Pes yani.
YUHHHH ~ 9 yıl önce
Yettiniz artık ARFF burdada mı para muhabbeti.Nasıl insanlarla çalışıyoruz yarabbi.Bu zatı muhteremlerin gözünü doyur yarabbi...Bu mangalcı başlarının,bu yatış ustalarının,bu spor cevherlerinin aklını başkarına getirt yarabbi.Allah akıl fikir versin.Görende sizi Hint fakiri sanır.yuhhhh yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
en sonunda beklediğim gerçekleşti. Azerbeycan havayolları ile THY code shore anlaşması yaptılar ve çok mutlu oldum. Azerbeycan Havayolları ile işbirliği dahada ileri götürülüp ortak şirkette kurulabilir. hayırlısı olsun çok sevindim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
arff hakkini istiyor..biz olmasak tek ucak inemez meydanlara...atclerden onemliyiz ama gorebilene..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
????? ~ 9 yıl önce
arff ne demek?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Airport Rescue And Fire Fighting - Havaalanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele
ARFF ~ 9 yıl önce
EVET KURTARMA VE YANGIN KISACA ARFF..AMA ACIN BAKIN DOKUMANLARA, HANGI SIRKET SIZIN TABIRINIZLE ITFAIYESI OLMAYAN BIR MEYDANA INER??ARFF HAVACILIGIN KALBI..VE ATCLER KADAR MAAS ALAMIYORUZ MALESEFF..YUKARDAKI YORUMU YAPAN KISI DEGILIM GERCEKTTEN AMA KATILMAMAK ELDE DEGIL..
arff ~ 9 yıl önce
yani thy arff in hakkını alıp azerbeycana mı vermiş öyle ise haksızlık...
ayıp ~ 9 yıl önce
arff nin hakkını alıp azal a verenleri ayıp etmiş
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lenkeran uçuşları ne zaman başlayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000