10 Aralık 2018, Pazartesi 10:56:21

THY iki yeni hat daha açıyor

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'ndan düzenlediği seferlere bugünden itibaren iki yeni noktayı daha ekliyor.
  • Güzergah plânlaması yavaştan yavaştan şekil alıyor. Bir Erzurum'lu olarak İstanbul Havalimanında Erzurum'a Direkt sefer yapılmasını sağlarsa Turkish Airlines çok onure oluruz. Kazasız ve belasız günler dilerim.
  • İstanbul Atatürk ten satılan biletlerin İstanbul havalimanı olarak güncellenmesi mümkün mü ilerki dönemlerde?

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'ndan düzenlediği seferlere bugünden itibaren iki yeni noktayı daha ekliyor.

31 Ekim'den bu yana İstanbul Havalimanı'ndan Ankara, İzmir, Antalya, Bakü ve Ercan'a sefer düzenleyen THY, bugünden itibaren Trabzon ve Adana'ya sefer düzenlemeye başlıyor.

TK2048 seferiyle 11:05'te İstanbul Havalimanı'ndan kalkacak uçakla Trabzon'a ilk sefer düzenlenecek. İstanbul Havalimanı-Adana arasında düzelenecek ilk uçuş da bugün TK2046 seferiyle 18:30'da gerçekleştirilecek.

Bugün başlatılacak seferlerle birlikte Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'ndan sefer düzenlediği nokta sayısı 7'ye yükselecek.

THY iki yeni hat daha açıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

B738 Captain ~ 5 yıl önce
Güzergah plânlaması yavaştan yavaştan şekil alıyor. Bir Erzurum'lu olarak İstanbul Havalimanında Erzurum'a Direkt sefer yapılmasını sağlarsa Turkish Airlines çok onure oluruz. Kazasız ve belasız günler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 5 yıl önce
İstanbul Atatürk ten satılan biletlerin İstanbul havalimanı olarak güncellenmesi mümkün mü ilerki dönemlerde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sibel ~ 5 yıl önce
Tabiki mümkün
Çağrı merkezi ~ 5 yıl önce
31.11.18 tarihinde saat 02:00 dan sonra Atatürk Havalimanından hiç bi uçuş olmayacak İstanbul yeni havalimanından bütün uçuşlar gerçekleşecek biletlerdeki ISL KODU IST olarak değişecektir sağdece biletler IST YAZIYORSA bir değişiklik olmayacak saat değişikliği olursa mesaj ve mail olarak saat değişikliği gelebilir.. Uçuştan bir kaç gün önce biletlerinizi www.thy.com.tr internet sitesinden bilet numarası ile veya rezervasyon kodu ile kontrol edebilirsiniz..
Çağrı merkezi'ne ~ 5 yıl önce
Köy dolmusu mu bu, iki hafta sonra az öteden kalkacak deyip, insanlarin planlariyla oynayabilecegini saniyorsun?
Kpt ~ 5 yıl önce
31.12.2018 mi demek istemiştiniz?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000