22 Temmuz 2014, Salı 12:46:02

THY İHALEYLE BELİRLEYECEK

Türk Hava Yolları, uçak içi dergi, kurumsal yayınlar dijital yayınların hazırlanması ve reklam alanlarının satışı işlerini ihale edecek.

Türk Hava Yolları, uçak içi dergi, kurumsal yayınlar, dijital yayınların hazırlanması ve reklam alanlarının satışı işlerini ihale edecek. 5 yıl süreyle söz konusu alanları işletecek firmayı ihale usulüyle belirleyecek olan Türk Hava Yolları, ihalenin kapalı zarfla teklif alma usulü ile gerçekleştirileceğini açıkladı.

THY konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

5 yıl süreyle Ortaklığımız Uçakiçi Dergiler Grubu, Uçakiçi Ekler Grubu, Kurumiçi Süreli Yayınlar, Kurumsal Yayınlar, Dijital Yayınlar’ın içerik hazırlanması ile Reklam Alanlarının Satışı işleri kapalı zarfla teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

Geçici Teminat tutarı 100.000 USD’dir.  Sadece içerik hazırlığına ilişkin teklif vermek isteyen firmalar için geçici teminat tutarı,  50.000 USD’dir. 

Firmaların 11 Ağustos 2014 mesai bitimine kadar THY A.O. Genel Yönetim Binası Atatürk Hava Limanı Yeşilköy / İSTANBUL 3. Kat adresinde bulunan Kurumsal İletişim Başkanlığı Sponsorluk Yatırımları ve Yayınlar Müdürlüğü’nden ilgili şartnameleri, şartname bedeli için yatırdıkları dekontun aslını ibraz ederek elden teslim almaları gerekmektedir.

Şartnameleri teslim alan ve yukarıda belirtilen geçici teminat tutarını yatıran firmalara, 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00’da dergilerin hazırlığına ilişkin bilgilendirme sunumu yapılacaktır.

Firmalar, hazırlamış oldukları dergilerin sunumu ve tekliflerini vermeleri için 11 Eylül 2014 tarihinde davet edileceklerdir.  Belirtilen gün ve saatten sonra elden verilen veya posta yoluyla gönderilen teklif mektupları kabul edilmeyecektir.

Şartnamede istenilen tüm belgelerin aslı veya noterden tasdikli suretlerin ibrazı gereklidir.

İhaleye katılacak FİRMAlar, tüm şartname paketini, Türk Hava Yolları A.O. Finansbank Merkez Şubesi TR92 0011 1000 0000 0001 9187 73 hesabına yatırılacak 3.000 TL tutarın dekontunu ibraz ederek belirtilen adresten teslim alabilirler.  Ayrıca firmalar, şartname bedelinin dekontunu  [email protected] adresine de göndereceklerdir.

Ortaklığımız 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na tabi olmayıp söz konusu alımı gerçekleştirip gerçekleştirmemekte veya dilediğinde kısmen veya tamamen almakta serbesttir.

Türkiye'de iç hatlarda faaliyet gösteren diğer havayolu şirketlerine hizmet veren içerik ajansları bu ihaleye katılamazlar.

THY İHALEYLE BELİRLEYECEK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000