16 Temmuz 2014, Çarşamba 12:09:04

THY İÇİN ŞOK İDDİA!

İran'daki Devrim Muhafızları'na yakınlığıyla bilinen Fars Haber Ajansı, Irak Şam İslam Devleti'ne (IŞİD) katılacak 91 Tacik militanının Türk Hava Yolları tarafından Irak'a taşındığını iddia etti.
  • Dikkate alıp CNN hatay yazdım el kaide militanı göremedim. Biraz araştırın Hty havalimanına nasair uçuyor yolcu profilini düşünün
  • Hikayeler
  • You tube da CNN Hatay yaz,orda gösteriyor herşeyi.Ama bunu da inkar etmek serbest!
  • TURKIYE CUMHURIYETI DEVLETI BAYRAK TASIYICISI OLAN BU GUZIDE HAVAYOLUNUN BU GIBI ITHAMLAR ILE GLOBAL PIYASADA ATAGA KALKMISKEN VE GUCUNE GUC KATARKEN BU KOTU NIYETLI ORGANIZE INSANLARIN ITIBARSIZLASTIRMA POLITIKASI TABIKI YERINI TUTMAYACAKTIR DEGER KAZANMAYACAKTIR BUNUNLA BIRLIKTE HICBIR DAYANAGI OLMAYAN BU MESNETSIZ TUTUM KARSISINDA BIZLERDE DUSUNEBILIRIZ SELAM TEVHID ORGUTUNE MENSUP INSANLAR IRANDAN ULKEMIZE HANGI HAVAYOLUNU KULLANARAK GELDI? VE DIGER ULKELERE NASIL ANGAJE OLDU BU ORGUT MENSUPLARI?MAHANAIR KIMLERE HIZMET ETMEKTEDIR BUNLARI ACIKLAYAMAZ DURUMDA OLDUKLARI ICIN VE YANI BASINDA OLAN VE SUREKLI GELISMEKTE OLAN BIR ULKENIN MILLI HAVAYOLUNU KURESEL PIYASADA DEMOROLIZE ETMEK BUNLARIN HARCI DEGIL.BU GIBI OYUNLAR HER ZAMAN GEREGINI GORMUSTUR MUSTERIH OLMAK ITIDAL ICERISINDE OLMAK GALEYANA GELMEMEK BIZ AZIZ TURK INSANINA MAHSUSTUR.ONLARDAN NE KADAR ILERIDE VE GUCLU OLDUGUMUZ ORTADA.ARADAKI FARK ICIN INTERPOLASYON YAPMAYADA GEREK YOK SEVGILI ARKADASLAR.DEGERSIZ BIR SENERAYO ISTE.
  • AA yada UA kimleri taşıyor adamlar sesini çıkaramıyor bizimkiler vurun abalıya misali THY ye sallıyor. Çok komiksiniz ya millet haber yapıp bizimkileri uyutup iş yapıyor bizimkiler bir haber peşinden senaryo üretip duruyor...
  • Daha öncesinde de silahlar taşınmamışmıydı çokta garipsenecek bir durum yok taşıdıysa geri döndürecek bir durumda yok ayrıca,bu böyle Türkiye dışında tüm dünya uyanmış durumda, bir insanlarımız uyanamadı
  • güngöreni bombalayanları atlas taşımıştı.thy de işid i taşımışsa ne olmuş yani?
  • bunlar artık devletin resmi ideolojisine göre desteklenen terör örgütleri, yani devletin politikası; hal böyle olunca thy nin yaptıkları neden çok garipseniyor ki, o da misyonunu yerine getiriyor. çıkıp taşıdım derse ne yapacaksınız sanki, devlet bu örgütlerin yanında mı değil mi, o na cevap verin; gerisini geçin.
  • GEZİ OLAYLARINDA POLİSLERİ TAŞIMADI MI ANKARAYA ISTANBULA silah da taşıdı militan da karalama fln değil gerçeklere gel...
  • Dogrudur, bunlar sünni destekçisi, Suriye için getirdiler, şimdi bize saldırıyorlar

Fars Haber Ajansı'nın özel haber başlığı altında yayınladığı haberde; Türk Hava Yolları'nın IŞİD'e katılmak üzere Tacikistan'dan İstanbul'a getirildiği oradan da Irak'a transfer edildiği iddia edildi.

Habere göre; söz konusu Tacik militanlarının 2 Temmuz tarihinde TK255 sefer sayılı uçağıyla saat 21:10 Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'den İstanbul'a getirildiği ardından IŞİD'e katılmak için Irak'a transfer edildiği iddia edildi.

İran'ın en önemli haber ajansları arasında yer alan Fars, Farsça servisinde verdiği haberinin kaynağını belirtmezken İngilizce bölümünde haberini "can güvenliği nedeniyle adının açıklanmasını istemeyen bir kaynağa" dayandırdı.

Fars Haber Ajansı ayrıca THY'nin bugüne kadar yaklaşık 1000 Tacik militanını savaşmak için Irak'a taşıdığını iddia etti.

THY İÇİN ŞOK İDDİA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dikkate alıp CNN hatay yazdım el kaide militanı göremedim. Biraz araştırın Hty havalimanına nasair uçuyor yolcu profilini düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hikayeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
You tube da CNN Hatay yaz,orda gösteriyor herşeyi.Ama bunu da inkar etmek serbest!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKAN CEVAHIROGLU ~ 10 yıl önce
TURKIYE CUMHURIYETI DEVLETI BAYRAK TASIYICISI OLAN BU GUZIDE HAVAYOLUNUN BU GIBI ITHAMLAR ILE GLOBAL PIYASADA ATAGA KALKMISKEN VE GUCUNE GUC KATARKEN BU KOTU NIYETLI ORGANIZE INSANLARIN ITIBARSIZLASTIRMA POLITIKASI TABIKI YERINI TUTMAYACAKTIR DEGER KAZANMAYACAKTIR BUNUNLA BIRLIKTE HICBIR DAYANAGI OLMAYAN BU MESNETSIZ TUTUM KARSISINDA BIZLERDE DUSUNEBILIRIZ SELAM TEVHID ORGUTUNE MENSUP INSANLAR IRANDAN ULKEMIZE HANGI HAVAYOLUNU KULLANARAK GELDI? VE DIGER ULKELERE NASIL ANGAJE OLDU BU ORGUT MENSUPLARI?MAHANAIR KIMLERE HIZMET ETMEKTEDIR BUNLARI ACIKLAYAMAZ DURUMDA OLDUKLARI ICIN VE YANI BASINDA OLAN VE SUREKLI GELISMEKTE OLAN BIR ULKENIN MILLI HAVAYOLUNU KURESEL PIYASADA DEMOROLIZE ETMEK BUNLARIN HARCI DEGIL.BU GIBI OYUNLAR HER ZAMAN GEREGINI GORMUSTUR MUSTERIH OLMAK ITIDAL ICERISINDE OLMAK GALEYANA GELMEMEK BIZ AZIZ TURK INSANINA MAHSUSTUR.ONLARDAN NE KADAR ILERIDE VE GUCLU OLDUGUMUZ ORTADA.ARADAKI FARK ICIN INTERPOLASYON YAPMAYADA GEREK YOK SEVGILI ARKADASLAR.DEGERSIZ BIR SENERAYO ISTE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaw he ~ 10 yıl önce
yahu madem oyle, THY de çıksın, dava açsın, kanıtlasın boyle olmadığını.. Yani her iddia "senaryo"... ne duysak senaryo. yok guzide havayolumuş yok bilmem neymiş. yahu bu hikayeleri bi kere de Emirates ten, Etihad dan, Qatar, Singapur dan Cathay dan duysak ya! bi kılıf uydurcan o da 5 yaş seviyesini geçen bişey olsun bari de kafamıza ufak ta olsa bişey takılsın..
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
AA yada UA kimleri taşıyor adamlar sesini çıkaramıyor bizimkiler vurun abalıya misali THY ye sallıyor. Çok komiksiniz ya millet haber yapıp bizimkileri uyutup iş yapıyor bizimkiler bir haber peşinden senaryo üretip duruyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha öncesinde de silahlar taşınmamışmıydı çokta garipsenecek bir durum yok taşıdıysa geri döndürecek bir durumda yok ayrıca,bu böyle Türkiye dışında tüm dünya uyanmış durumda, bir insanlarımız uyanamadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
güngöreni bombalayanları atlas taşımıştı.thy de işid i taşımışsa ne olmuş yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hancı ~ 10 yıl önce
Nereden biliyorsun? Ben nereden bileceğim terörist olduğunu? İstihbarat ve güvenlik birimlerinin işidir bu. Kontrolü onlar yapıyor, bizler sadece taşıyoruz.
yolcu ~ 10 yıl önce
nereden bildiğimi soran düdük;polis belgelerinde hepsi gün-sefer no-koltuk no suna kadar kayıtlı. o kocaman mabadını kaldırmayı başarırsan hepsini okuyabilirsin.
devlet ~ 10 yıl önce
bunlar artık devletin resmi ideolojisine göre desteklenen terör örgütleri, yani devletin politikası; hal böyle olunca thy nin yaptıkları neden çok garipseniyor ki, o da misyonunu yerine getiriyor. çıkıp taşıdım derse ne yapacaksınız sanki, devlet bu örgütlerin yanında mı değil mi, o na cevap verin; gerisini geçin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
34 ~ 10 yıl önce
GEZİ OLAYLARINDA POLİSLERİ TAŞIMADI MI ANKARAYA ISTANBULA silah da taşıdı militan da karalama fln değil gerçeklere gel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dogrudur, bunlar sünni destekçisi, Suriye için getirdiler, şimdi bize saldırıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000