26 Kasım 2014, Çarşamba 13:50:07

THY HOSTESİNİN CESUR POZLARI İŞİNDEN ETTİ!

Türk Hava Yolları’nda 6 yıldan bu yana görev yapan kabin memuru Z.Ş., fotomodellik yaptı, verdiği pozlar nedeniyle de THY’deki işinden oldu.
  • O kız eğer ek iş olarak dini bi takım işlerde bulunsa bu kadar yorum olmazdı gerçek şu ki bnm özgürlüğümün başladığı yerde seninki biter herkes önünden yesin bence ...
  • SİKİNTİ YOK. YAKINDA TYP AÇILACAKMIŞ ORAYA GİDER. TEKNİSYEN OLUVERİR.....:)
  • Yahu bırakın bu kadını üzerine haber yapmayı...Amacı reklamını yapmak gündeme gelmek olduğu belli sizde yazıp gündeme getirerek alet oluyorsunuz Sektörün çok daha önemli konuları var üzerine eğilip yazılıp tartışılacak.
  • İNSANLAR DÜĞÜNLERDE BU POZLARDAN DAHA ÇIPLAK FOTOĞRAFLAR VERİYOR. KIZCAĞIZ EKSTRA BİR ŞEY YAPMAMIŞ SADECE PARA KARŞILIĞI POZ VERMİŞ.THY DE DEĞİL DE BAŞKA BİR YERDE ÇALIŞIYOR OLSAYDI İŞİNDEN Mİ OLACAKTI SANIYORSUNUZ. AMA YAPMASA İYİYMİŞ......
  • Yakında bu tarz benim'e transfer olur. SHOW TV kaçırmaz böyle ortaları gol yapar.
  • Yakinda halk tv de program yapmaya baslar jejejejejejejejeee
  • Bilmemek isimli kullanıcı ben özellikle teşekkür ediyorum.
  • Bilmemek isimli Kullanıcı sana helal olsun ne diyim başka Ağzına üslubuna sağlık.
  • İlgili F/O ya; güzel kardeşim lütfen yaz, metrobüs ü kullanabileceğimizi bugün tekrar teyit etmiş bulundum, otobüsler de sakıncalı değil, ben ya yakıt parası almak ya da servis ücreti kestirmek zorundayım, o 200-300 lira ile ne uzarım ne kısalırım, biraz insan ol be kardeşim, eğer senin kim olduğunu öğrenebilirsem ben seninle ilgili bir kaç yakınıma e mail atacağım, zira kimmiş o toplu ulaşım takip eden babayiğit diye soruyorlar, taksiye binip binmemek hele ki rahat ulaşım vakitlerinde benim kişisel tercihimdir, babana mı şikayet ediyorsun nereye ediyorsun et ancak şunu aklında tut, şikayet ettiğin adam senden daha sağlamsa başın yanar, önce mevzuatı oku rahatsız, tabiki kimse er seferde kullanmıyordur ancak git gel ler için çok makul.
  • Ben onu bunu bilmem THY kabin memurlarının üniformalarıyla IETT otobüslerine binmesi yasak. Taksiyle işe giden hostesler enayi mi? Litre yardımı parası almayın o zaman dilekçe verip ben iett kullanıyorum diye. Binen görürsem otobüslerde nasıl olsa kamera var iett plakasını Nevin hanımla paylaşıcam. :) THY kabin memurları asil, kurallara uyan ve sadık olmalı. Bu arada bir haber sitesinde video klibi çıkmış bu hostes arkadaşın. :)

2009 yılından bu yana Türk Hava Yolları’nda kabin memuru olarak görev yapan 128. dönem Z.Ş., fotomodellik yapınca işini kaybetti.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre kabin memurluğunun yanı sıra profesyonel olarak modellik yapan Z.Ş., verdiği birbirinden cüretkar pozları sebebiyle THY yönetiminin tepkisini çekti. Son olarak İtalya'da bir dergiye kapak olan Z.Ş., kabin memurluğu ile birlikte modellik de yapmak isteyince THY tarafından işten çıkarıldı.

THY bir süre önce sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili olarak çalışanların dikkatli olması ve uygunsuz içerikli paylaşımlarda bulunanlar hakkında idari soruşturma başlatacağını duyurmuştu.

İşte THY kabin memurunun birbirinden cesur o pozları:















*Fotoğraflar Liberaeva Dergisi'nden alınmıştır

THY HOSTESİNİN CESUR POZLARI İŞİNDEN ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (347)

Xxx ~ 9 yıl önce
O kız eğer ek iş olarak dini bi takım işlerde bulunsa bu kadar yorum olmazdı gerçek şu ki bnm özgürlüğümün başladığı yerde seninki biter herkes önünden yesin bence ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LAZ & GAZ ~ 9 yıl önce
SİKİNTİ YOK. YAKINDA TYP AÇILACAKMIŞ ORAYA GİDER. TEKNİSYEN OLUVERİR.....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yahu bırakın bu kadını üzerine haber yapmayı...Amacı reklamını yapmak gündeme gelmek olduğu belli sizde yazıp gündeme getirerek alet oluyorsunuz Sektörün çok daha önemli konuları var üzerine eğilip yazılıp tartışılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İNSANLAR DÜĞÜNLERDE BU POZLARDAN DAHA ÇIPLAK FOTOĞRAFLAR VERİYOR. KIZCAĞIZ EKSTRA BİR ŞEY YAPMAMIŞ SADECE PARA KARŞILIĞI POZ VERMİŞ.THY DE DEĞİL DE BAŞKA BİR YERDE ÇALIŞIYOR OLSAYDI İŞİNDEN Mİ OLACAKTI SANIYORSUNUZ. AMA YAPMASA İYİYMİŞ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni yarışmacı ~ 9 yıl önce
Yakında bu tarz benim'e transfer olur. SHOW TV kaçırmaz böyle ortaları gol yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 9 yıl önce
Yakinda halk tv de program yapmaya baslar jejejejejejejejeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bilmemek isimli kullanıcı ben özellikle teşekkür ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Walkingonair ~ 9 yıl önce
Bilmemek isimli Kullanıcı sana helal olsun ne diyim başka Ağzına üslubuna sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İlgili F/O ya; güzel kardeşim lütfen yaz, metrobüs ü kullanabileceğimizi bugün tekrar teyit etmiş bulundum, otobüsler de sakıncalı değil, ben ya yakıt parası almak ya da servis ücreti kestirmek zorundayım, o 200-300 lira ile ne uzarım ne kısalırım, biraz insan ol be kardeşim, eğer senin kim olduğunu öğrenebilirsem ben seninle ilgili bir kaç yakınıma e mail atacağım, zira kimmiş o toplu ulaşım takip eden babayiğit diye soruyorlar, taksiye binip binmemek hele ki rahat ulaşım vakitlerinde benim kişisel tercihimdir, babana mı şikayet ediyorsun nereye ediyorsun et ancak şunu aklında tut, şikayet ettiğin adam senden daha sağlamsa başın yanar, önce mevzuatı oku rahatsız, tabiki kimse er seferde kullanmıyordur ancak git gel ler için çok makul.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus A320 F/O ~ 9 yıl önce
Ben onu bunu bilmem THY kabin memurlarının üniformalarıyla IETT otobüslerine binmesi yasak. Taksiyle işe giden hostesler enayi mi? Litre yardımı parası almayın o zaman dilekçe verip ben iett kullanıyorum diye. Binen görürsem otobüslerde nasıl olsa kamera var iett plakasını Nevin hanımla paylaşıcam. :) THY kabin memurları asil, kurallara uyan ve sadık olmalı. Bu arada bir haber sitesinde video klibi çıkmış bu hostes arkadaşın. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilmemek ~ 9 yıl önce
lütfen huzur ver sayın f/o, sen pilotluğunu geliştirmeye bakıp kabin memurlarının işine karışmasan? sana mı kaldı kim nereye biniyor diye? bak bilmiyorsun, ben söyleyeyim de öğren; ilgili madde revize edildi; yeni madde şöyle: "Kabin ekipleri üniformalı olarak THY AOYi temsil ettiklerinden dolayı, toplu taşıma araçlarını kullanırken üniforma kullanım ve genel görgü kurallarına azami önem vermeli, çanta ve valizleri kendi gözetim ve korumaları altında olmalıdır." yani eski olan şu araca binebilir, şu araca binemez maddesi kaldırılmış. üzerine ne kadar dert oldu böyle, litre hesabından, akbil parasını hesaplamışsın. üzülme istersen sen de iett'ye binebilirsin, böylelikle ay sonu paracıklarını sevebilirsin. hadi şimdi doğru otobüs durağına, uçuşu kaçıracaksın. canım benim.
SN F/O ~ 9 yıl önce
sen dışarda neye biniyorsun bilmem ama içerde bindiklerin umarım bigün ayağına dolaşırda senin haberinide burdan okuruz yorumlarız. Bende yorum yazacam " İlahi adalet" diye..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000