27 Kasım 2017, Pazartesi 10:50:37

THY Hong Kong uçuşlarında kaç yolcu taşıdı?

Türk Hava Yolları, Hong Kong seferlerinin başladığı 2002 yılında beri kaç yolcu taşıdı?
  • Transit bizim işimiz,daha gidecek çok yerimiz var.
  • HongKong ismi güzel ama bana nedense KingKong u çağrıştırıyor. 1 gece kalmak isteseniz en ucuz yeri bile 150-200 tl ye bulunabilen konaklama sikintisi olan ülke. Bence Siz Bangkok a uçun. Daha ucuz ve attraksiyonu bol melekler şehrinin
  • ne yediğinden emin olamadığın bir yer.
  • İnsanı ruhunu daraltan bir şehir.
  • Bisuru musterisi var. Masallah. Allah 100 daha artirsin. Hata 1000 olsun.

Dünyanın en önemli ticaret merkezlerinden olan Hong Kong seferleri yolcu sayısında devamlı bir yükseliş olduğunu belirten THY Hong Kong Müdürü Ahmet Serhat Sarı,"15 yıldır yükselen bir grafiğimiz var. İstanbul Hong Kong uçuşlarımız haftanın altı günü yapılmaktadır. Doluluk oranımız yüzde 85in üzerinde. Son 15 yılda yaklaşık bir milyon 700 bin yolcu taşıdık" dedi.

TÜRKLERE VİZE YOK

Hong Kongun Türk vatandaşlarından vize istemediğini belirten Sarı, Hong Konga gelen yolcuların buradan üç saatlik uçuşla Singapur, Japonya, Malezya ve Tayvan gibi ülkelere geçiş yaparak Türkiye’ye dönüşlerini de rahatlıkla bu noktalardan planlayabileceklerini söyledi.

Etkinlikler kapsamında iş ortaklarını ve medya acentelerini bir araya getiren THY, büyümesine paralel olarak devreye soktuğu yeni uçuş noktaları ve yeni ürünlerini tanıttı.

Alışverişe geliyorlar

Hong Kong u ziyaret eden yolcuların ağırlıklı olarak iş amaçlı geldiğinin altını çizen THY Hong Kong Müdürü Ahmet Serhat Sarı, "Fakat ilerleyen ve artan bir şekilde de gezi amaçlı yolcular gelmeye başladı. Hong Kong’ ta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulaması yok. Kapı da vize alıyorlar. Hong Kong dünyanın en eski ticaret merkezlerinde biri. Bu anlamda burada çok ciddi alışveriş ticaret tarzı gelen yolcular var. Buraya gelen Türk misafirlerimiz daha çok elektronik, bayanlar da burada bulunan ünlü markalardan alışverişler yapıyor. Gece Pazarları var. Burada her bütçeye uyan bir sürü kıyafet alıp alış veriş yapabilirler" dedi.

Sarı, Hong Kong ’a Türkiye’nin dışında İngiltere, Almanya ve Fransa’ gibi Avrupa ülkelerinde ciddi transit yolcu talebinin bulunduğunu söyledi. (Hürriyet)

THY Hong Kong uçuşlarında kaç yolcu taşıdı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Maşallah ~ 6 yıl önce
Transit bizim işimiz,daha gidecek çok yerimiz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BKK ~ 6 yıl önce
HongKong ismi güzel ama bana nedense KingKong u çağrıştırıyor. 1 gece kalmak isteseniz en ucuz yeri bile 150-200 tl ye bulunabilen konaklama sikintisi olan ülke. Bence Siz Bangkok a uçun. Daha ucuz ve attraksiyonu bol melekler şehrinin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ladyboycu ~ 6 yıl önce
Herkes senin gibi melekler pesinde kosmuyor
cayman ~ 6 yıl önce
ne yediğinden emin olamadığın bir yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boğucu şehir ~ 6 yıl önce
İnsanı ruhunu daraltan bir şehir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 6 yıl önce
Bisuru musterisi var. Masallah. Allah 100 daha artirsin. Hata 1000 olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000