07 Ekim 2016, Cuma 11:30:01

THY Honeywell'i tercih etti

Honeywell, bağlanılan uçak servisleri seti GoDirect’in bir parçası olan Fuel Efficiency yazılımı sayesinde, yakıt kullanımı ve ilişkili maliyetleri azaltmak için Türk Havayolları tarafından tercih edildi.
  • Sektöre para verin o zaman görün siz yakıt tasarruflarını
  • Kgbt ve it ne ise yariyor acaba? Bir yazilimi yapamiyorlarmi? Avrupa ya veya disariya para yedirmeyi cok seviyoruz.....tasarruf ediyoruz aciklayin kac milyon usd odendi bu yazilim icin.
  • Gelin pegasusa öğrenin
  • Uçak içi ağırlığı düşürmeyi denediniz mi hiç. Mesela ikram b/c yolculara yüklenen içi cinfen gelme porsenel tabaklarla dolu tepsiyi yarttiniz mı hiç. Yakıt mudurudunuz ya .en az bir kilo fazlasi VAR. Gidiş dönüş yüklendiğini düşünür sen hesapla ağırlığı. Bir kilo ağırlık senede 2500 dolar ettiğine göre siz neyin yakıt tasarrufunu yapıyorsunuz. Dusunun bir bakın yazılıma da gerek yok.para harcamaya yer ariyordunuz . Yazık önce fuzuli uçak ıçine yüklenen malzemelere bakın. Müdür bey .sadece millet iş yapıyor diye para harcamayın günahtır.
  • Havada olan uçaktan alınan anlık bilgiyle nası bi yakıt tasarrufu yapılacakmış?
  • olm sen 3 kuruş daha mesai yazdıracaz diye vatan haini ve doğa düşmanı olan pilotlarını yada zihniyetini değiştir bence
  • Sisir babam sisir, Ucaklari pist basinda calistirip iniste pist sonunda motor kapatalim, bi bu kaldi

Honeywell, bağlanılan uçak servisleri seti GoDirect’in bir parçası olan Fuel Efficiency yazılımı sayesinde, yakıt kullanımı ve ilişkili maliyetleri azaltmak için Türk Havayolları tarafından tercih edildi.

Yazılım çözümü, uçağın o anki yakıt tüketimi ve yakıttan tasarrufun yolları üzerine havayoluna anlık analizler ve öneriler sağlıyor. Honeywell’in 2015’te Aviaso’dan edindiği yazılım, 100’den fazla hazır analiz raporunu içeriyor ve kullanıcı dostu bir veri arayüzü yoluyla havayolunun var olan bilgisayar sistemleri ile entegre oluyor.

Havayolları çözümü hızla dağıtabiliyor, var olan veya özelleştirilmiş raporlarla birlikte, yakıt tasarrufu çalışmasındaki gelişmeleri izlemek ve bağlantı kurmak için kontrol panelini kullanabiliyorlar. Yazılım, bir taraftan Avrupa Birliği Emisyon Bildirim Sistemi yönetmeliğine tam olarak uyum sağlamayı garantilemek için geniş kapsamlı raporlar sağlarken, çeşitli muhtemel yakıt tasarrufu girişimlerini de titiz bir şekilde izliyor.

Honeywell Aerospace, Connected Aircraft, kıdemli satış direktörü Jason Wissink, “Güçlü yakıt yönetimi yazılımı, yakıt verimliliği programlarını bir üst seviyeye taşıma arayışında olan Türk Havayolları gibi havayolu şirketleri için önemlidir. Honeywell’in Fuel Efficiency yazılımı, hızlı dağıtımı desteklemek ve havayollarının gelecekte filonun büyümesini idare etmek için iyi donanmış olmasını garantilemek amacıyla, pek çok farklı veri kaynağı ile entegre olmak için yeterince esnektir” dedi.

Türk Havayolları Entegre Operasyonlar Kontrolünden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Fatih Kaçmaz, “Uçuş operasyonlarını izleme ve ölçmede, ayrıca verimliliği artırmak amacıyla yeni yollar keşfetmede teknolojinin kullanılmasında büyük bir potansiyel görüyoruz. Aslında, işimizin önemli dayanaklarından biri de, günlük operasyonlarda en gelişmiş teknolojileri kullanmaktır” dedi.

Türk Havayollarında operasyonel yakıt müdürü olan Reşat Gündüz de, “Türk Havayolları, operasyonel verimliliği geliştirmek için operasyonların tüm alanlarında son teknolojilere yatırım yapıyor. Şu anda yakıt verimliliği programımızı geliştirmek için, en iyi endüstri uygulamalarını kuruyoruz. Honeywell’in Fuel Efficiency yazılımı da bunlardan biri” dedi.

THY Honeywell'i tercih etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Adam ~ 8 yıl önce
Sektöre para verin o zaman görün siz yakıt tasarruflarını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendi yazilimimizi yapamiyormuyuz ~ 8 yıl önce
Kgbt ve it ne ise yariyor acaba? Bir yazilimi yapamiyorlarmi? Avrupa ya veya disariya para yedirmeyi cok seviyoruz.....tasarruf ediyoruz aciklayin kac milyon usd odendi bu yazilim icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 8 yıl önce
Gelin pegasusa öğrenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heee ~ 8 yıl önce
Visual deyip beceremeyip sonra pas geçip tekrar yaklaşınca hem Yusuf Yusuf olup hem de yakıt tasarrufu sağlıyorlar.
F/O ~ 8 yıl önce
Klima mi acmiyosunuz
Resat gündüz e ~ 8 yıl önce
Uçak içi ağırlığı düşürmeyi denediniz mi hiç. Mesela ikram b/c yolculara yüklenen içi cinfen gelme porsenel tabaklarla dolu tepsiyi yarttiniz mı hiç. Yakıt mudurudunuz ya .en az bir kilo fazlasi VAR. Gidiş dönüş yüklendiğini düşünür sen hesapla ağırlığı. Bir kilo ağırlık senede 2500 dolar ettiğine göre siz neyin yakıt tasarrufunu yapıyorsunuz. Dusunun bir bakın yazılıma da gerek yok.para harcamaya yer ariyordunuz . Yazık önce fuzuli uçak ıçine yüklenen malzemelere bakın. Müdür bey .sadece millet iş yapıyor diye para harcamayın günahtır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Honeywelllll ~ 8 yıl önce
Havada olan uçaktan alınan anlık bilgiyle nası bi yakıt tasarrufu yapılacakmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 8 yıl önce
Mesela rota veya irtifa degitirir.
mülayim ~ 8 yıl önce
olm sen 3 kuruş daha mesai yazdıracaz diye vatan haini ve doğa düşmanı olan pilotlarını yada zihniyetini değiştir bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisir ~ 8 yıl önce
Sisir babam sisir, Ucaklari pist basinda calistirip iniste pist sonunda motor kapatalim, bi bu kaldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000