24 Nisan 2014, Perşembe 09:45:54

THY HERKESİ AYNI NOKTADA BULUŞTURACAK

Türk Hava Yolları, destekçisi olduğu tüm spor dallarını ve sporcuları “Wings of Sports” aracılığı ile sporseverlerle buluşturuyor.
  • THY önce kendi döküntü haldeki spor salonunu yenilesin hatta mümkünse daha güzel bir yerde yeniden yapsın sonra millete sponsor olsun! Koskoca şirkete öyle döküntü bir spor salonu yakışmıyor!

Türk Hava Yolları’nın, geçmişten günümüze yer aldığı etkinlikler, fotoğraf albümleri, haberler ve videoları güncelleyerek bir arşiv halinde meraklılarının beğenisine sunduğu www.wingsofsports.com platformu kanatlanmaya başladı.

Geniş uçuş ağı ve yüksek kalite standartları ile dünyanın lider havayolu şirketleri arasında yer alan Türk Hava Yolları, küresel vizyonu doğrultusunda Türkiye’de ve dünyada sporcu, takım ve organizasyonlara bilfiil destek vererek toplum nezdinde spor kültürünün gelişmesine katkıda bulunuyor.

Her geçen yıl spor sponsorluk faaliyetlerini daha da genişleterek özellikle Türk sporu ve dünya çapındaki önemli organizasyonlara destek olan Türk Hava Yolları, bu yöndeki faaliyetleri ile küresel spor arenasında adından sıklıkla söz ettiriyor.

İsmini, Türk Hava Yolları’nın geniş kanatlarından alan “Wings Of Sports”, spor tutkunlarını www.wingsofsports.com platformu üzerinden tüm merak ettiklerine ulaştırıyor.

Bu proje kapsamında, yer aldığı sponsorluk faaliyetleri ve sporla ilgili çeşitli etkinlikleri sosyal medya ve internet üzerinden duyurmayı planlayan Türk Hava Yolları, Twitter'da @wingsofsports hesabının yanı sıra www.wingsofsports.com web adresi üzerinden de doğru ve güncel haberleri sporseverlerle paylaşmayı amaçlıyor.
 

THY HERKESİ AYNI NOKTADA BULUŞTURACAK

Yorumlar

önce ! ~ 10 yıl önce
THY önce kendi döküntü haldeki spor salonunu yenilesin hatta mümkünse daha güzel bir yerde yeniden yapsın sonra millete sponsor olsun! Koskoca şirkete öyle döküntü bir spor salonu yakışmıyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000