20 Temmuz 2018, Cuma 09:53:25

THY görüşmeleri sonlandırdı!

Türk Hava Yolları bugün yaptığı açıklamayla yola DO&CO ile devam edeceğini duyurmuştu. THY, SATS ile görüşmelerin sonlandırıldığını açıkladı.
  • kOMİSYON, PARDON ŞEREFİYE NE KADARMIŞ? BİLEN VAR MI ? DOCO KİME ÖDEYECEKMİŞ PARAYI?
  • THY Do Do ile Dünyada haklı bir isim ve marka oldu. Bu şirketler böyle haksız eleştirileri hak etmiyor. Tekrar beraber öalışnakarına iyi olacak.
  • Ucuz pazarlık gücü arttırma oyunları, kamu yöneticisi olup da “CEO”culuk oynayanların, sıradan bile olmayan patinajları. Do&co THY’nin en başarılı iştiraki idi gereksiz zaman kaybı ve gündem meşguliyeti idi. Yanlıştan dönülmüş hayırlı olsun.
  • Do-Co bu blöfleri yemez!
  • Ekip makarna tavuga devam,on yil boyunca bunu yiyenden hayir gelir mi..
  • İyi oldu böylesi hem onca fsc hemde fc arkadaşımızın akıbeti böylece belli oldu. İş kaygısı bir nebzede olsa atlatılmış oldu. Do&co tk için bir değerdir ve bu işbirliği daimi olmalıdır. Tabiki çalışan arkadaşlarımızın selameti içinde daha hayırlı adımlar atılmalıdır.
  • Do&co’nun aynı yağlı, leş gibi yemekleriyle devam diyosunuz yani. Tebrikler
  • Hayırlı olsun bir sürü çalışan emektar dört gözle bu günü bekliyordu hem Thy hemde doco ya hayırlı olsun en başta işinden olma endişesi taşıyan emektar doco personeline onlar adına sevindim .

Türk Hava Yolları bugün yaptığı açıklamayla yola DO&CO ile devam edeceğini duyurmuştu. THY, SATS ile görüşmelerin sonlandırıldığını açıkladı.

İŞTE THY A.O. TARAFINDAN KAP'A GÖNDERİLEN O AÇIKLAMA

"İlgi açıklamalarımızda Türk Hava Yolları A.O.'nın İstanbul Yeni Havaliman'ına taşınması ile birlikte söz konusu havalimanında ikram hizmeti tedariki hususuna ilişkin, SATS Ltd (SATS)'ın iştiraki olan SATS Investments Pte. Ltd. (SIPL) ile bir niyet anlaşması imzalandığı ve akabinde ek bir sözleşme ile söz konusu niyet anlaşmasının süresinin uzatıldığı kamuya duyurulmuş idi.

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca alınan karar ayrıca SIPL ve Ortaklığımızın mutabakatı ile yapılan görüşmeler sonlandırılmış olup, taraflar arasında imzalanan niyet anlaşması fesh edilmiştir."

THY görüşmeleri sonlandırdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

KOMİSYON ~ 6 yıl önce
kOMİSYON, PARDON ŞEREFİYE NE KADARMIŞ? BİLEN VAR MI ? DOCO KİME ÖDEYECEKMİŞ PARAYI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talip ~ 6 yıl önce
THY Do Do ile Dünyada haklı bir isim ve marka oldu. Bu şirketler böyle haksız eleştirileri hak etmiyor. Tekrar beraber öalışnakarına iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talip ~ 6 yıl önce
Lokantacıyı öveceğine önce Türkçe öğrenseydin fena olmazdı
Ucuz ~ 6 yıl önce
Ucuz pazarlık gücü arttırma oyunları, kamu yöneticisi olup da “CEO”culuk oynayanların, sıradan bile olmayan patinajları. Do&co THY’nin en başarılı iştiraki idi gereksiz zaman kaybı ve gündem meşguliyeti idi. Yanlıştan dönülmüş hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Do-Co ~ 6 yıl önce
Do-Co bu blöfleri yemez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 6 yıl önce
Ekip makarna tavuga devam,on yil boyunca bunu yiyenden hayir gelir mi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekip ~ 6 yıl önce
onun doco değil thy belirler ekip yemeğini hesabını buraya değil başka sor.
Km6 ~ 6 yıl önce
İyi oldu böylesi hem onca fsc hemde fc arkadaşımızın akıbeti böylece belli oldu. İş kaygısı bir nebzede olsa atlatılmış oldu. Do&co tk için bir değerdir ve bu işbirliği daimi olmalıdır. Tabiki çalışan arkadaşlarımızın selameti içinde daha hayırlı adımlar atılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsc ~ 6 yıl önce
Do&co’nun aynı yağlı, leş gibi yemekleriyle devam diyosunuz yani. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla Koc ~ 6 yıl önce
İnsanın agizi leş gibi olunca tadı da leş gibi olur.. THY nin yemeğini begenmeyenlere
Old chef ~ 6 yıl önce
Yediğin kaba pisleme buna diyorlar işte
Yurt dışı mahalli ~ 6 yıl önce
Arkadaş zorla yemek zorunda mısın? Beğenmiyorsan evden getir yemeğini, keşke şirket bize de yemek verse de bizde evden yemek getirmek zorunda olmasak.
Kabin ~ 6 yıl önce
O senin leş dediğin nimeti bulamayan insanlar var Şükür et biraz şükür insan o nimete leş demez şefim
Maho ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun bir sürü çalışan emektar dört gözle bu günü bekliyordu hem Thy hemde doco ya hayırlı olsun en başta işinden olma endişesi taşıyan emektar doco personeline onlar adına sevindim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000