12 Eylül 2014, Cuma 16:20:18

THY GALATASARAY'A SPONSOR OLDU

Türk Hava Yolları, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği maçlar için forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağladı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği tüm maçlarda "Turkish Airlines" logolu formayla boy gösterecek.
  • Ğüzel olmuş thy ğöz bebeğim yaşam kaynağım ŞAMPİYOM FENERBAHÇEM THY KARĞO PERSONELİ NECO
  • Türk Hava Yolları ve Galatasaray bu ülkenin iki gurur kaynağı iyiki Galatasaraylıyım iyiki THY de çalışıyorum :):)
  • Tebrikler, çok güzel bir anlaşma.
  • Hayatında pazarlama, kurumsal iletişim görmemiş insanlar burada kulüpçülük oynuyor. Thy yüklendiği misyon gereği elbette CL de görünecek formaya isim yazıyor. Bunun adı Fenerbahçe'de olabilirdi , gelecekte yine olabilir, bunlar pazarlama stratejisidir. Borussia Dortmund'a, Barcelona'ya uçak boyayan Thy , göğsünde Türk bayrağı ile çıkan bir takıma da boyayacaktır herhalde
  • Air France'nin sponsor olmasını beklerdim :)
  • Yaşasın Fly Emirates,Qatar Airways
  • Hay başlayacağım habomunuzdan be! Yeter her haber altından fırlamayın.
  • THYyi kutluyorum dogru karar vermis. Tanitim böyle olur. Eleştirilere katılmıyorum çünkü reklamın thyde çalışan ve iş arayanlara avantajdan başka zararı yoktur.
  • İşçilere 3 kuruş zam mı çok görürler Ota boka sponsor olmak için para saçarlar ortalığa. Adalete bak!!! Habom da tgs de.çalışanların canı çıkıyor aldıkları para bile gözlerine batıyordur eminim
  • Bir fenerli olarak THY nin bir Türk takimi ve bu vesileyle Türk futboluna verdigi destekten dolayi kutluyor darisini GS, BJK ve FB'nin Türk gencligine verecegi destigiyle devam etmesini diliyorum. Umarim GS bu maddi kaynagi kisa vadeli düsünerek yurt disina gidip futbolcu getirerek sarsur etmez de altayapisina yatirir.

Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre bu yıl art arda 4. kez olmak üzere Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi seçilen ve dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu olan Türk Hava Yolları, Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye temsilcisi olarak yer alan Galatasaray’ın forma sponsoru oldu.

2014-2015 sezonunda Arsenal, B.Dortmund ve RSC Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda mücadele edecek olan Galatasaray, uzun yıllardır resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları ile yapılan görüşme sonucu bir yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda “Turkish Airlines” logolu forma ile boy gösterecek.

Bu işbirliği Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan yeni bir sponsorluk modelini de beraberinde getirecek. Galatasaray’ın geliştirdiği bu modele göre yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak.

Türk Hava Yolları, en önemli pazarı olan Avrupa’da 100’den fazla noktaya uçuyor. Bu işbirliği ile Avrupa başta olmak üzere futbolun takip edildiği birçok bölgede marka bilinirlik ve algısını daha da güçlendirmeyi ve sponsorluk yatırımları içerisinde hedef pazarına uygun ve anlamlı bir işbirliği modeli oluşturmayı planlıyor.

Öte yandan Galatasaray Kulübü de sponsorluk için Huawei ve Türk Hava Yolları ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.



THY GALATASARAY'A SPONSOR OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ğüzel olmuş thy ğöz bebeğim yaşam kaynağım ŞAMPİYOM FENERBAHÇEM THY KARĞO PERSONELİ NECO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türk Hava Yolları ve Galatasaray bu ülkenin iki gurur kaynağı iyiki Galatasaraylıyım iyiki THY de çalışıyorum :):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 10 yıl önce
Tebrikler, çok güzel bir anlaşma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayatında pazarlama, kurumsal iletişim görmemiş insanlar burada kulüpçülük oynuyor. Thy yüklendiği misyon gereği elbette CL de görünecek formaya isim yazıyor. Bunun adı Fenerbahçe'de olabilirdi , gelecekte yine olabilir, bunlar pazarlama stratejisidir. Borussia Dortmund'a, Barcelona'ya uçak boyayan Thy , göğsünde Türk bayrağı ile çıkan bir takıma da boyayacaktır herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Air France'nin sponsor olmasını beklerdim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yaşasın Fly Emirates,Qatar Airways

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ghjhj ~ 10 yıl önce
yaşasın türkiyenin gururu türk hava yolları
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hay başlayacağım habomunuzdan be! Yeter her haber altından fırlamayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
THYyi kutluyorum dogru karar vermis. Tanitim böyle olur. Eleştirilere katılmıyorum çünkü reklamın thyde çalışan ve iş arayanlara avantajdan başka zararı yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İşçilere 3 kuruş zam mı çok görürler Ota boka sponsor olmak için para saçarlar ortalığa. Adalete bak!!! Habom da tgs de.çalışanların canı çıkıyor aldıkları para bile gözlerine batıyordur eminim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
çalışma kardeşim işini beğenmiyorsan. git piyasada yarı fiyatına 2 kat iş yapınca anlarsın değerini thy nin. kapısında yatıyonuz sonrada ekmek yediğiniz yere hakaret. biz yıllarca ne şartlarda çalıştık haftada altı gün 12 saatten piyasada. yaptığınız işi bişey zannediyorsunuz
Gurur verici ~ 10 yıl önce
Bir fenerli olarak THY nin bir Türk takimi ve bu vesileyle Türk futboluna verdigi destekten dolayi kutluyor darisini GS, BJK ve FB'nin Türk gencligine verecegi destigiyle devam etmesini diliyorum. Umarim GS bu maddi kaynagi kisa vadeli düsünerek yurt disina gidip futbolcu getirerek sarsur etmez de altayapisina yatirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000