06 Ekim 2017, Cuma 13:19:40

THY fuar sponsoru oldu

İstanbul’da 29 Mart-1 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek WORLD MILL TECH 2018 - Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı’nın Resmi Hava Yolu, THY oldu.
  • Doymadınız inanamıyorum. Her seferinde zam Zam zam
  • Her geçen yıl vergiler artıyor tek yerinde kalan bizim maaş. Migrostan bim e düştük yakında mahalle bakkalından veresiye alacağız
  • Böyle yönetim ..dağıt nasilsa senin paran değil. .başka da birşey bilmezsin zavallı komik adam.cımbızla kaş almaya benzemez dikkat et..
  • Ilk once milletin hakkini ver , ondan sonra saga sola para dagit. En az 1 yillik maas zammimiz iceride.
  • Thy rüzgari esecekmiş esmeyi versin ...
  • Önce çalışanlarının hakkını ver sor a harca paranı
  • Sponsor olunmayacak ozaman farklar ödensin emekçinin hakki verilsin ondan sonra sponsor ol ....
  • olmasa hatrım kalırdı zati...
  • Vallahi yetti bu sponsorluklar ile batircaksiniz sirketi sonra diceksiniz ki maaslardan feragat edelim o zaman size kiyak bi hareket yapacam
  • ÖNCE ÇALIŞANINIZIN HAKKINI VERİN. GERİYE DÖNÜK ZAMLARI VERİN.UÇUŞ ŞARTLARINI DAHA EMNİYETLİ GÜVENLİ HALE GETİRİN.ÇİNGENELİK YAPMAYI BIRAK EY THY. YOK DİYE DİYE YOK OLACAKSIN.

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği (DESMÜD) işbirliği ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), Türkiye Yem Sanayicileri Birliği (TÜRKİYEM-BİR), Uluslararası Hububat Bilimi ve Teknolojisi Birliği (International Association for Cereal Science and Technology - ICC) desteği ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece – İstanbul’da 29 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek WORLD MILL TECH 2018 - Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı’nın Resmi Hava Yolu, THY oldu.

THY Resmi Hava Yolu etkinliği kapsamında, World Mill Tech 2018 Fuarı için seyahat edecek konuşmacı, delege, ziyaretçi, katılımcı ve eşlik edenlere özel, belirli rezervasyon sınıflarında indirimli ücretler sunulacak.

İstanbul varışlı iç hat uçuşlarında 28 Mart – 2 Nisan 2018 tarihleri arasında uygulanacak bu indirim, etkinlik kodu ile birlikte katılım belgesi / davetiye vb. dokümanın biletlemenin yapılacağı satış ofisi veya acenteye beyan edilmesi halinde geçerli olacak.

WORLD MILL TECH 2018 Fuarı’nın Resmi Hava Yolu olarak Turkish Conventions kapsamında indirimli ücretlerden yararlanabilmek için; https://www4.thy.com/TKC adresinin ziyaret edilmesi ve delege sekmesinde “001TKN18” no’lu etkinlik kodunun kullanılması gerekiyor.

THY fuar sponsoru oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Doyamadınız ~ 7 yıl önce
Doymadınız inanamıyorum. Her seferinde zam Zam zam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 7 yıl önce
Her geçen yıl vergiler artıyor tek yerinde kalan bizim maaş. Migrostan bim e düştük yakında mahalle bakkalından veresiye alacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik adam ~ 7 yıl önce
Böyle yönetim ..dağıt nasilsa senin paran değil. .başka da birşey bilmezsin zavallı komik adam.cımbızla kaş almaya benzemez dikkat et..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayip ~ 7 yıl önce
Ilk once milletin hakkini ver , ondan sonra saga sola para dagit. En az 1 yillik maas zammimiz iceride.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Thy rüzgari esecekmiş esmeyi versin ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 7 yıl önce
Önce çalışanlarının hakkını ver sor a harca paranı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cc ~ 7 yıl önce
Sponsor olunmayacak ozaman farklar ödensin emekçinin hakki verilsin ondan sonra sponsor ol ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sponsor ~ 7 yıl önce
olmasa hatrım kalırdı zati...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hala sponsorluk ~ 7 yıl önce
Vallahi yetti bu sponsorluklar ile batircaksiniz sirketi sonra diceksiniz ki maaslardan feragat edelim o zaman size kiyak bi hareket yapacam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAK YİYEN THY... ~ 7 yıl önce
ÖNCE ÇALIŞANINIZIN HAKKINI VERİN. GERİYE DÖNÜK ZAMLARI VERİN.UÇUŞ ŞARTLARINI DAHA EMNİYETLİ GÜVENLİ HALE GETİRİN.ÇİNGENELİK YAPMAYI BIRAK EY THY. YOK DİYE DİYE YOK OLACAKSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000